Deníček uživatele evouš

13.11.2009

Jak poznat chlapce?
-nepociťujete ranní nevolnost v prvních týdnech těhotenství
-vaše bradavky podstatně ztmavly
-máte více chuť na slané nebo kyselé jídlo

Ahojky.Podle mě je to kravina a každá těhulka to má jinak.Já čekám kluka-nezvracela jsem miluju ovoce i sladký a sýry teďko vůbec nemusim-po těch se mi zvedal žaludek a chloupky na nohou taky enormě nerostou a džusy miluju pořád :00:
Podle mě to každá těhulka zvládá jinak,každá jsme jedinečná :one:

tak já to mám nějaký divný..čekáme kluka a: zvracela jsem do pátého měsíce,kyselé nemusíme spíše jsme ujetí na sladký věci.na sýry jsem alergik co sjem tehule,bříško mámjak basketak kulaty....a chlupy na nohach vubec nerostou... ovoce na kila jim,po dzusech me pali zaha a le miluju je i tak,vypadam normlane jen jsem porad bila....tak co? :C]]:

No mě řekl doktor ,že to bude asi holčička,ale nevolnosti nemam doteď,chloupky na nohou mi rostou úplně normálně a suché ruce jsem měla.Ale třeba mi na další navštěvě řekne ,že to bude kluk,tak ja nevim :-)

Ahoj..no já nevím..mě všichni říkají, že to bude kluk, teda kromě doktora ten mi ještě neřekl nic!! A podle těch bodu no nevim nevim...Já vždycky pila jen jablečnej juice, ale od začátku těhotenství nemužu ani ten..piju jen vodu po všem ostatním je mi dost špatně :-( hlava mě bolí pekelně, což nebolívala...náladu mám mizernou ale to nevím jestli to není spíš tím počasím...s jídla nemám chuť vubec na nic, kdybych nemusela tak bych nejedla :-( a z ovoce zvládám jen mandarinku.......tak nevím nevím...

Tak podle těch bodů tady vypsaných čekám na 100%holku.Mně ale už dva doktoři řekli,že je tam nádherně vidět kluk.Tak nevím,jak ten náš Matýsek bude po porodu vypadat,aby nakonec neměl pipinu! ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka