Deníček uživatele Evulík

14.01.2010

Ahoj holky, tak to mám za sebou. Byla jsem moc ráda, že jsem šla ten samý den domů... Jen mě docela pobolívá břicho, když sedím nebo stojím, tak snad to udělali dobře.

Bříško tě bolet asi trošku bude, ale nemělo by se to zhoršovat a neměla by si začít moc krvácet, to jinak hned vyraz na gyndu aby tam nebyl zánět. Bohužel tuhle zkušenost mám už 3x, po druhým zamlklým těhu nás poslali na gentiku a mě dělali infekční nemoci vše v pořádku a teď po třetím zamlklým máme za sebou imunologii a ještě hematologii a to je taky všeckov pořádku prostě na nic nepřišli a teď po 1/2 roce se začínáme snažit znovu. Teda s podporou léku z imunologie prednison a anopyrin. Určitě ti schvaluju ať si dáte pauzu a tělo si odpočne mi to udělali taky. Moc držím pěstičky ať se všecko srovná a ať najdeš práci.

In reply to by rolja

Bříško pobolívá, ale řekla bych, že je to lepší...Bolelo ale nekrvácela jsem, pak jsem začala a už to tak nebolí, tak je to asi dobrý. V pátek jsem byla hodně špatná z toho co se stalo a k večeru mi volala moje nadřízená z brigády co jsem měla na rodičovský, že když bych ještě měsíc vydržela, tak mají pro mě místo v kanceláři. Vědí o tom co se stalo...tak snad to vyjde. Moc bych chtěla. Docela mi to pomohlo. Začla jsem myslet na budoucnost a je to lepší...O tý práci napíšu víc až to bude nějak ukončený...abych to nezakřikla...
Zítra jdu na gyndu a tak jsem zvědavá co mi tam řekne... Určitě s dalším mimi počkáme po vyšetření...snad to bude dobrý, i když tady čtu, že i když máte výsledky ok, tak se to stejně stane...nic nenajdou a opakuje se to.

In reply to by Evulík

To je super s tou prací, teda hlavně to nezakřiknout :) a je dobře že myslíš dopředu nemá smysl koukat zpátky stejně už s tím nic nenaděláš a na nic stejně nepřijdeš. Tak se pěkně zotavuj a určitě dej vědět

In reply to by Evulík

No koukám že se mi to poslalo 2x :)

To je super s tou prací, teda hlavně to nezakřiknout :) a je dobře že myslíš dobpředu nemá smysl koukat zpátky stejně už s tím nic nenaděláš a na nic stejně nepřijdeš. Tak se pěkně zotavuj a určitě dej vědět

je jsem už po třetí revizi.Vlastně po čtvrté.Po té třetí mi tam něco zůstalo,tak se za 14 dnů dělala oprava.Bylo to i s hysteroskopií.Pod narkózou jsem byla 40 min.,protože jsem to měla na dost blbým místě a já jim dala docela zabrat.Dělali mi to 23.12.šoupli mě na šestinedělí,protože gynda už byla zavřená.Nic příjemnýho,když tam slyšíš plakat ty mimina.Naštěstí mi tam přivezli jednu holčinu,tak jsem tam nebyla sama...Po druhé revizi jsme šli na genetiku a ta vyšla v pořádku.Bohužel se to zase opakovalo a asi jsme přišli na příčinu.Mamka s babičkou berou léky na ředění krve.Takže určitě půjdu ještě na vyšetření....Z práce mě naštěstí nevyhodili i když se propouštělo...Určitě si dej pauzu a buď silná.Já už bych to teď taky nezvládla,mám rozhozenou psychiku.Bylo toho za poslední rok opravdu hodně.

12.01.2010

Ahoj holky... je to tu zas. :( Jsem opět v desátém týdnu...mám za sebou nevolnosti a unavu...nedělám nic, jen odpočívám... ale....

EVULÍKU COŽE????????????????????????????? NEROZUMÍM JÁ SE TED NA TEBE MRKLA JAKPAK SE TI DAŘÍ A ČTU TOTO JÁ JSEM V ŠOKU ,ALE RÁDA BYCH TĚ ALESPOŇ NŘILA NEVÍM JAK SE MŮŽEŠ CÍTIT KAŽDÁ JSME JINÁ A KAŽDÁ TO PROŽÍVÁ JINAK ,ALE JEDNO VÍM JSI STATEČNÁ A ZVLÁDNEŠ TO POMALIČKU URČITĚ MYSLÍM NA TEBE A PŘEJÍ TI BRZKÉ UZDRAVENÍ HLAVNĚ NA TVÉM SRDÍČKU ....KAMČA....

Ahoj, taky už jsem si tím prošla, je to moc smutný, ale nic s tím nenaděláš. Určitě tě teď pošlou na vyšetření když už je to podruhé a všecko se k lepšímu obrátí uvidíš. Asi to tak mělo být příroda ví co dělá, ale hlavě to nevysvětlíš :( , chce to hodně síly. moc ti budu držet palečky aby si se rychle zotavila.

Taky mam za sebou stejnou zkusenost a kdykoliv slysim,ze se to stalo nekomu znovu,tak me to moc boli s nim,protoze vim jak velka bolest to je :\\: Tvuj chlap jak hora brecel taky az me z toho co jsi psala mrazilo. :( U nas tenkrat muj manzel taky brecel jak mi pozdeji priznal,ale sam doma,kdyz ja jsem byla zhorucena v nemocnici.Tohle se nema dit nikdy nikomu,ale deje se to dnes a denne a porad dit bude.Ze srdce preju at to priste vyjde a ty i manzel at jste uz jen stastni :k:

Evulíčku, dejte si teď opravdu pauzu, 100% běžte na vyšetření. A co je mi teda divné, že jsi byla u Dr. tak málo, že si tě víc nepohlídal. Jsi se svým Dr. spokojená? Já bych ho asi vyměnila. Já jsem teď na začátku 11. týdne a byla jsem u Dr. už 3x (a mám za sebou taky potrat, před půl rokem) a pokaždé mi dělala ultrazvuk. Posílám :k: a přeju ti, ať za chvíli zase těhulka a to až do konce! :k:

07.01.2010

Ahoj holky, tak jak se máte? My máme za sebou docela dobrý vánoce a Eliška začala chodit do školky. Zatím se jí tam moc líbí a když si pro ní přijedu po obědě, tak nechce ani domů...

Ahoj Evulíku. Tak moc gratuluji k těhotenství!
Koukám, že jste nelenili a po nezdařeném pokusu se můžete brzo opět těšit. To je moc dobře, držíme pěstičky, aby už bylo vše jak má.
Elišku pozdravuj, je to holka šikovná, takhle krásně si na školku zvyknout. Mě to trvalo pár měsíců.
Užívej těhu i nadále a mějte se sluníčkově! :$}:

17.12.2009

Ahoj holky, ještě mám dotaz... Kdyby to bylo "normálně" tak se ani neptám, to vím jak se to počítá. Ale jak to mám počítat, když jsem po tý revizi? Datum oplodnění bylo 21.11.

Ahoj. Já jsem byla na IVF a A DR mi to počítal od odběru vajíček + 14 dní. Tak podle mě bys měla být v 6tt. :a:

In reply to by Evulík

Nemáš zač. Já jsem si to počítala od toho odběru-ten den ty vajíčka oplonili a když jsem šla na kontrolu, myslela jsem, že jsem v 5tt a Dr mi říká, že jsem v 7tt. Tak jsem byla příjemně překvapená. Opatruj se a přeju pohodové těhulkování. :°O°:

17.12.2009

Ahoj holky, tak dneska ráno jsem na záchodě zjistila, že zase slabě špiním. Je to něco šílenýho. To se to bude opakovat? Já se bojím, že jo.

to se někdy stává a nemusí to vůbec nic znamenat..nestresuj se...
Já Ti psala na jiný příspěvek ať změníš doktora má teda hrozný přístup a měl Ti hned dát léky a o neschopence ani nemluvě...Držím pěstičky ať je všechno ok!!!Terka :k: :a:

to nemusí nic znamenat.Jak ti psala Janča nasaď Ascorutin a chtělo by to zajít k dr.a pak ho vyměnit.Já dostala ještě na zavádění Utrogestan.Měl si to pojistit i bez špinění.Blbec!Normálně se na to vy....

Ahojky špinění nebo krvácení nemusí hned znamenat nejhorší, já například měla dva samovolné potraty a ani u jednoho jsem nekrvácela. Zjistili to vždy na ultrazvuku. Když jsem byla potřetí těhotná tak jsem špinila a donosila jsem v pořádku zdravého kluka. Teď jsem v 30 týdnu čekám druhého klučinu a na začátku to bylo stejné jako u předchozího. Tak neměj strach určitě to bude dobré. A doktora si najdi urtčitě jiného

ahojk ja take mela vse ok a bud jsem krvacela nebo spinila osobne radim zavolat dr nebo naklusat at ti da utogestan na udrzeni a ascorutin na to spineni ten posiluje cevy, to ze spinis neznamena ze se historie bude opakovat ale je lepsi to mit pojisteny ze vsechn stran aby sis to pak nevycitala takze bych min volala a drz s ebude dobre uvidis :one:
Na prsa nekoukej mi minule o mimi prisly a prsa me boleli stale silene a mimi bylo dva tydny bez srdicka uz takze to spolehlivy ukazatel neni a rozhodne by to takle nebylo ze dne na den i po revizi me jeste par dni bolely

In reply to by žabičkax

Ten ascorutin mám doma. Ten mi dal v tom listopadu než jsem potratila. Před tím potratem jsem taky špinila a to víc než te´d. A věděl to. Byla jsem tam kvůli tomu. A nedal mi nic. A to se mě včera zeptal, jestli si to chci nechat!!! To jsem nechápala. Abych pravdu řekla, tak mám chuť dr změnit. A to proto, že když mě při tom potratu přivezla sanita do nemocnice a oni mě tam prohlídli ultrazvukem, tak se divili, že mě tam neposlal už dr den předem když jsem tam byla, že krvácím. On mi dal právě ten ascorutin a poslal domů. Pak si taky vybavuju, že když jsem byla s dcerou ve 36 týdnu, tak mě dal kontrolu až ve 40týdnu v plánovaný den porodu. To už jsem tam nešla...to jsem už měla holku narozenou. Přijde mi to docela divný... Včera jak jsem tam byla, tak jsem tam byla v poslední den šestinedělí po tom potratu. Byl dost naštvaný. Vůbec se semnou nebavil...

16.12.2009

Ahoj holky, tak jsem si dneska večer musela vyšetřit čas a napsat vám jak s námi osud zatočil :s:

no to je paráda!!!Hlavně,že bude miminko a nezatěžuj se ostatním..vše dopadne dobře...
Lepší určo bude zůstat na neschpence..holka nedej se...
Nechceš změnit doktora???To je fakt divnej přístup..měl Ti neschopenku dát i dál a nebo vystavit novou..to nechápu!!!Opatruj se!!!Terka :k: :h: :a:

to je zajímavá situace.Hlavně,že se to v poho vyřešit.Tak te´d jen držím pěstičky,ať je všechno v pořádku.a toho dr,to zatím přejde.

Ahojky, nooo to si měla samé lítání. Hlavně se ted musíš opatrovat. Koukám, že jsme ve stejném týdnu a já mám jít na další kontrolu 18.1. ale do té doby nevydržím a co ty? Řekl ti něco k UTZ? Viděl tam něco, velikost atd..?

In reply to by Janinka17

Ahoj, neřekl mi nic. Vůbec nic, jen že je to tam kde to má být. Měřil to, ale nemluvil. No mě je to jedno. Abych pravdu řekla, je mi jedno, že byl rozlobený. Já jsem ráda, že podvědomně nějak vím, že je to v pořádku. Jen mi řekl, že to odpovídá velikosti 3-3,5týdne. To by souhlasilo. Do tý kontroly vydržím, jen budu asi hodně nervozní, když půjdu na wc, aby tam nebyla zase krev. Ale to snad ne. Bude to ok. Pak mi jen říkal, že toho 27.1. bude ten základní vývoj ukončení, tak že bude Ultrazvuk a ten si budu platit. Cca 350,- a prý mi vezme krev. Víc ani slovo.
Tak to jsem ráda, že jsme na tom stejně, ve stejném týdnu. :) Tak přeju hodně štestíčka a ať je vše ok. :) :a:

07.12.2009

Ahoj holky, zítra jdu na gyndu na kontrolu po revizi. Byla jsem na ní 4.11.

No to by byla legrace kdyby jsi byla těhu..tak tfuj tfuj ať jsi a nebo tu ms brzy dostaneš a jsi hned těhulka...hlavně podej hned info..budeme tady čekat...
A ničeho se neboj!!!Terka :k: :h: :a:

In reply to by Terulkovka

Ahoj, tak jsem konečně tu. U dr to bylo v pohodě. Je to prý vše v pořádku. O mimi se můžem snažit tak za tři měsíce. Tak doufá, že myslel tři měsíce od revize. Tak uvidíme jak to bude pokračovat. Ptala jsem se ho kdy mám očekávat MS a prý se dostavuje tak 5-6 týdnů od zákroku. Tak to se dostaví tak příští týden. Alespoň se mi pak bude líp počítat těhulkování. :s:

30.11.2009

Ahojky, tak já nevím jak dál, tak snad mi pomůže se z toho vypsat. Jen se to netýká miminek a těhotenství. Je možný, že mám deprese?

Ahoj Evicku, tak Te jdu taky povzbudit...sice si asi reknes, to ta prava...ale jak jinak nez ta, ktera tohle proziva ci prozila take...nerikam, ze mam to stejne jako Ty, kazda to opravdu proziva jinak a vyrovnava se po svem, ale jinak se neboj...taky mi dela problem zajet se, vratit se zpet do bezneho chodu zivota...radovat se s ostatnimi z "malickosti", ackoli vim, ze obvykle se z nich umim tesit taky,ale ted to proste nejde, jeste je to cerstve, je to moc citlive a nejde preskocit faze smutku, truchleni a vyrovnani se s danou situaci... asi se to zas vystribri opravdu casem a zase zapadnem do davu, i kdyz ted mas pocit, ze s nim jit nechces...mozna ani nepujdes, protoze si prosadis sve vize, protoze to muze natolik cloveka ovlivnit a zmenit, ze to tak bude vyzadovat nadale...tezko rict, zatim to ani jedna nemame cele za sebou, tak uvidime, co to s nami provede...drzim Ti moc palce, aby to bylo brzy tak nejak v normalu, aspon trosku :h:

______________________________
http://picasaweb.google.cz/marsyvar

já měla po potratu nepřekonatelnou potřebu uklidit, ale ne ve smyslu udělat čisto, spíš ve smyslu zbavit se zbytečností. Takže asi třetí den po propuštění z nemocnice jsem vynosila všechny věci ze všech skříní na jednu hromadu a postupně jsem je zas do těch skříní uklidila, jen jinam než byly původně, takže jsme pak asi čtyři měsíce měli na všech skříních nalepovací lístečky s cedulkou, co kde je, protože manžel nějak nemohl nic najít :s: asi čtyři pytle krámů skončily v popelnici, něco málo jsme odstěhovali k našim a zrenovovali jsme třicet let starý obývák, k dokonalosti chybí už jen nový konferenční stoleček, ale v nejbližší době asi nebude, protože jsme zas ve fázi shánění kočárku a dětské postýlky

no myslím,že je to zcela normální,že tě to moc ovlivnilo a chceš všechno změnit..byl to zásah do tvého života a mě třeba šíleně ovlivnilo jak jsem přišla o malého kvůli té rakovině a pak jako ta samotná nemoc..úplně vím jak se cítíš...
Ten minulý potrat v tom 10.týdnu mě dost ovlivnil ve vztahu k manželovi,chtěla jsem taky asi začít od znova..nevím,byl to děs a moc nás to rozdělovalao,byla sjem na něj i hnusná a chlap se do toho nedokázal vžít,nevěděl jak se ke mě má chovat a jak semnou jednat...Jo a já teda ty deprese měla byli moc hnusné,takže,by to mohly být deprese...No teď teda klepu,ale co jsem znova těhu tak jsem se moc sblížili a manža kolem mě chodí a snaží se mi moc poháat,jenže chodí z práce dost pozdě a tk jsem na to stejně sama..
Neboj Evi ono to přejde a bude líp...Moc se opatruj!!!Terka :a: :k:

In reply to by Terulkovka

Hrozně moc tě v tomhle obdivuju. Bojuješ s takovýma věcma, že myslím, že bych to nezvládala...
Moc na tebe myslím a moc moc moc přeju, ať je mimi v pořádku. Ale věřím, že bude, má maminku, která je opravdu silná. Drž se!!!! :) :a:

24.11.2009

Tak zase musím ventilovat sama sebe a svoje myšlenky...

Ahoj holky, to je fajn, že je tenhle web. Moc vám děkuju, za to píšete.
Já se na další těhu těším, a mám pocit, že prostě bych to měla zkusit hned, ne čekat. Já tak nějak nevím na co...prý je ted děloha moc citlivá...ale podle mě a můj vnitřní hlas, je připravená na další mimi. No, necháváme tomu volný průběh, všemu. Jak miminku, tak tý práci. Když to vyjde, tak to bude, když ne, tak ne. Pokud ta práce nevyjde, tak půjdu na pracák a ono něco bude, něco prostě v "osudu" mám ne?
Sama jsem moc zvědavá jak to bude, jaký to bude třeba v půlce ledna, která cesta v životě mě čeká :s:

Na doktory se vaprdni adej na vnitřní pocit..nechejte tomu volný průběh a nestresuj se..mě řekla dr.že co má být se stanei hned a nebo,když otěhotníš za půl roku...takže,kydž to má být špatný tak bude dřív a nebo později..nenech se vyděsit!!!!
Jinak uvidíš,že vše bude ok..nakonec i práce i těhu..to by byl goooooool...
Měj se moc hezky!!!Terka :\x: :a:

Ahoj, doktoři doporučují 3 měsíce počkat, ale když ty se na to budeš cítit tak do toho jděte. Mě se taky zdálo že půl roku je dlouhá doba, ale uteklo to jako voda, můžeme se snaži po novým roce a už je konec listopadu. Kdyby ti dopadla práce tak by to bylo super, určitě by si přišla na jiný myšlenky a všecko by šlo líp. Jana

Oni ty tři měsíce říkají jako minimálně počkat, ale fakt když si pročteš tenhle web, tak hodně holek to zkusilo hned po revizi a udrželo se to, jde jen o to, aby jsi měla dobře dorostlou sliznici a pak nic nebrání.... Moje gynekoložka mi sama řekla, že jeden potrat není zase nějaká extra zátěž pro tělo :jawdrop: Pokud to miminko bude mít sílu se udržet, tak se udrží a když nebude v pořádku, tak prostě i kdybyste čekali rok, tak můžeš o něj přijít.... Je to prostě na přírodě a my to holt nedokážeme ovlivnit :? Tak držím palečky!

teď se ti ty 3 měsíce zdají dlouhý,ale ono to uběhne,uvidíš!Jak ti řekla dr.,že by jste o mimi mohli přijít,tak je to možný,ale taky by jste nemuseli.Jsou tady holky,který otěhotněly hned po revizi a vyšlo to.Jak píšeš,že jsi se stavila na bývalým pracovišti,bylo mi jasný,že tam bude těhule.To je totiž úplně normální.Přijdeš o mimi a známá nebo kámoška je těhotná.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka