Deníček uživatele domulka3

11.09.2013

Tak se hlasime ze uz jsme taky na svete 7.9.2013 v 19:06 s vahou 3320 a delka 49 jmenuje se Dawe je to velkej mazlicek hodnouckej a dela nam jen a jen radost jak to pujde tak popisu porod :///: :k: :q: fotecky pridany jen mame spatny datum na fotaku :-)

Tak uz jsme na svete
Tak uz jsme na svete
Tak uz jsme na svete
Tak uz jsme na svete
Tak uz jsme na svete

Ahoj Moni, no tak to jsou super zpravicky :one: moc a moc gratuluju k dalsimu chlapeckovi a preju hodne stesticka, lasky a hlavne pevne zdravi vam obema! :k: :k: :k:
budeme moc rady, kdyz nam sem prihodis i nejakou fotecku, at se muzem, my co ty nase ratoslesti jeste stale nosime pod srdcem, pokochat pohledem a doplnit tak nasi galerii zarijnatek :€s€:

10.08.2013

ahojik potrebovala bych poradit jsem v 35tydnu a uz od vcerejska me hrozne picha a štipe dole ale ne porad jen vzdy treba tak pul hodky a pak zase mam chvili klid a zacne to znova a picha to ikdyz se

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak jsem des byla v poradne ale nic se nechysta jen mi napsala nejaky prasky na zavadeni ze tam je slabej zanet a jinak mam uz 14kilo nahore a tlak mama 100/60 tak to se ji moc nelibilo ale rikala ze uvidi pristi tyden jinak mi vzala mi stery a pristi tden budou vysledky a posledni kontrola u dr a pak uz do porodky na kontroly uz se tesim az budu mit prcka u sebe :-)

In reply to by domulka3

tak prece... ja byla na gynde minuly tyden kvuli "stipani" a takove rezave bolesti zvenku, taky zanet - dostala jsem nejake zlutohnede globulky na zavadeni a uz po prvni to preslo - ale poctive dobiram dneska posledni :) tak verim, ze i tobe se brzo ulevi :)

joooo, cim bliz je TP tim vic se na ty nase slunicka tesime... :) uz aby to bylo :D

19.05.2010

ahojik je mi hrozne smutno a nevim co mam delat 16.4 jsem mela pozityvni test a od dr jsem to mela potvrzene 20.4 a jen jsem porad chodila na kontroli co tri dny a ted 10.5 jsem sla na kontrolu a uz n

Vim jak se citis berus, ja prodelala po dvou letech snazeni taky zamlkle tehu...a predstav si ze hned dva mesice po revizi jsem otehotnela a ted mi ta bobulka lezi tady v postylce...drzim moooc pesticek at se taky konecne podari a urcite se podari neztracej viru..papa

Domčo to je mě hrozně líto :\/: já jsem tohle měla taky ,ale naštěstí jsem čekala miminka dvě tak mě aspoń to jedno zůstalo.Sice až do 20t jsme neměli jistotu že bude ok ,ale naštěstí je.Přeji ti ať co nejdříve jsi opět těhu a je vše ok.Hlavně seber všechnu sílu co ještě máš a nevzdávej to.Držím pěsti :h:

Ahojky, vím jak se cítíš, já jsem měla zamlklé těhotenství v 8 týdnu, šla jsem na první utz, tak jsem se těšila a odcházela s brekem.... Bolí to, ale přebolí to... teď už jsem zase těhotná a ty budeš brzo taky..Držím pěsti, ať to brzo přebolí!

Ahoj,
je mi jasné jak se cítíš. Vím,,že to co ted napíšu bude znít divně, ale nevím jak bych to napsala hezčejc. Ono na jednu stranu bud ráda, že tohle se stalo tak brzy. Vím jaké je přijít o mimčo mě to potkalo v 31tt a je to peklo. Cítíš jak v tobě roste.... a dneska si říkám, proč se to nestalo mnohem dřív a ne v době kdy jsme měli být tři. Tak hodně síly.

25.04.2010

ahojik nejak je mi divne uz jsem psala ze jsem mela pozityvni test a ze mam spozdeni ale delala jsem si znova test prvni jsem si delal 16.4 a pak 19.4 a ted dalsi dva a nejak mi prijde ze ta carka nes

Holka zatím neplaš, zatím není nic straceno, třeba už na to koukáš moc. Já už si pak taky nebyla jisná jestli silí nebo ne :one:

Ahoj ..to bude určitě dobrý..ono taky záleží na tom jak to počůráš :)já ten první test úplně zničila,že se tam neukázalo nic a na tom další už čára byla :)

Oni to můžou být těhu nevolnosti.. je to podobné, jako když to máš dostat. Já tedy nepoznala rozdíl.. Já očekávala menses od čtvrtka, v sobotu a v neděli jsem měla křeče, jako že to dostanu a nic. Těhu test //. Ten pocit, že to dostanu jsem měla ještě pár dní potom a pak mi začalo být divně, jako bych byla lehce přiopitá, unavená a měla jsem v žaludku kameny. No a pak začali ranní nevolnosti.. já je měla tak do brzkého oběda. Takže si myslím, že to bude podobné. Raduj se, budeš máma!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky