Deníček uživatele enny

02.08.2013

Ahoj Holky ,
občas si vás přečtu ,ale vzhledem k domácnosti a malýmu 3l dítěti to už není ,jako při prvním těhu :s:

Ahoj, nebo se přidej k nám do listopaďátek, máme tam spoustu maminek, co mají termín koncem října a docela to tam žije. Taky čekám třetí a je to teda větší mazec, než u prvního, máš naprostou pravdu :s:

23.05.2013

Ahoj holky,moc Vás všechny zdravím ,gratuluju k mimískům ,a rostoucím bříškům . Moc sem nechodím , ale občas si Vás aspoň pročtu .

Ahojky, tak to jsme kousek od sebe, my taky čekáme druhé dítko a termín máme 27.10. Doma máme už taky jednoho raubíře Kubíčka, v říjnu mu budou 3 roky, tak nám to pěkně vyšlo :-) Zatím teda ještě nevíme co se ukrývá v bříšku, tak snad se to už příští týden dozvíme na tutovku, pohlaď bříško papa :€O:

29.01.2010

a jestli jste šli sáňkovat beze mě, tak bude šrumec !!!!!!! :-)

In reply to by devilishlena

tak až manža ten sníh odhrne :-) tak se ho zeptám, jestli by ti něco neposlal :-)
a má to ještě jednu výhodu ... už víme kudy nám chodí kuny na půdu :-) mají tak úžasný stopy ve sněhu :-) vůbec nechápu proč se manžovi nelíbí ...a když se to tak vezme , tak my tu půdu vůbec nevyužíváme :-)

na monitoru a pak na návštěvě u mamky.a sáňkovat jsem mohla jít s neteřinkama,ale to bych snestihla bus domu.Tak snad příště.a jěště musím vyžehlit :-) :qu: :qu: :qu:

In reply to by Marcelka01

holky , chcete se pobavit ??? před hodinou jsem šla na wc a říkám si, ježíš ..jako bych měla něco udělat ..co já sem to ....no nic ..po potřebě jsem šla zpátky k notebooku ....a teď jsem si vzpoměla , že mi manžel ve 12 říká : a nezapomeň tu slepici ve 2 vypnout !!! a já ..jooo, neboj ..věř mi :-) holky , ještě že není doma. Ani zelenina tam není :-) ... vím, že bych měla nad sebou zaplakat , ale mě se chce strašně smát , jak koupu tu slepici . :-) :-) :-)

In reply to by enny

a ještě Vám napíšu včerejší neuvěřitelný rozhovor po telefonu s manželem ...
Prý ..číčo ? nevíš kde je tu parkovací automat ???
??????? ( ptám se sama sebe , jestli je to opravdu poprvé , kdy od něj slyším tuto větu )
a říkám ..no není na pravo ..před tou žlutou budovou ????
a on : jo je , máš pravdu :-) , je to dobrý ... .... nejsou tam policajti :-) :-) :-)

25.01.2010

Holky , tak sem nad ním včera přemýšlela a tady je můj výsledek ....
Miluju ho za jeho :

Teda koukam, taky mate doma veselo!!!! Krasne se to cetlo, se tu rezu jako blbka. Taky svyho tatku miluju, a uz bych ho za nic nevymenila!!! :h:

To se četlo krásně :s: :one:
Taky svého chlupatého moc miluju. Včera jsem ležela v noční košili u tv a on mi říká - Ty máš moje trencle!? A já na něj vytřeštím oči a říkám - ne já nemám spodní prádlo :s: A ona nevěděl, jestli se má smát, utéct nebo se udusit. NO co, když mě neoholí :s:
Naštěstí tedy nosí taky brýle a bylo přítmí, tak to svaluju na tyto skutečnosti :s:

In reply to by Andělína

bud uplne v klidu :) To ja takhle sedim u tv jen ve spodnim pradle, a manza mi rika 'tak uz se ti ztratili zase kalhotky vid?' :|: podotykam, ze jsem byla cca ve 20tt, coz jeste nebylo tak hrozny, ale uz v te dobe hold sadylko pretykalo pres gatata no, co nadelas :s: Je to proste moje srdicko, ktere umi potesit, a ja ho za test asi znasilnim, ikdyz nechce poseroutka :h: :s:

22.01.2010

Ahojte ženy krásné , ženy mé
Za pomoci úžasné těhuženy Andělínky , čímž bych jí tady ráda poděkovala , že měla se mnou trpělivost a vysvětlila mi, jak přispívat do úlu ...

Něco z naší výbavičky
Něco z naší výbavičky
Něco z naší výbavičky
Něco z naší výbavičky
Něco z naší výbavičky
Něco z naší výbavičky
Něco z naší výbavičky
Něco z naší výbavičky
Něco z naší výbavičky
Něco z naší výbavičky

Teda to je nádhera!!! :) Moc se mi líbí ta sedačka a postýlka no a oblečky máš tak vzorně. :k: Nádhera :)
P.S.
Nemáš zač a klidně piš :)

je to je super vybavička, krásné věcičky. co je mezi kosmetikou ty dvě průsvitné lahvičky se žlutým? nějaké olejičky.
koukám že máš i odsávačku, tu nemám, nevím zda ji kupovat.

In reply to by Lariska

odsávačku kup , nebo si ji přej k porodu :-) ..děťánko se zahlení a co budeš dělat ??? A třeba na to přijdeš večer , lékárny zavřený ...a ty probdíš noc . já mám obyčejnou -asi za 46kč , jak druhým koncem saješ . Mám doma pejsky a ti se bojí vysavače . Kdybych ho zapnula o půlnoci kvůli rýmečce tak by mi moc nepoděkovali ...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka