Deníček uživatele dudlik

13.02.2013

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala, ale na té mateřské není opravdu čas. Už věřím hlášce- kdo vymyslel mateřská dovolená?? JE TO SPÍŠE HONĚNÁ :s: Holky, ale proč píšu, je to 8 měs.

Ahojky, tak mateřskou dovolenou musel určitě vymyslet chlap... Ženská by to totiž dovolenou nenazvala :)
A co se týče toho hubnutí... Po císaři to chce čas a cvičit. Bude chvilku trvat než se ti povolená kůže opět stáhne a hlavně každá máme jiné dispozice. Můžeš tomu zkusit pomoc a hodně to promazávat a na internetu si můžeš najít stránky www.stob.cz - tam si vypočítáš BMI a jsou tam navrhovaný jídelníčky, nejsou to zastánci 20 kg za týden, ale jde o zdravé hubnutí, které by ti nemělo vadit ani pokud kojíš... Ale myslím, že na jaře to půjde samo až budeš dělat dlouhý procházky s kočárkem... Hodně štěstí

28.08.2012

Ahoj červíci,dlouho jsem tu již nebyla a vidím, že všichni rosteme jako z vody. I my už máme dávno 2 měsíce za sebou, je hrozné jak ten čas letí.

Jak ten čas letí

Krásňoučká princezna, takovou chci taky :) A o tom jak to letí mi povídej-Pája se mnou včera pekl buchtu(16.měsíců), míchal těsto a pak pomáhal umýt nádobí a mě přijde, že je to včera co se narodil, ale na druhou stranu si nedokážu vybavit, že byl takové malé miminečko jako tvoje holčička. Prostě si nedokážu představit, jak byl malinký. Teď před 14 dny jsem hrabala nějaké bodyčka a dupajdy švagrovce a slza mi ukápla z těch velikostí.No budu muset rychle přidat tu ségru nebo brášku a ještě jednou si to užít :one: :a: Mějte se krásně :€s€:

26.06.2012

Ahojte červíci, konečně jsem našla chvilku napsat. Chtěla bych se pochlubit, že se mi dne 13.06.2012 narodila dcera Viktorka. Vážila 3780 kg a měřila 49 cm.

Už je to tu
09.06.2012

Ahoj holky, tak dneska máme po druhém termínku a já jsem stále :€O: . Už bych chtěla, aby jablíčko upadlo.

Osobně si myslím že nepomuže absolutně nic pokud se prckovi nechce :) To se mužes i stavět na hlavu a nic :) Vím znám to z vlastní zkušenosti :) jÁ PŘENÁŠELA týden... a taky jsme se celou dobu cítila vítečně, dokonce den porodu jsme se perfektně vyspala , dochystala jsme poslední večičky bylo mi skvěle jako bych ani těhotná nebyla.. večer jsme sedla k PC napsala tady diskuzi jestli poznám poslíčky od kontrakcí a prdla mi voda :s: Takže se mužeš citít sebe lepe a přijít to muže kdykoliv :€s€: :€s€:

08.06.2012

Ahoj holky, tak včera jsem měla první termín a nic se neděje, stále tu sedím 2 v 1. Na kontrole v nemocnici jsem byla od 07:15 do 13:00. DĚS.

mě čeká poradna ve st, tak jsem zvědavá na jak dlouho to bude. jinak termín mám ve čt a zatím mi nic není, tak snad nebudu přenášet. přeju pohodovej a brzkej porod. papa

Ahojky :a: , držím pěsti, aby jsi to měla už za sebou a mimískovi se chtělo ven samotnému :) . Já mám termín v úterý, takže si přeju, ať už to příjde :€s€: . Uf.. už aby to bylo za námi :k: .

31.05.2012

Ahoj Červíci, tak dneska jsem byla na poslední kontrole u doktora. Od příštího týdne budu chodit do nemocnice. Čípek je sice měkčí, ale stále uzavřený, takže na porod moc nevypadám.

Dnešníkontrola

Ahojky :a: , koukám, na ten kolotoč, opravdu máme stejný :€s€: . Teď mi došlo, že ho máme uchycený špatně - za hlavičkou mrňouska a měl by být na boku, jako ho máte vy, aby se mimísek nezakláněl.. tak ho musíme přehodit :00: :) . Tvůj mimísek bude mít krásný pelíšek :dance: . O tom úplňku jsem taky četla, že prý je větší porodnost.. stejně tak prý u bouřek.. podle statistik ;) .. jsem na to zvědavá, jak to bude fungovat u nás :) . Papa a opatruj se :k: .

Ahoj :a: teda 3,7kg to je docela macicek :one: my budeme mit taky asi poradnyho macka :s: ale na kontrolu jdu az v utery, tak se dozvim kolik vazi.A pokojicek mate krasne pripraveny :one: opatruj se :a:

18.05.2012

Ahoj Červíci, tak jak se máte? Já tento týden už začla 37 tt, je hrozné, jak rychle to letí. Jinak věcičky mám vyprané,uložené do skříně, postýlka složená,načančaná.

ahojky :) tak my jsme teď 35.týden a už se těším až bude malá venku. Minulý týden jsem vyprala, vyžehlila, teď už mi zbývá vše jen doladit a sbalit tašku ;)
taky začínám mít pomalu nerva, protože první porod jsem měla plánovaný SC, teď je malá hlavičkou dolů, tak s největší pravděpodobností zkusí nejdříve porod normální cestou - jsem ráda, ale zároveň se toho bojím, takže jsem vlastně taky jako prvorodička :D ale snad to nějak ustojíme ;)

Ahojky :a: , já začínám 37 tt v úterý.. taky mi už opravdu začíná docházet, že se porod blíží, ale snažím se na něj myslet jen pozitivně :) . Zvládly to všechny a tak to zvládneme i my :€s€: . Je to přirozené a tak žádné zbytečné předčasné stresy, ne ;) ? Jinak mně ještě chybí vyprat pár věciček, připravit postýlku a sbalit si tašku a mám hotovo. Tak pěkně pohlaď :€O: a užívej poslední dny či týdny :dance: .

tak já jsem dneska přesně 36+0, ráno jsem dobalila tašku do porodnice, věcičky mám vyprané a vyžehlené, postýlka mi tu stojí tak, jak "zbyla" po starším synkovi, když jsme mu začátkem roku koupili dospěláckou postel, jen ten kočárek mi taky chybí, máme ho v servisu, každým dnem čekám, že se ozvou, ať si pro něj přijedeme, tak to snad do porodu stihneme. Z porodu mám tentokrát taky trochu nerva, spíš z toho, jestli to zvládnu, protože mám celé těhu problémy se zády. Minule jsem měla porod skvělej, než mi došlo, že fakt rodím, měla jsem větší část za sebou :D řekla bych, že nejvíc mě bolelo sešívání nastřižené hráze :///:

Ahoj, já mám doma již 2 a půl letého kluka, tak teď my to letí strašne rychle. TP mám 3.6. Doma mám vše nachystané ;) v komodě ve vakuových pytlech tak od 30tt. Kočárek máme po synovi, no a postýlku kluci poskládají,když budem s mimískem v porodnici. :one:
K samotnému porodu. Každý to má jinak. Já měla strašné křížové bolesti. Samotné"vypuzování" bylo v pohodě až na to že my tak trochu docházeli sily. Kontrakce my začli v noci kolem 3hod-nepravidelně, pak ráno kolem 7hod byli pavidelné, v porodnici sme byli v 9hod ráno to jsem byla otevřená na 4cm a kontrkce cca 8-5min a malej byl před 13hod již na světě ;) Takže celkem pohodový porod, jen ty křížové bolesti. Uvidíme jak to bude teď.
ˇUžívej hezké chilky s pupíkem :a:

10.05.2012

Ahoj Červíci, tak tento týden jsem začala 36. týden těhotenství. Je šílené jak rychle to uletělo. Ani se nenaději a mimi bude tu s náma. Jinak jsem začla pít malinikový čaj.

Ahoj dudliku, leti to jako blazen, ja zacnu 36.tyden v utery :€O: zatim piju odvar ze lneneho seminka a musim rict, ze jestli bude zabirat na porodni cesty jako na streva, bude to super :s: :one:

ahojky :) letí to neskutečně! my jsme teda ve 34.týdnu, ale pomalu taky začínám odpočítávat ;)
jinak na maliník a lněné semínko se taky chystám.. zkoušela jsem i v prvním těhu - nakonec jsem šla na plánovaný SC, tak nemůžu říct zda to k něčemu je, ale jak píšeš, zkusit se má vše a co kdyby to náhodou k něčemu bylo.. aspoň trošku ;)
jinak se cítím jako tank, dnes mi vůbec bylo tak všelijak, začínají mi poslíčky, takže už se to opravdu přibližuje... My konečně doma začali taky chystat, manžel dnes sestavoval nový pokoj pro Domču, já v týdnu uchystám věci pro malou, zabalím tašku a budu čekat :)
tak se s :€O: opatrujte a užívejte poslední týdny :a: papa

Tak já sice nejsem momentálně těhu a jestli někdy zase budu, tak maliník pít nebudu. Páč jsem ho v prvním těhu pila a rodila jsem skoro ve 42.týdnu :-(

já tentokrát maliník vynechám, zkoušela jsem ho pít před minulým porodem a vůbec ale vůbec mi nechutnal :n:

Ahoj :a: takze ten malinik se ma pit od 36tt? ja nevim jestli tomu verim, nebo ne, ale koupeny ho uz mam taky :s: myslim si, ze pitim se nic nezkazi a co kdyby to opravdu bylo prospesne, ze? ;) tak to ja mam na neho jeste 3 tydny cas ;)

18.04.2012

Ahoj Holky, tak jsem doma.Ode dneška do pátku čerpám dovolenou a od pondělí 23.06.

Nákup

Ahojky :) , já jsem doma od začátku těhu, takže žádná rozlučka nebyla a protože jsem se domluvila, že budu pracovat z domu, tak ani nějak nepociťuju, že bych v práci nebyla :s: . Věcičky jsi nakoupila krásné! Jakou barvou budete malovat pokojíček :) ? Jméno už máte vybrané, když to vypadá na princeznu ;) ?

In reply to by Nikola11

Pokojíček bude světlounce žlutý s modrým bordurovým páskem a na stěny nalepím disney postavičky. Dneska je tu již třetí den malíř a vypadá to, že příjde i zítra :00: kuchyň, ložnice a příslušenství šly malovat dobře, ale ten dětský měl na sobě hodně vrstev a stěny byly mastné. Proto se půl dne jen škrábalo a skoro půl dne mylo mydlovou vodou. Dneska už natírá první vrstvu, tak snad to do večera dokončí.
Jinak s jmény to je těžké. Máme jich pro holčičku vybraných dost. Např. Vanessa, Viktorie, Patricie nabo Dominika. Tak jsem zvědavá na kterém se shodneme :s: Co čekáš ty?

In reply to by dudlik

Tak to budete mít krásný pokojíček pro malou :) . Jinak se mi moc líbí jméno Vanessa a Viktorie :one: . My čekáme kluka a jméno jsme vybrali Richard :h: . Přítel bude malovat ložnici tenhle víkend a tak už se těším, až to bude za námi a budu moc připravovat postýlku a výzdobu pro broučka :€s€: . Opatruj se a pohlaď :€O: .

taky se mi z práce odcházelo špatně, ale teď už jsem doma 3roky a do práce se mi vůbec nechce, tak jsem moc ráda, že se nám podařilo 2. mimi a budu moct být ještě doma a to když si vzpomenu jak mě to 1.skoro rok doma nebavilo a teď bych neměnila. jinak věcičky na malou máš krásný. tak pa a užívejme ještě bříšek.pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka