Deníček uživatele drongova

30.12.2013

:\x: :\x: :\x: :°°//: :°°//: :°°//: :°°//: VŠECIČKO NEJLEPŠÍ HODNĚ ŠTĚSTÍ ZDRAVÍ A LÁSKY DO TOHO NOVÉHO ROKU 2014 :\x: :\x: :\x: :°°//: :°°//: :°°//: :°°//: :|-|: :|-|: :|-|:

VŠE NEJ NEJ DO NOVÉHO ROKU
06.07.2013

:a: :a: :a: :a: :a: dneska jsou to už tři roky co vykoukl na svět můj malej miláček Emička :s: :s: :s: :s: a je to moc šikovná holčička :s: :s: :s: měří 94cm a dr.

už mám 3
už mám 3
už mám 3

Ahoj to je krásný toto letí člověk to zjistí až když má děti jak pěkně rostou atd. Na tatínky hezky mysli a vzpomínej měl tě a má tě stále rád a pořád se na tebe dívá neboj sleduje jak jsi šikovná

31.05.2013

zase po dlouhé době zdravím všechny co tu jste :a: V pondělí to bylo už čtvrt roku co jsme zůstali sami.Za tu dobu se hodně změnilo.Emičku mi bez problémů přijali do školky,Eliška úspěšně odmaturovala

Už čtvrt roku sami
Už čtvrt roku sami
Už čtvrt roku sami
Už čtvrt roku sami
Už čtvrt roku sami
Už čtvrt roku sami
Už čtvrt roku sami
Už čtvrt roku sami

Je úžasné, jak to zvládáte, holky. Moc gratuluji tobě k řidičáku a Elišce k maturitě. S tou cukrovkou se určitě brzy naučíte zacházet, chce to jen čas, než se vám to všechno pěkně zaběhá. Moc vám držím palce, ať se vám daří dobře a žádné chmury ať už k vám nechodí!

03.04.2013

:( :( :( už jsem na pokraji sil.Tomu nahoře asi nestačilo že holky před měsícem přišli o milovaného tatínka a já manžela.Ve čtvrtek si Anežka začala stěžovat na hroznou žízeň a stále pila po veliko

Ahojky,často na tebe a tvou rodinu myslím... :h: vydrž,to dobré brzo přijde...a květen přinese sluníčko a lepší náladu :€s€: :a:

koukám, také nemáš život lehký, ale ono se to v dobré obrátí
říká se, že nás špatné hodí na samé dno, abychom si uvědomili, jak špatně žijeme, pak se odrazíme a prožijeme štěstí
moc na tebe a děti myslím, je to hrozné
letošní rok je vůbec celý vzhůru nohama
u nás kluk začal na nový rok akutním slepákem, pak všichni děsnou chřipku, teď já operaci varixů...také čekám, co bude dál, protože ta 13...
až přijde to správné jaro, tak se to zlomí! věř tomu a drž se holka, nemáš to vůbec jednoduché :a:

Je těžké psát slova útěchy někomu, kdo zažívá takovéhle rány osudu.. Ale věř, že zase bude líp. Kdyby tak šlo ti poslat kousek síly a štěstí. :h: Nedovedu si představit, jakou bolest a smutek prožíváš.. Přeji Ti už jen to dobré, aby jsi byla s holkama už jen a jen šťastná. Hodně sil a pevné zdraví :a: :a:

útěchy jsou zbytečná, jen čas může bolest zmenšit, i když asi nikdy ne vyléčit. :( A s tou malou - cukrovka je sice nemoc, ale není to nemoc, na kterou se umírá, i když chápu, že to teď nejde, tak se to zkus brát z téhle lepší stránky. Malá s ní může žít plnohodnotný život, jen se bude muset trochu víc hlídat, ale jinak úplně v pohodě. :) Ale jako matku Tě dokážu pochopit, mě umřela loni babička na selhání ledvin, úplně jsem se z toho složila, a nás s malou měsíc na to hnali do nemocnice se zánětem ledvin, prožila jsem si děsné chvíle, zkoumali, zda nemá dědičnou vadu ve spojení se smrtí babičky, a já se jen a jen klepala. Ironie osudu, tak nějak se tomu říká? A nebo moje máma, když mi zjistili, že jsem vážně nemocná, ta se sesypala úplně, a přitom opět lze říct - zaplaťbůh, že jsem "jen" takhle nemocná, píchám si injekce a žiju, mohla jsem mít děti, a mohu zemřít klidně ve 100 letech úplně "zdravá". Asi jako Tvá dcerka. :) U vás bude zase dobře, ale potřebujete čas. Drž se, beruško, bude líp. :k:

08.03.2013

:rain: :rain: :rain: už je to celý nekonečný týden kdy mi u dveří zazvonila policie a oznámila že se můj milovaný manžel a tatínek našich tří holčiček nikdy nevrátí domů.V létě bychom oslavili krás

sbohem lásko
sbohem lásko
sbohem lásko
sbohem lásko
sbohem lásko
sbohem lásko
sbohem lásko
sbohem lásko

cim ted prochazite :r: :( Zivot je mnohdy tak kruty :r:
Uprimnou soustrast vam vsem :k: Preju spoustu sil :k:

I mě to rozplakalo. Moc mě to mrzí a přeji upřímnou soustrast. Nedokážu si představit jaké to musí být. Přejeme moc sil!!!

uprimnou soustrast,,,,a drzte se holky je to hrozny co se ti stalo ale ted musis bojovat,,,drz :h: se

14.02.2013

:a: :a: :a: Ahoj tety a kamarádi.Strašně to letí a už v létě mi maminka uteče do práce(aspoň v to doufá)a já půjdu do školky (snad mě vezmou):s: :s: :s: měřím 92cm a mám 10,5kg takže v každých ka

už mi bylo 2,5
už mi bylo 2,5
už mi bylo 2,5
už mi bylo 2,5
už mi bylo 2,5
už mi bylo 2,5
už mi bylo 2,5
už mi bylo 2,5
už mi bylo 2,5

máš krásnou a usměvavou holčičku :one: Taky patříme mezi letńátka a jsem moc ráda, že nejsme jediní hubeňouři :-D Malý má 87cm a 10kg. Ale je moc ráda, že je zdravej a spokojenej ;) Bude asi hubenej po tatínkovi! :a:

Krásný fotky :-), ale těch plaveček bych se bála. Je to na dítě příliš vyzývavý. To je spíš na dospělou ženu, co chce zaujmout mužský očko. To je můj názor.

In reply to by mrejmon

Také jsi myslím, ze ty plavečky jsou “moc “. Bála by jsem se vystavit holčičku v takto vyzývavým oblečku. Na internetu je tolik uchylu, ze je to smutné :(
Jinak moc krásné fotky :) Mála vypadá jako pěkné éro. :h:

21.12.2012

:a: :a: :a: PŘEJEME VŠEM MAMINKÁM A JEJICH MIMINKŮM JAK TĚM ODROSTLEJŠÍM TAK TĚM CO NA MAMINČINU MILUJÍCÍ NÁRUČ TEPRVE ČEKAJÍ V BŘÍŠKU KRÁSNÉ VÁNOCE PLNÉ LÁSKY A POHODY :a: :a: :a:

ŠŤASTNÉ A VESELÉ
07.12.2012

:s: :s: :s: tak už napadl sníh i u nás :s: :s: :s: a jediná kdo má radost je asi Emička :s: pořád jen křičí sníh sníh :s: :s: :s: tak by teda mohl vydržet do nového raku a pak by mohlo přijít j

už napadlo i u nás
už napadlo i u nás
už napadlo i u nás

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :///: :s: Ty sáňky dostala ta nejstarší pod stromeček před 15 lety :s: :s: :s: a každý rok si říkám že musím koupit nové ale pořád jezdíme :s: :s: :s: tak snad letos budou nové :s: :s: :s:

To si říkám každý rok. Před vánoci ať napadne a po novým roce může jít s prominutím do p..... Ale Verunka z něj má taky strašnou radost a dneska jsem konečně vytáhly sáně a to bylo teprve radosti. :a:

02.12.2012

:a: :a: :a: už se tu začínají rojit čertíci tak jsem zvědavá jak se ta moje hrdinka bude tvářit až ve středu zabuší na dveře :s: :s: :s:

Už se začínají rojit čertíci
Už se začínají rojit čertíci
Už se začínají rojit čertíci

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:s: :s: :s: přes den hrdinka a pak velká poserka :s: :s: :s: ale zase od té doby stačí zaklepat a je chvilku hodná :s: :s: :s:

bojím bojím bojím :s: , tenhle na hlavičce naštěstí nevypadá že by jí chtěl odnést :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka