Deníček uživatele Efektik

20.09.2012

:a: holky...Jak pak se mate? Jeste 6dni do terminu a me to prijde neskutecne dlouho :) Miminko se neotocilo,takze bohuzel budeme rodit KP, ale mame pry cca 3kg takze by jsme to mely zvladnout!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ja tyky furt doufam,ze se nam na posledni chvilu otoci..:( Musim doufat...:)

ahojky to je mi líto s tím nepřetočeným mimi ale to zvládnete určo na jedničku...my máme 8 dní do termínu dle utz ve 12.tt a nějakých 11 dní do termínu dle Pm...a taky mi to přijde že to je jěště za strašně moc dlouho kor ted se o nás všechny pokouší nějaká virozka tak lezime ale já už se martínka nemůžu dočkat starší synek taky ten zas na to že bude mít mimiko a vozit kočárek přítel ten se taky těší a už vymějšlí hříšnosti po šestinedělí ale zároven na něm vidím že se bojí přeci jen tu bude sám s třía půl letým dítětem min. 3 dny ale nejspíš těch 5 pokud nebudou problémky přeci jen čekáme menší mimi ale taky by už měl mít kolem těch tří kileček tak snad to bude ok

09.07.2012

:a: Tak jak pak se citite? Strasne to leti jsme 29tt... Uz nam roste vybavicka..( i kdyz jsme nic moc kupovat nemusely) Jelikoz mame doma dve cacorky a ted jsme se snazily o chlapecka a je tam?

Toto letí..:)

to je krásná fotečka :h:
My máme pro změnu tři rarášky, klučíky jak vyšitý :s: , ale taťka se všude pyšní tím, že jen správný král má buďto tři syny nebo tři dcery :s: , žádný že neumí holku, ale nechtěl!!! :s: :s: :s:
My jsme sice toho třetího neplánovali, ale je tady s námi a dneska bych nechtěla, aby to bylo jinak.
Tak ať hezky Apolenka roste :one:

In reply to by Efektik

já jsem taky za kloučka byla ráda :h: , oni jsou ti naši kluci vždycky po dvou letech a všichni tři březnoví :///: , takže mi to vyhovuje, jak oblečením tak i hračkama a vidim na tom spoustu hezkýho a pozitivního :one:
Každej říká, počkej, jak budou jíst, ty se uvaříš k smrti, jak budou zlobit a bla bla bla.... tyhle řeči vůbec nevnímam. Vám určitě budou lidi říkat, že se nedoplatíte vložek :s: , jako to říkají mojí kamarádce.....ale rejpalové budou rejpat pořád :P
A jak máš velký holky?

13.04.2012

:a: Ahoj holky tak jak se citite? Ja byla 10.4 u MUDR.

Ahojka, preji moc chlapecka:-). Ja bych zas naopak brala holcicku, rostaka uz doma mame:-). No a kila neres, ja mam tedy nahore 5 kg a jsem v 15 tydnu, ale zas se citim jak nafoukly balon, ktery nevypada tehotne:-). Tobe musi aspon hezky vykukovat brisko:-). Mejte se hezky a papejte:-)

02.04.2012

Ahoj holky..Asi jsu magooor , ale cekam 3ti dite..Od Patku mam pohyby...Takze 14+2..Je to mozne? Aspon 2-3krat za den to citim..:)

ahojky,já bych řekla,že to možné je.. já cítila malého od 16,nebo 17 týdne(divně mi napsali TP)..

ne je tomožné snad i normální já taky prcka cítím už od 13.tt ale to bylo jen lehtáníčko občas ale ted už je to silnější včera mělo mimi asi aktivní den a skoro celé odpoledne když jsem seděla u pc a zase hledala nějaký věci pro něj tak mě tam žduchal ale jen malinko

ahojky ,nemyslím,že bys byla magor ;) :D:D lehké kopkání cítím už zhruba z doby prvního screeníngu kdy jsem byla 13+1,dole v oblasti močáku když jsem byla nevyčuraná a to jsem prosím těhule poprvé takže .. ;) bublinky jsem necítila,rovnou jako když mě někdo zevnitř štouchá prstíčkem,smozřejmě to byla asi nožka :D :a:

23.01.2012

Jak se mate maminky?

Tak dneska jsme presne 14+0...:) A citim se jak netehotna..:) Brisko mam jak zarazene prdy nic jineho...:) a Vy? :€O: :€s€: :a:

Ahoj tak jak pak se mate? Ve stredu jsem byla u MUDR. vse je v poradku uz jsme 12+2 a krasne rosteme..:) Další kontrola bude 10.4 uz se tesim!!!! a co vy tehulky?

30.03.2010

39+5

tak co furt nic?,
ja jsem vcera vypila ten koktejl... v noci jsem spala malo pobolivalo me bricho ve 4rano ze me vysel velikej kus hlenu s krvi a ted mam kontrakce po 7-10min...
ale nevim jestli jet boli to ale neni to k nevydrzeni tak radsi si to jeste proziju doma....

In reply to by Efektik

Ahojky. My jsme byli včera na kontrole, řekli mi to samé co v pondělí. Stavili jsme se u našich a potom za kamarádem a tam jsem zjistila že kvácím... Jeli jsme zpátky do nemocnice ale podle nich to bylo jen špinění po vyšetření... Ale paní doktorka nám potvrdila že budeme mít holčičku :!k: Tak ty už to máš asi za sebou, závidím... Hned jak budeš moct, tak se ozvi.

Tak jsem si udelal ten slavnej koktejl.....pul panaka ricinoveho oleje 33dclmerunkovyho dzusu a hlt cire koralky....tak jsem zvedava jestli pojedeme rodit nebo ne....

24.03.2010

zajimalo by me jestli to lnene seminko muze vyvolat kontrakce a porod???Newite nekdo neco???

jo ja taky piju oboje dvoje...v prvnim teh..jsem nepila a mela jsem spatny porod tak snad ted to bude o.k....

mě určitě porod nevyvolal,spíše mi pomohl při porodu,připadalo mi že prcek jde lépe ven a já se líp a rychleji otvírám,konzumovala jsem ho od 36 tt a pila i maliník ale každá jsme jiná...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka