Deníček uživatele Efka27

14.09.2012

Tak nakonec budeme asi patřit ještě do dubňátek..... TP dle UTZ máme 28.4.2013. Srdíčko krásně buší a já se cítím hrozně šťastná. :€s€:

Snad dubňátko.... ???
05.05.2012

Ahojky holky :a: , tak jsem dnes 7 týdnů a 4 dny od revize. :spid: nedorazila a tak jsem včera dostala vyvolávací včeličku... jsem na to zvědavá, jak rychle dorazí.

ahoj ja po revizi taky nedostala ms.. dali miinjekci agolutin a paty den vecer jsem to dostala..docela silny...

21.04.2012

Ahoj holky, chtěla jsem se optat za jak dlouho od samovolného potratu mohu očekávat další MS??? Zítra to bude 40 dní a MS stále nikde a testík (pro jistotu) negativní. :?

Ahojky já myslím že při samovolném je to stejné jako u zamlklého s revizí.. MS by měla přijít kol 4-6tt,skrátka do šestinedělí,ale mam kamaradku co musela po 6 týdnech jít na vyvolávačku a pak už MS chodila normálně,jen s tou první byli problémy.. :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No ono ten den co jsem začala špinit pak večer došlo i na nejhorší. Byla jsem celou dobu hospitalizovaná v nemocnici a při propouštění mi právě dr řekl to co už jsem psala, že si to mám spočítat normálně od toho prvního dne. :00: No my jsme chtěli počkat do první MS, takže bych těhotná být neměla, ale jednou nám to nevyšlo a když jsem si prohlížela svůj kalendář, kam si zapisuji BT, tak to bylo zrovna před mojí průměrnou ovulkou. Takže teoreticky by to šlo, ale testík byl včera sice odpo, ale byl negativní. :? No zkusím počkat do pondělí, ještě jednou otestovat, a když tak cinku k dr. Myslím, že po 14 dnech by měl být na testíku už alespoň dušík, takže si naděje moc nepřipouštím.
Jinak měření BT je celkem sranda a opravdu tím zjistíš nejvíc... a když si zvykneš, na to pravidelné vstávání, tak už je to pak OK. Budu ti držet palečky, ať se brzy zadaří.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka