Deníček uživatele Emka

01.04.2009

Takže včerejší UTZ dopadl výborně, měla jsme zbytečný strach, člověk si pořád říká, co se může stát, jsou tam oba krásní bobci, jedno mimčo sebou docela dost vrtělo, byla to sr

Roztomiloučcí :-) Tak to podle tvého obrázku vypadá, že by teda v 11+1 taky mohlo být něco už vidět. Pořád nevím, jestli tam přítele nebudu tahat zbytečně. Chtěl se mnou na ultrazvuk jít, ale Dr. nám doporučovala, ať ho vezmu až ve 20. tejdnu, že to už potom bude vidět všecko. Ale kdyby to bylo alespoň takhle, tak myslím, že to není marné, aby se mnou šel. Nebo mu mám zatím vzít jenom snímek?

In reply to by Any

Jestli chce, tak ho určitě vem, já netušila, že to bude tak pěkně vidět, kdybych to věděla, tak ho určo vezmu. za 3 týdny jdu na ten screeninig a tam ho beru na stopro

09.03.2009

Tak dnes jsem si zase pořádně oddychla, na UTZ nám byly potvrzeny dvě krásně bijící srdíčka :) A máme další krok za sebou.

Jé, takže čekáš dvojčátka? To moc gratuluji. Je to obrovská úleva když se objeví srdíčko, natož dvě :h: :h:
Teď se musíš dvojnásobně opatrovat a hodně odpočívej, ať jste všichni v pořádku. Já si jdu pro průkazku ve čtvrtek :)

02.03.2009

Tak dnešní ultrazvuk dopadl uplně jinak, než jsem si představovala. Doufala jsem, že bublinka bude tam, kde má být, tedy v děloze.

Úplně mě to dojímá,když si vzpomenu,že před rokem,jsem si prošla stejným překvapením,strašně dlouho jsem tomu tehdá nemohla ani uvěřit.teď už je holkám půl roku :h: :h: Přeji ti pohodové těhu :h: :h:

vítej v "klubu" , gratuluji, to je dobře, že je nás tu čím dál víc. V dnešní době moderní medicíny se i diabetes dá zvládnout, toho se neboj, hlavně se opatruj a mysli pozitivně, špatné myšlenky jsou nežádoucí a nevhodné.
Také jsem v počátku vypadala, že v něčem jedu, až mi křečovaly mimické svaly, nyní mám spíše křeče v lýtkách, ale je to i tak fajn.
tak se drž/te :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to je jasný, proto sem chodíme všechny, klidně se ptej, nebo napiš vzkazík, jak budeš chtít, když víme, poradíme, nebo aspoň vyslechneme, a vůbec není zač :s: :a:

To víš, že si je můžeš nechat, diabetolog je od toho, aby vám pomohl a ne, aby ti tvrdil, že v životě nemůžeš mít děti, to je blbost. :k: Neboj, řekne ti co a jak, aby bylo co nejlíp, ale rozhodnutí zda si je necháš je JEN NA TOBĚ. Tak se kdyžtak nenech zblbnout jako já dřív a teď toho lituji, abys taky nelitovala kdyžtak. Ale držím palčáky, aby bylo vše v nejlepším pořádku. :k:

24.02.2009

Tak a mám to potvrzeno z krve. Jsem 4+4 a HCG 1311, což se mi zdá docela dost, na to, že jsem 17 DPO, no tak snad to nebudou dvojčátka.

ahojky, jse tu taky nova, v pondeli jsem zjistila tehotenstvi a podle posledni menstruace by to melo byt 5+5. V pondeli to bylo 5+1 a hladinu HCG jsem mela pres 2000. Na utz je uz videt mala tecka, ale nemyslim si ze by to mohli byt dvojcatka. Doktorka me nuti byt doma, ale to si nemuzu v praci dovoli tak snad to bude v poho. Drzim palce a zbytecne se nestresuj.

moc gratuluji neboj mě taky na ultrazvuku nic neviděl a po týdnu je tam mimčo a v pořádku kde má být.

19.02.2009

Čárka na testu stále sílí, ale včerejí den byl pro mě smutný.

Ahoj, vysoký cukr ani když budeš dodávat insulin by nemel vadit na vadu plodu, jde jen o to, ze si musíš hlídat hladinu cukru co nejblíže k normě, najít co nejadekvátnější dávku insulinu (těhotenstvím se to prostě hne), a pak bude vše ok :) Nežádoucí účinek bývá, že při vyšším cukru bývá velký plod - hůř se rodí, a je větší sklon ke kvasinkám, tvé dítě může zdědit cukrovku, pokud to je ta 1.typu (kterou u tebe tipuji, protože jsi v mladém věku), ale projeví se to až dýl - v dětství - spíš v pubertě, tak si ho pak budou zvát na preventivní kontroly jestli se taky neobjeví, ale na vady by to přímo vliv mít nemělo..

ahoj, tak to mě mrzí. A nevím ani co pořádně napsat jelikož vůbec nemám tušení co znamená diabetes pro těhotné a jaké riziko to obnáší. Jediné co vím, že musíš být co nejvíce v klidu a určitě žádný stres!!!!! a moje dobrá kamarádka mi vždy říká, že pokud myslíš pozitivně, optimisticky tak je víc jak polovina problému vyřešená. Opravdu se raduj a buď šťastná že jsi těhotná, mozek a celé tělo se tomu přizpůsobí a bude to negativní potlačovat. A pokud to nevýjde tak nesmutni dlouho a jen si řekni stalo se co se stát mělo. Tohle mi zas říkal můj partner když jsme přišli o první miminko... takže žádné chmury a jen úsměr,hm

17.02.2009

Takže právě dnes jsem se rozhodla začít si psát deník.
Vše začalo před rokem a půl, kdy jsme se rozhodli pořídit si miminko.

Ahojky, gratuluji!:) :e): Příteli jsem to také nemohla oznámit hned a tak jsem měla čas sehnat malé dupačky neutrální barvy/nakonec jsem koupila žluté/. Zabalila je jako dárek a pak když jsme byli konečně spolu tak jsem mu je dala:). Určitě je to lepší než poslat třeba sms, člověk by se pak ochudil o ten jejich první výraz a "šok" :qu: :||):

moc ti drzim pesti a i kdyz ti pevna vule nic nerika,asi bych pockala na potvrzeni s testu krve a teprve pak bych to manzovi rekla.To bude ale tezky,co?Se mi to radi.No nic,zalezi to na tobe.Kazdopadne mooooc gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teda to je ale krasnej pribeh se stastnym koncem,takze mocinky gratuluju.. :qu: ... a bch to tak nevydrzela jako ty a testiovala bych treba i na parapetu,nebo i kdekoliv.. ;) Pokud to jen malinkato jde,tak musim mit ve vsem jasno a pokud mozno hned.. ;) Nakonec to ten Pregnyl neni,huraaa... Preju hooodne stesti :w: :) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka