Deníček uživatele evavac

30.05.2009

Změna ikonky, konečně jsem se dostala k tomu, abych si změnila ikonku s našim prďoškem, fotečka je z 24+1tt. Doktorka se i zasmála malému, že mám v břůšku artistu.

12.01.2009

Ahojky babušky, tak jsem byla dnes u doktorky, aby mi potrvdila, že jsem těhotná a opravdu jsem.

Holky, moc vám děkuji za podporu, jakákoliv povzbuzující zprávička mě posílí a uklidní, na kontrolu jdu 26.1., tak do té doby se ten malý prťávek umoudří a bude bojovat, já na to dohlédnu, ještě jednou moc děkuji, papá

Jsem po jednom zmlklém potratu bez srdeční akce, doma mám už jednoho 2,5 letého prcka a teď jsem v 25tt. Na začátku těhu v 6+1 mi taky nenašla dr. srdeční akci, tak mě odeslala do nemocnice. Tam celkem nešetrně mi doktorka řekla, že tam není akce, že to vyčistíme. Měla jsem v té době i slabé krvácení. Byla jsem hotová a bulela jak želva. Domluvili jsme se, že namám bolesti, tak ješt pár dní počkáme jak se to vyvine. Když jsem po dvou dnech, tedy 6+3 valila znovu na pohotovost do nemocnice, že mám horší to krvácení, byla jsem už připravená na revizi. K mému údivu mi doktor řekl, že neví co mi kdo napovídal, ale že je tam srdeční akce a až na to menší krvácení je vše v pohodě. Teď jsem 25 tt a vše vypadá v pořádku a doufám, že to tak zůstane. Takže se zbytečně nestresuj. Co tam není dnes, může být za dva dny. 6+0 je ještě docela brzo a každý je jiný, takže to může být úplně v poho. A pokud to má být špatné, stejně s tím nic nenaděláš, lepší teď než později. Přeji ti z celého srdce krásné a zdravé miminko a držím všechny palečky :qu:

po 2 zamlklých potratech. Nyní 35 tt a srdíčko bylo vidět až ke konci 7 tt a to jsem pak měla na UZ ve 12 tt o týden starší těhu, takže žádné strachy!!! Jen pro zajímavost. U těch dvou nepovedených těhu mi taky tlouklo srdíčko, ale už od začátku mi dr.říkal, že váček je šišatý a že to nevypadá dobře, takže i když tam ta srdeční akce byla, tak stejně to nic neznamenalo. Hlavně žádný stres! Mimi bude tentokrát OK!!!! :h:

Ahojky blahopřeju :one:
A nestresuj se, srdíčko může být klidně vidět až v osmém týdnu. Kdy jdeš na další UTZ??? Držím palečky a věřím, že mimísek je v pořádku a za pár měsíců si ho pochováš v náručí a na tyhle počáteční obavy si ani nevzpomeneš :\x: :cc): :) Emili

Ahojky,
tak ti srdečne gratuluji a preji hodne zdravíčka obom.
Ja sem taky 6+1tt byla sem v pátek u doktora a ten se na mne jedom podival a rekl ,že to tak odpovida podle vypočtu.Na Ultrazvuk mne poslal až ve 12tt :r: co je až 23 unora takže sem šla hodne sklamana že nic neuvidím,a že až tak pozde pujdu na UZ.Jinak setrička mne na odbery objednala až 26.1 ja nevím jestli je to standarní postup ale....
Snaž se hodne myslet pozitivne :one: neboj mimisek :cc): bude v poradku :qu: .Držím palečky pa Táňa :a:

01.12.2008

Tak se hlásím, že jsem to dnes opět dostala, v srpnu jsem byla na revizi dělohy-zamlklý potrat a od té doby se nám zatím nepodařilo.

Dobré ranko holky, tak to je super, že je to v normálu těch 25 dní, nechce se mi kvůli každé maličkosti běhat za doktorkou a ujišťovat se zda je to ok nebo ne a vaše rady a zkušenosti mi už několikrát pomohly hlavně po psychické stránce, čož je pro mě asi v tuto chvíli to nejdůležitější, díky a budu se zase těšit, zatím papá :)

SilvieS

Já jsem měla cyklus 25 dní a otěhotněla jsem, většinou mi MS trvala asi 7 dní (ty poslední dva už jen špinění) a pak asi 3 dny na to jsem měla ovulaci. Poslední MS 14. 6. a datum početí 24. nebo 25. 6.

Ahoj nekdo tady psal,že by cyklus neměl být delší jak 35 dní,pak prý není ovulace,tak nevím.Ale ty ho máš kratší.Já to mám taky tak o dva dny dřív.A mívala jsem tak i před těhotenstvím a otěhotněla jsem normálně. :one: :one:

21.11.2008

Ahojky holky, tak jsme včera začali brát s manželem vitamínky na posilněnou a na plánované početí prťávka, tak snad nám to pomůže, už 2x jsme o mimi přišli, tak aspoň se chceme tro

Po tolika neuspesich si to uz fakt zaslouzite.. Ja nedavno v 5tt taky prisla o maly a byl to des.. Brala jsem Calibrum a pak jsem s nim mrstila vzteky,ze mi nepomohl,ale vim,ze to je nesmysl.. Ted beru Calibrum,k tomu listovku,byl mi doporucen kontryhelovy caj a jeste chci zkusit nejakej syrup co tu holky doporucovaly.. Manzela mam skvelyho,ale jak pises,tak i on neni na nejaky to papkani vitaminu a musim ho vzdy ukecavat,aby neco sem tam spolkl.. :) Zto ale rizecek,tak to mu jde samo :s: At se vam to brzy povede :w:

In reply to by siska333

Ahojky, mně doporučil doktor Elevit a manželovi Carnitargin. Jestli se můžu ještě zeptat, kolik tak bereš té listovky na den, v těch mých vitamínech je 0,8mg, myslíš, že to stačí? Jestli můžeš, dej mi prosím vědět, děkuji.

In reply to by evavac

:///: a ctu na obale,ze tam je 10mg v 1 obalene tablete.. Jinak to jak pises tve mnozstvi,tak to urcite staci.. Ja u kazdeho tehu i bohuzel u toho nezdarenyho brala pouze calibrum a po nekolika mesicich jsem vzdy otehotnela.. Ted nam to mozna i nevyslo,protoze nas 2 letej neni ditko,ale malej certik a ac mi nebylo prilis dobre,tak jsem musela litat dostihy a verim,ze i toto napomohlo tomu,ze se stalo co se stalo..Jinak Elevit neznam,najdu si ho na netu a Carnitargin taky bohuzel neznam,ale na netu psali neco o tom,ze to pomaha na hubnuti..-)Jinak jsem taky obcas do svyho manzela cpala vitamin E a zinek..Brblal,ze to nechce,ale obcas to polknulDrzim ti palecky

18.11.2008

Ahojte holky, prosím o nějaké info, která máte zkušenosti s vitamíny ELEVIT, byly mi doporučeny brát tak 3 měsíce před otěhotněním a manžel má zase brát CARNITARGIN.

Po vysazení HA jsem začala užívat folgravid gravid plan. Doporučil mi ho můj gynekolog. Je speciálně navržen pro ženy plánující miminko. Já měla problém s menstruací. Po vysazení jsem skoro nemenstruovala:-( Za tři měsíce užívání jsem začala zase normálně fungovat a za další dva jsem byla těhotná. 

Ahoj, já jsem brala Calibrum babyplan, kyselinu listovou a vitamín E a je dobré pít kontryhelový čaj. Mě to pomohlo, ale ten nahoře mi to již po třetí nepřál. Nějakou příčinou jsem dostala zánět do krve a částečně mi odtekla plodová voda a už se nedoplnila a jak mimi rostlo, tak jí mělo málo a já musela jít na přerušní ve 20tt-hrůůza

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka