Deníček uživatele Evik

26.10.2014

Ahojte ženy! :a:
Tak máme za sebou oslavu 3 ročku. :°°//:
Z Matýska už je velký kluk.Má 97cm a 15kileček.Umí se úúúúplně náramně vztekat.Jakmile neni po jeho,tak ukázkově zuří. :00: S Terezkou se taky pěkně perou.Zrovna včera o dárkovou tašku v které dostal Matýsek hasičské auto! :00: :s: :00: Jinak je to naše sluníčko. :€s€:

3 roky!!!!!
3 roky!!!!!
3 roky!!!!!
3 roky!!!!!
3 roky!!!!!

Ahoj no musím taky moc pogratulovat Matovi k tem 3 rokům, taky se chystám sem dát pár fotek z Nikolčiných narozek, ale nestíhám, přijdemi že sem furt v poklusu a hlavně se všim ve zkluzu. No rostou ty naše děti fakt rychle, a přijdemi že ta naše už mě skoro nepotřebuje už je taková vyspělá, ikdyž žárlí na prcky a když přijde ze školky tak se musí pomazlit. Až se dostanu s fotkama k Pc tak sem něco hodím. Tak at ti Mates hezky roste a užívej si ho doma někdy mě mrzi že Niky chodí do školky, tak ahoj a moc moc zdravíčka a štěstíčka

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No ahoj Míšo. :a:
Už to jsou habáni,viď?Podle tý fotky z roku to je rozdíl velkej.No a to neskutečný vztekání,to je síla.Podle Terezky soudím,že to bude trvat tak dva roky a potom přijde období(zlobit někoho s kým si hraju) :s: no je u nás veselo. :^O^: :€z€: :^O^: :€z€: Návštěvy co ještě nemají děti k nám přestaly chodit. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky. ;)
Máš pravdu.Podle těch fotek je to,jak když fotím jiné dítě.
No Matýsek sice vyspělěji vypadá,ale chování má horší jak v tom roce. :s:
To si dal říct a domluvit,kdežto nyní je špatně úplně vše.Když se má jet na nákup,jít ven,z procházky jít naopak domů,spát,oblíkat no prostě zuříme u každé činosti.A když se mu zboří něco co postavil no jééé je. :^O^:
Já mám rodičák na 4roky,takže jsem si ho nechala ještě doma.Asi by mi ho stejně nevzali. :(
Co vy?Chodíte do školky,ale ty ho máš asi u sebe ve třídě,ne?To by potom bylo v pohodě,určitě. :a:

08.02.2014

Docela by mu to seklo,ne? :s: :s: :s:

Tak co,neměl sem být radši holka?:-)))
Tak co,neměl sem být radši holka?:-)))

Teda ale úplně. Fakt by s Matýska byla sladká holčička :-) Je jak panenka ;-) Ale myslím, Evi, že holčiček máte dost, ne? :-D

31.12.2013

Ahoj Holky. :a:
Už sem dlouho nic nenapsala,tak to musím napravit. ;)
Vánoce u nás proběhly docela v klidu.Děti dostaly kupu dárků a teď o nich skoro nevím. :s:
Po vánocích jsme si udělali výlet na Hlubokou do ZOO.Dětem se tam moc líbilo.Matýskovi nejvíc ryby a vydry,vydržel by se na ně dívat celý den. :s:

návštěva ZOO
návštěva ZOO
návštěva ZOO
návštěva ZOO
návštěva ZOO
návštěva ZOO

Tak jak dopadla oslava Nového roku? :D Jsou nějaké následky? :) Kluci taky byli fascinování kapříkem, kterého jsme měli ve vaně, furt za ním chodili a pozorovali, takže mě vůbec nepřekvapuje, že se Matýskovi rybičky tak líbily :) Jen mě překvapuje, že se mu líbily tak moc, že by u nich vydržel v klidu celý den, protože ty naše raubíře nezaujme na dýl jak 10 minut nic :) Děti jsou opět ukázkové :one:

In reply to by Jablotro

Tak oslava byla pěkná :°°//: ,ale ty následky!!!! :€{€: :€z€: :€{€:
Spát sem šla někdy k ránu(kolem druhé počítám)A v půl šesté byl budíček.Jako nechápu proč mám tak nespavé děti.Déle jak do šesti nevydrží v pelechu! :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka