Deníček uživatele Eva80

30.12.2008

Ahojky všem :a: Mám prosbu }:) Stahuju filmy přes czshare a chtěla bych stahovat přes rapidshare ale tam těch odkazů na stažení je víc než u czshare.poradítemi prosím co si k tomu potřeb

evicko, ahoj. Za prve musis mit zaplaceny ucet od rapidu. Jelikoz to ted nejak Zkurvivli-promin to slovo, tak uz se to nevyplati stahovat,protoze se nestahne ani jeden cely film za den. Tech odkazu tam byva od 23-do 46. To je velikost filmu. Tak snad jsem ti poradila.
ty ucty jsou tady http://shareshop.cz/cenik.php
a k tomu musis jeste stahnout rapid 1.41

In reply to by Veerca111

Ahoj kamarádko,koukala jsem že je to dražší než czshare.Ona to chce sestřenice prý tam mají víc filmů.koukala jsem že tam je to na kapitoly a já právě nechápu jak to stahovat jestli každé zvlášť nebo jak to potom dát dohromady :spid:

09.12.2008

Maminky chtěla jsem se optat co dáváte pít přes den vašim asi tak 9měsíčním dětičkám?

my pijem jenom vodu nechci ho učit na nic sladkého (jen v období když se dělal mošt tak měl občas čerstvý jablečný moštík)

Tak mi malá nechce pít nic krom granulovaného čaje od hippu takže pořád jedem na něm,ale nedávám tolik jak je předepsané,ale mín je to dost sladké:-)

09.12.2008

:a: Ahojky všichni,chtěla jsem se optat kdy jste začali dávat sem tam dětičkám uzeninu :hu: třeba dětskou šunku nebo párek :? děkuji za odpovědi :c:

tak ja se budu den, kdy kaja ochutna sunku ci neco podobneho, snazit co nejvice oddalit. neni to nic zdraveho pro dospelaka, natoz pro male dite :(

tak šunku měla asi kolem 9 měsíce, ale jen na oskoušení a párek jsme měli dns na večeři poprvé a je nám rok

Ahoj,proboha proč chceš do dítěte rvát uzeninu??Je to hnus,já byla na brigádě na jatkách a věř že párky,to jsou jen chrupavky a kůže+další hnusy,masa tam je opravdu pomálu.Možná dětskou šunku,ale ani tý bych moc nevěřila.Nám je dnes 10měsíců a nedala bych to Andul ani za boha.Tak pa

Ahojky,
my cekame prirustek do rodiny v cervnu, ale ja se parkum budu vyhybat obloukem. Byvali pritel delal ve vyrobne parku a teda reknu vam...HNUS.... :jawdrop: :sick: vzdycky jsem jedla ty slikaci jemne kureci, tak to je nejvetsi humus s masem to nema vuuubec nic spolecneho. Je to jen veprova kuze se separatema a barvivem. :00:
Pokud muzu poradit vyhybejte se temhle jemnym kurecim pareckum. Kdyz uz parek, tak nejaky kvalitni a precist slozeni... :c:

nedávno se mi dostal do ruky článek o uzeninách. Malým dětem se nesmí vůbec podávat. Nejvhodnější je tzv.dětská šunka (nízký podíl soli a vysoký podíl masa) a i ta se doporučuje až po třetím roce!!!! To je síla,co? Ale já to dodržuju.Moje 3,5letá dcera dostává jen šunku,debrecínku a podobné výrobky a začala jsem jí to dávat až okolo toho třetího roku.Párky,salámy,klobásky a podobné sr.... bych dítěti nedala.Není v tom nic dobrého.Zkus si třeba zjistit,co se do toho vůbec mele,o kvalitě a vhodnosti pro zdraví být vůbec řeč.A já-abych šla příkladem to nejím taky.

06.12.2008

:a: Holky moc vás prosím měla jsem na netu vyhlídnutý Lucince vánoční kostýmek takové krásné šatičky s čepičkou a už ho nemají :§) :§) :§) Nevíte nějaké stránky s vánočn

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Moc děkuji ale na těchto stránkách jsem právě měla ty šatičky :§) Ach jo já mám smůlu.Čertík je super ale je od 12měs.a nám je 9 takže by byl asi větší

05.12.2008

Holky Lucinka mi na 9měsících nechce lézt kdy se vám dětičky naučily?

ahoj, Viky má 7 měsíců a lozí po čtyrech asi 2 týdny. Ale každý mimčo je jiný. Jen oni sami si určujou, kdy a kde a taky co budou dělat. Buď ráda, já ji nesmím spustit z očí... jednou tahá kabely od Pc, potom zase jí psovi granule a máchá si ruce v misce na vodu, otočím se a ocucává naše papuče... ráda vzpomíánám na to jak byla tam kde jsem ji nechala:)

Ahojky moje Natálka má dnes 8 měsící a asi před 3 týdnama se naučila lozit i hačat a ted už se staví o věci.neboj to chce čas, my taky furt nic a pak najednou umíme hačat a hned na druhé den začala lozit.neboj taky sem na to čekala

05.12.2008

Holky Lucinka mi na 9měsících nechce lézt kdy se vám dětičky naučily?

Ahoj Evi :a: neboj Lucinka na to přijde ;) Adámek teda leze asi od 7.5 měsíců :00: a můžu ti říct že bych radši kdyby ležel :s: :s: :s: pořád my někde utíká a krámuje :00: staví se my kde se dá a já jen lítám za ním a chytám ho aby si nenabyl kokos :00: :00: :00: Ajak se jinak máte?

In reply to by alena mocova

Ahoj Alenko,máme se celkem dobře až na bordel v baráku :00: děláme koupelnu a nějak to vázne takže hrůza }:) Jinak Lůca je pěkná dračice ona mi krámuje z chodítka a to stačí :!k: Naučila se dělat nene a za vším kroutí hlavou :!k: Je to pěkná potvůrka :s:

In reply to by Eva80

;) :s: :s: :s: tak to je fajn no víš co bude hůř počkej až začnou chodit :00: :00: :00: Jejda koupelnu ti nezávidím to musí být na palici :00: ale zase to budete mít noví a krásný :///: My marodíme Adámek má chronický záněty středního ucha takže si to užíváme :r: už to má potřetí během měsíce a půl a já jsem na nervy :r: No musíme to nějak přežít nic jiného nenadělám ;) Tak dej od nás Lucince pusinku :c:

ahoj, nam je 9 mesicu pryc a nelezeme. plazime se teda obstojne od 7. mesice, ale s lezenim je to horsi... to udela tak 2-3 "tempa" a sup zase na bricho. tak nevim. ale uz tyden stoji a kdyz ji vezmu za rucky, tak chce chodit :00:

05.12.2008

:a: Holky jsem nešťastná :r: Lucince bude 9měsíců a mám problém aby byla v kočárku :/;x: Dnes jsme chtěli na poštu a musela jsem se vrátit,protože začne bulet a vzpírá se :00: Vůbec

Vím o čem mluvíš, my to máme už docela za sebou, teď dostane piškot a s tím si vyhraje a zůstane v něm...:-)

In reply to by Eva80

TAk to nevím, tak leda chodit na procházky kdy spinká...je fakt že to taky tak dělám, vím, že spí ve 12h, tak jdeme..na poštu nakoupit a pod..většinou hodinku spinká...a pak ještě odpoledne kolem 16h..to taky vyrážíme... A co ji posadit, aby viděla kolem sebe pořádně? Nám sůša, rohlík, křupky, piškotky zabírají, když nespí..

Ahoj,
nasemu Adamkovi bude pristi tyden 8 mesicu a dela mi to posledni dobou taky.Rve se s ksirama,snazi se otocit hlavou dolu a kdyz to nejde tak rve jak tur a pritom mu nic neni.Myslim,ze to je takove obdobi,protoze posledni dobou je silene moc aktivni,leze kam se da,stavi se,prevraci,no tak se mu asi v tom kocaru nelbi jak je priksirovanej,teda doufam.
Ovsem my teda jezdime ve soratku (a to uz od 4.mesice,protoze v klasicekm kocaru byt nechtel)

Evi, to nevím jak i poradit. Já to neznám, ale u nás jezdí jedna maminka a má taky 9 měsíční dítko (vím to protože jsem s ní byla v porodnici) a mylýho musí vozit prý jen v golfkách, aby se mohl pořádně hýbat a nesmí mít žádnou deku nic....držím palce ať se to u vás spraví a vydrží ti v kočáru dlouho. To Míša je v kočárku ve fusaku nejspokojenější....má tam teplo a malá Kája mu tam leze, že chce taky...mě se o kočár perou :s:

04.12.2008

maminky mám prosbu.Lucince bude 9měsíců a když se postaví a chtěla by dělat krůčky tak většinou po špičkách a když ji dám do chodítka tak většinou na špičkách.není to už dlouh

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka