Deníček uživatele e.efa

29.08.2011

Tak taky vložím po sto letech nějaký příspěvek o tý naší rampepurdě :-D Julince byly před týdnem přesně 4měsíce, váží cca 6Kg a měří 60cm :-)

Julinka a 4měsíce
15.05.2011

Tak i já se konečně dostávám k tomu, abych popsala svůj porod. Ale začnu hezky od začátku...
POSLEDNÍ PORADNA A VERDIKT :-D

Román o mém porodu - bacha reálný :D
Román o mém porodu - bacha reálný :D
Román o mém porodu - bacha reálný :D
Román o mém porodu - bacha reálný :D
Román o mém porodu - bacha reálný :D
Román o mém porodu - bacha reálný :D
Román o mém porodu - bacha reálný :D
Román o mém porodu - bacha reálný :D
Román o mém porodu - bacha reálný :D
Román o mém porodu - bacha reálný :D

Ty brdo Evi to je Román :c: Krasně napsané a letí to co :bulva: Už naše berušky jsou veliké slečny skoro :\x:

Gratuljume :)
Takový příběh, ty bys mohla psát povídky ;)
My jsme taky 22.4., ale už ve 2:20 :) A k tomu klustýru a zvracení, živě si to dokážu předtasvit. Když mi ho dávali, tak jsm si taky musela lehnout na bok a já jim říkám, že ležet nevydržím, že mám v leže strašné bolesti a neležela jsem posleních asi 15 hodin. 6e to prý jinak nejde. Tak jsem si teda lehla a ještě mi nedali nedali klystýr a už jsme měla strašné tlaky do konečníku, které jsem měla už od začátku kontrakcí (posledních 24hodin). Pak se ptám přítele, jestli to už je aspoň 5 minut a on, že sotva 2. A já, že už to fakt neudržím... a než se nadechl, tak to bylo venku, na lehátku, na zemi.... Tak mě zvedali, abych se šla omýt a jak jsem se postavila, tak to ze mě vylítlo i horem... :jawdrop: A jak jsem šla do koupelny, tak za mnou cesta. A pak se jsem seděla na wc a teklo spodem i horem. Takže si to pěkně užili, museli po mně uklidit sál a přítel po mně uklízel koupelnu, tam to šlo naštěstí spláchnout sprchou.

03.04.2011

Ahojte, zdravím všechny maminky. těhulky i snažilky :)

Já mám do porodu už jen 17 dní, jelikož jdu na plánovaného císaře a datum mám 21.4. tak jsem dnes dobalo vala tašku do porodnice ;) Doma mám skoro dvouletou Julinku, vybrali jste krásné jméno :c: :one: :a: :a:

Uplne se dokazu vzit do Tve kuze.Taky ted kupujeme byt a musela jsem to vse vyrizovat honem,nez brisko bylo videt.Moc Ti drzim palce at se babicka umoudri,vzdyt to male potrebuje klidnou maminku drz se :)Penize byly budou my nebudem!

Jééé, to se tak hezky čte!!! Nostalgicke vzpomínky!! Přesne totéž jsem prožívala před rokem, taky termin 23.4., již od března CS 6, taky dr.říkala že to bude dřív, ale nene, náš klučík si počkal přesne na den termínu...uteklo to šílene rychle a my už vybírame dortík k prvním narozeninám!!
Tak at Ti taky vše dobře dopadne a Julinka dělá samou radost!

mě zbývá do termínu porodu 27dní, ale doufám i paní dr. říkala, že by to mohlo být i dřív. Já jsem dneska 35+6 a CS mám 4-5.tak uvidíme...

20.02.2011

Zdravím všechny těhulky a maminky :-) Mám takový dotaz ohledně porodnice. Rodila ste některá v porodnici Kadaň nebo Teplice ???

ahoj, tak ja jsem z Teplic a mela jsem puvodne vybranou Kadanskou porodnici, i muj porodnik mi to schvalil jako dobry vyber, mela jsme uz pozdjistovane i co a jak (ale je to teda uz 2roky - v te dobe se tam neregistrovalo, proste az to na tebe prijde, mas prijet, vse se sepise az na miste rovnou pri prijmu, ale co mne dostalo, tak to, co vse sem si mela jako tahnout s sebou - nedaji ti vubec nic, od podlozek papirovych pod tebe (jak krvacis po porodu), po prebalovaci podlozky pod mimco, na kazdy den kosili pro sebe (nedaji ti tam zadnou erar), i kosili k porodu (nedaj ti ani nic na porod), vlozky, hygienicke potreby samozerejme...a samo vse komplet pro mimi (oblecky na kazdy den, pliny, kosmetiku, atd) - proste ti nepujci vubec NIC!! .. tak to mne uz prekvapilo, ale jelikoz jsem slysela na tuto porodnici velmi kladne ohlasy, neodradilo mne toto...ale kdyz jsem byla ve 30.tt a chytla mne panika s bliziciho porodu, tak mne odradila prave ta vzdalenost - jeli sme tam s manzelem 60min a to nebyl zadny provoz a ja proste zpanikarila, ze ci kdyz bude porod necekane rychle, ci nejaky komplikace jak u mne, ci na trase do Kadane a odpiskala jsem to :-(

nakonec jsem rodila v Moste - nemuzu proti tomu rict ani un, ale az budu rodit druhe, tak zrejme u nas v Tcich, bo to mame preci jen kousek a hlavne v Moste nemuzou na navstevy deti a ja budu mit malou holcicku, kterou tam budu chtit denne mit, a je to bliz k domu a muzou tam byt i casteji, prijdou se na nas podivat i znami, kteri do Mostu za nami nedojeli, atd . - to byl taky dalsi duvod, ktery mne od Kadane odrazoval - ta vzdalenost - predstava, ze manzel jezdi denne za nami tam a zpet 60km a travi 2h rizenim, po praci..-to by mu moc casu na to, pobyt tam s nami, nezbyvalo :-( - nehlede na dalsi navstevy - mimo rodicu by tam za nami nikdo neprijel ..

ps.v min.mne odrazovali negativni zkusenosti s Tp porodnici, ale ted mi tu odrodila spousta kamaradek a vsechny byli s porodnici naprosto spokojene, o "pruserech" zadnych nevim, tak treba se to tam fakt srovnalo??

Tak mě čeká v nejbližších dnech porod v Teplicích, takže přímo s porodem zatím zkušenosti nemám, ale ležela jsem tam před 14 dny přímo na porodnici, protože malý měl špatné ozvy a byla jsem max. spokojená. Staraly se tam o nás perfektně jak porodní asistentky tak doktorky. Byla jsem tam 3 dny, staraly se o mě 2 takové mladé doktorky a byly moc fajn. Stejně tak sestřičky milé a ochotné. Dokonce i po noční, když končily, třeba přišly a řekly nashledanou a držíme palce a to hrozně moc potěší. Jen jedna taková starší sestřička nebyla moc příjemná. Tak jsem zvědavá, koho chytnu u porodu. Jinak první dítě jsem rodila v Děčíně, protože v Teplicích něco přestavovali a asi bych si rozmyslela jet takhle daleko. Probíhalo to u mě totiž docela rychle, všude uzavírky, protože dělali něco na silnicích, kolony aut, no děs. Ještě, že nám v nemocnici zařídili sanitku, takže jsme měli přednost, i tak jsem tam dorazila otevřená na 8 prstů, kontrakce po 2 minutách, nestihli ani klystýr. A představa, že tam jedeme osobákem a jsme někde v té koloně..... Ono stejně záleží, na koho člověk zrovna natrefí v jakékoli porodnici.

22.12.2010

Ahoj těhulky ... jsem tak šťastná, že bych radostí vzlítla a zpívala :-D

Tralala lalala :-))
Tralala lalala :-))
Tralala lalala :-))
Tralala lalala :-))

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já nemám moc ráda růžovou,tak mně se líbí zas víc oblečky na chlapečky :-D ..ale jak doktor řekl, že je to holčička, tak jsem na nějakou modrou zapoměla a teď vidím svět růžově :-) Jinak na tom utz jsme byli v úterý a hned potom jsme byli nakoupit tyhle oblečky na oslavu, že to bude Julinka :-)

30.11.2010

Ahoj, zdravím všechny těhulky :)

Velký UZV
Velký UZV
Velký UZV

In reply to by Hele

:///: :s: no možná, že jo ...a možná bude po mě, já se taky narodila jako macek - 3800g a pak jsem celej život byla hubeňourka, tak těžko říct :-)

27.11.2010

Ahoj, zdravím všechny těhulky :)

ahoj já jsem 23tt a vezmu si ho když mi není dobře většinou ale večer a potom hned šupky do peřin a vyspat se z toho takže si vemu tak akurát jeden jinak pokud ta nemoc neustoupí utíkej k doktorovi obvodákovi aby to nebylo nic horšího!tak pozor

Ahoj byla jsem na semináři a Dr říkal že paralen se může max 6 tbl za den a k tomu vzít tabletku kys. listové, v druhém trimestru můžeš vzít ibalgin ale v třetím už ne

Ahojky, paralen v těhotenstí neublíží pokud ho nebereš moc často.Taky to znám jsem v 31 týdnu a paralen beru když na mě něco leze a nebo mě bolí hlava.Vážně se nic nestane když si ho vezmeš, ale ne často.

16.11.2010

Ahoj těhulky ! :) Tak mám dnes další poradnu v 18tt za sebou, jsem 17+2tt. Moč v pořádku, tlak 100/65 taky dobrý :).

Moooc gratuluji k dobrým výsledkům! :one: :dance: to je super, že máš teď tak po sobě kontroly :) Já mám taky listopad plný ultrazvuků :C]]: na velký jdu ve čtvrtek a pak na 3D 29.11., už se moc těším :c: s těmi zkratkami ti bohužel moc neporadím... :#o: --- jinak nevíš, jaký je hranice vysokého tlaku? Jednou jsem měla 125/80 a podruhý 140/90...?

In reply to by Monique

Děkujuu :-) Tk to je paráda co, že nemusíme čekat 4 tejdny než se konečně dozvíme něco dalšího :-)) Já si nechám zjistit pohlaví na tom velkým UZV ... A co? Přeješ si něco víc, holčičku nebo chlapečka ? :) My bychom možná o krapet víc klučíka, ale jinak jsme strašně zvědavý a je nám jedno, co to je, jen už to chcem vědět :-D ... Joo tak to ti taky neporadim ... sestřička mi nikdy k tlaku nic neříká, ale myslim si, že kdybys měla vyšší, tak ti to určitě řeknou :)

13.11.2010

Ahooj milé spolutěhule }:) :D Normálně se vám musím ukázat a vidět, co mi na to povíte :jawdrop: :D ????

Můj rostoucí břuch :D

Zdravím...taky se těším, jak budu chodit s bříškem napřed...zatím jsem na tom podobně jako ty...ale už cítím jak mě šťouchá... :-) Triple testy nám dopadly dobře, ale co čekáme nám řeknou až 9. 12. :-( a to když se miminko dobře otočí...tak držím pěsti.

In reply to by -Zuza-

Ahoj ... já už taky cítí čí m dál tím častějc jak šťouchá ...přijde mi to strašně roztomilý ..takový pidi kopanečky :-D Mě taky tripple testy dopadly dobře :-) Tak vám gratuluju !! Já bych se pohlaví měla dozvědět na velkém UZV 30.11. tak taky doufám, že se ukáže, protože já se jinak už zvědavostí zblázním :-D

Ahojky,
pěknej pupík :€O: :\x: Přijde mi hoooodně podobnej jako ten můj před pár tejdnama :s: A čekáme holčičku... :girl:
Hele a jak jsi udělala tu fotku??? To je nějaká šablona, nebo v nějakym programu???

In reply to by qwenny

Moc děkuju ..no doufám, že se zejtra dozvím pohlaví ! :D ... no jinak jsem si stáhla na stahuj.cz program picasa 3 a tam se pěkně upravujou fotky, nahraje ti to všechny fotky z PC, uspořádá do alb a pak z nich můžeš vytvářet koláže taky, a a nalevo máš všemožnou nabídku úprav, sama se v tom ještě nevyznám..chce to zkoušet zkoušet a zkoušet :D

tipuju chlapečka a taky že nebudeš mít strije, jestli tvoje mamča nemá, tak to máš v suchu :€Ss€: , to já málem po bradu :00:. Pohlaď :€O: Lea+Robinek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka