Deníček uživatele faltice

12.03.2011

Ahojky maminky a těhulky, ve kterém týdnu jste začaly cítit první pohyby. Já stále nic necítím a to se říká, že při druhém těhotenství jsou pohyby cítit už třeba v 16tt.

ja sme byla prvorodicka a opravdove pohyby byly v 18t,svagrova ceka 3ti a tetka zacla citit az ve 20t a ty 2 ditka az ve 22t,je to individualni
dockas se neboj :a:

u obou stejně, v 19tt, ale druhé mimi se pořádně začalo ozývat až po 21tt, možná i dýl, už jsem z toho byla zoufalá, že je něco špatně....

Já jako prvorodička jsem začala cítit pohyby někdy kolem toho 19tt, ale tak náhodně jeden den a pak dva třeba nic. Takový ty "doopravdický" kolem 22tt...

09.03.2011

Ahojky těhulky,

Nebuď nervozní, já čekám druhé děťátko a taky necítím pohyby jsem 18tt. U první jsem byla pořád nervozní, začala jsem cítit pohyby až někdy po 20 týdnu.

Děkuji za vaše názory, takže pravděpodobně půjdu na ultrazvuk až za 14 dní. To je hrozná doba. Naposledy jsem na ultrazvuku byla ve 13. týdnu. Někdy mám pocit, že ten čas neutíká a to mám doma jednoho malého sviště, který mě dost zaměstnává.

In reply to by faltice

Ahoj, tak to čekání je vážně šílený :00: , já byla na UTZ ve 14tt a teď jdu až 25.3. na ten ve 20tt a to budu 21+2. Takže tě plně chápu, taky se už nemůžu dočkat. }:)
Jinak mě to počítají všechno podle PM, pokaždý - v prvním těhu i teď, ale my se vždycky shodovali s UTZ i s PM, tak sem to měla jednodušší. A doktor když mi dával žádanku na ten UTZ ve 20tt. Tak mi právě říkal že to vyšetření chtějí v rozmezí 20 - 22tt. Dal mi totiž dva temíny na to objednání a ten dřívější byl samozdřejmě už plnej. :€{€:

In reply to by faltice

Sem to mela uplne stejny jak ty predtim 12+5 a pak az ve 20,a taky sem si říkala ze to neutika a ze nevim jestli se neco nedeje,ale clovek proste nad tim nesmi tolik premyslet no:)neboj se to utece a dockas se jako my vsichni:)Užívej si prcka a těš se na druhýho ..

Ahojky mě to doktor bral podle poslední MS,byla jsem 19+5 ale může snad až do 21 týdne.Neboj se oni vědí co dělají.A sestra si to vypočítává většinou sama a podle toho objednává.Pohyby jsou u každýho jinak určitě,já je cítím,jenom chvilku od 18 týdne zhruba.Ale ze začátku to bylo jen takový maličky drncání nepravidelný:)Tak si počkej určitě se dočkáš,No stress:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka