Deníček uživatele Elizze

31.03.2009

Ahojky,holkýýý,mám takový možná hloupý dotázek, zajímalo by mě, zda je možné otěhotnět i během šestinedělí, když jsem ještě neměla menses, nebo to na tom nezávisí?

ahoj, v šestinedělí otěhotnět můžeš...znám docela dost případů. A to že kojíš neznamená že neotěhotníš. Kojení neni anitkoncepce ani šestinedělí... :a:

Ahoj, v šestinedělí je velká pravděpodobnost otěhotnění. Na tohle mně upozorňoval doktor, když jsme nedodrželi půst po porodu :///:

jsem po porodu 2tyden a mam pocit,ze to nevydrzim :s:
V tehu jsem byla totalne bez chuti a celych 9mesicu jsme abstinovali :s:
Jinak ja myslim,ze je mala sance,samozdrejmne je,ale to by musela byt jooo smula :s:
a kojis?

23.03.2009

Ahojky :a:

Ahoj! Já si dám někdy večer pivo nebo trochu vína, po kojení, když dám malou spát a vím, že dřív než o půlnoci se neprobudí.

tak treba moje svagrova pila cerne pivo aby mela dost mlika.... :///: ja jsem si dala taky cerne pivo, ale mela jsem tretinku na tri dny. Pila jsem uz i vino, ale tak decku a hodne redenou k jidlu. Proste to neprehanim, ale ani si to neodpiram, kdyz mam chut. Bylo to sice za tech 5 mesicu co je malej na svete, tak maximalne 5x, ale podle me kdyz si to das po jidle a hlavne po kojeni aby to do dalsiho kojeni mohlo vyprchat, tak to nemuze vadit.

17.03.2009

Ahojky všem, tak naší princezně už je měsíc, no uteklo to úúplně šíleně..dneska jsme byli v poradně, máme 53cm a 3700g a jak na tom byli vaši mrňousci v měsíci?

Ahoj tak Patrik mel porodni vahu 3400 a kdyz jsme opousteli porodnici tak mel o 10g vic a za 14 mi nabral na 4250g, takze maly otesanek. To jsem ale kojila v noci po hodine, ted uz si to trochu prodluzuje, takze to nebude uz takovy hrozny narust. vcera nam byl mesic.

Ahojky tak Lukášek měl při narození 3600g,když jsme jeli z porodnice tak jen 3320g a v měsíci 3550g.Ale teď mu budou 25.3.tři měsíce a dneska jsme byli na poradně a váží 5470g,se mi nějak rozjedl.TAk ať vám mimisci rostou Petra a Lukášek

Ahojky! :a:

Juj... to je drobínek... :dance: Ale krááásně prospívá a pěkně přibírá, gratuluju! ;) :k: Naší berušce budou za pár hodinek 3 týdny... narodila se 24. 2. v 19:55. :c: Už při narození vážila 3 400g a naposledy, minulý týden ve středu, měla 3 640g. :h: Tak jsem moc zvědavá, kolik bude mít v měsíci... :///:

11.03.2009

Ahojky všem :a:

Ahoj, tak mi jsme to prvně zkusili týden po šestinedělí. Ani to nešlo-nemohl se do mě dostat a tak jsme tomu dali volnej průběh. Nakonec jsme sexovali až 3 měsíce po porodu-do té doby jsem nato neměla ani pomyšlení a manžel je v tomhle zlatíčko a ani nedal najevo že mu to nějak moc chybí. Je pravda že jsem při těhu sexovali jen 3x.
I po těch 3 měsících to pro mne nebyla žádná velká slast-spíše to bolelo a ještě jsme to nemohli dělat zezadu-to jsem měla pocit že se roztrhnu jak jsem cítila jizvu..
Měla by jsi dodržet šestinedělí-ale pokud už se nečistíš a cítíš se dobře, tak můžete začít už teď, ale s kondomem -to je v šestinedělí samozřejmostí a dokud nebudeš brát antikoncepci tak taky-teda pokud nechcete mít miminka rok po sobě :s: :a:

Ahojky,do šestinedělí vydržet musíte...to je minimum.Jinak my jsme začali až jsem po sexíku zatoužila i já.Takže myslím,že to bylo asi po 4 měsících.Samozřejmě jsme si do té doby pomahali jinak.To by se manžílek zbláznil.Myslím si,že chlap má na ženu počkat a nikam zbytečně nespěchat.

23.02.2009

Ahojky všem :a: v sobotu mě propustili z porodnice domů, takže se vám chci taky pochlubit, jak to všechno probíhalo, než přišla v pondělí 16.2.

Tak to jsi teda kanón, že sis malou takhle sama porodila :one: :one: . No hlavně, žeto dobře dopadlo a jste obě v pořádku.

Teda to čučím, hlavně že je vše v pořádku a příště ani nemusíš do porodnice, sedneš na záchod a bude:)jinak gratuluju k mimču:)

NO ty bláááááááho!!! To jsi šikulka!!!!! Klobouk dolů, já bych asi zmatkařila. :00: Tak gratuluji k Alexce a ať vám dělá jen a jen samou radost!!!! :h: :k: :a:

08.01.2009

Ahojky, všem!

Ahoj, hlavně se uklidni....ono už to nějak dopadne a třeba líp, než myslíš! Ono v tu chvilku vypadá všechno hůř, držím palečky!!!!!!!!!!!!!!!

30.12.2008

Ahojky, holky, tak mi to nedá abych se s vámi nepodělila o moje dnešní a včerejší zážitek...

tvůj doktor je pako, jak může něco takového říct. :? Váha kolem dvou kilo málo :w: v 31. týdnu? Ať se vrátí do školy. :s:

bych zabila. Miminko ve 31tt má mít váhu normální přes kilo. honzik měl myslím 1550-1600g a narodil se a měl 3820g, takže co by jako chtěl???? Hlavně, že je vše ok!!!!

no tak ty si davas kapky :) no hlavne, ze to vsechno dobre dopadlo :///: :///: :///: doktori desej porad a neni nad mile sousedky, jojo, to je holt zivot :s: tak ti preju uz jen krasne zazitky a uzivej si zdraveho tehulkovani :h:

17.12.2008

:s: Holky,koukněte na tohle, to je mazec

http://cs.netlog.com/go/explore/videos/videoid=60366

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky