Deníček uživatele Dlouhovlaska30

Ahoj maminky,tak už to jsou dva měsíce,co jsem tu těsně před porodem ležela,bylo mi zle a nemohla se dočkat svého miminka.Teď tu také ležím v posteli,jsem unavená,ale moc šťastná.Můj brouček spinká ve

Sebastienek,můj poklad
Sebastienek,můj poklad
Sebastienek,můj poklad

Ahojky maminky,těhulky.Tak jsem zpátky.Porod císařským řezem proběhl bez komplikací.Řekla bych,že bolest a průběh byl lepší,jak u prvního císaře u dcerky.Sebastienek se narodil 28.12.v 8.17 hod.a měl

Konečně s miminkem doma
Konečně s miminkem doma
Konečně s miminkem doma

Ahojky, malej je krásnoučkej. Já mám teď už 22měsíčního kloučka, když se narodil, měl rovný 4kg a také mi připadal malinkej :s: A proč jsi rodila podruhé také císařem?A jak dlouho máš po prvním císaři? Ted jsem znovu těhotná, také mám po císaři, tak mě to zajímá. Díky a ať malej pěkně roste:))

In reply to by Misule20

Děkuju :).První císař jsem měla před 13 lety.Poprvé byl neplánovaný,až když se dcerka začala dusit,po několikahodinové snaze porodit normálně.Druhý císař byl zřejmě kvůli tomu,že první porod byl císař,taky jsem po operaci srdce-ale zdravá a také velikost miminka hrála roli,takže bych řekla jedno k druhému. Držím pěsti.

jé tak jsem vás konečně našla :h: malej je nádhernej.Moc gratuluji. Mám z vás velkou radost :h: tak ať už je jen a jen dobře :)

In reply to by Barunka8

Děkuji,jsem moc,moc šťastná.Vychutnávám si každý okamžik s Bastienkem.Když se vzbudí ,jsem vždycky moc ráda,že si ho můžu vzít a přitisknout k sobě.Vždycky jsem si myslela,že není nic krásnějšího,než porodit první děťátko,ale teď už vím,že u druhého je ten pocit stejně krásný.Hlavně ať jsou ty naše dětičky zdravé,viď Baru,mám panickou hrůzu,že se jim něco stane.Měla jsem tyhle stavy v těhu,že se mu něco stane,myslela jsem si ,že je to hormonama,ale teď mám ty stavy úzkosti také.Bojím se jak o dcerku,tak o synka,ale i o blízké.To je ale úděl matek,celý život se strachovat o dětičky,viď.Nejvíc mě děsí automobilové nehody.Když jsem byla v porodnici,přišla za mnou maminka a jak zářila štěstím z Bastienka,obvolávala známé,že máme zdravého krásného kluka,volala i kolegyni v práci a ta ji řekla:To Ti Věruško moc gratuluji,ale smát se nemohu,dneska se mi zabil syn v autě.Byli jsme jak spařený,bylo mu 30let.Pak šla do práce a její kolega ji oznámil,že se mu zabil syn,také v autě a do třetice dnes jsme četli oznámení,že se zabil 22.letý syn od známého,také v autě,1.1.hrůza ,viď.Pak nemá mít člověk depky. :r:

In reply to by Dlouhovlaska30

no, to já mívám občas taky, moc se o holky bojím a taky o přítele, stačí aby mi chvilku nebral telefon a už vymýšlím že se stalo něco hrozného :( Vím že by člověk neměl myslet hned negativně, ale nemůžu si pomoct, právě ty hrůz, co se dějí kolem mě ještě více děsí. A to co jsi napsala je hrozné :( přítel stráví půl dne v autě, takže se taky bojím, na silnicích je spousta idiotů(pardon) co mají ještě teplej řidičák a jezděj jak hovada, nejradši bych je nakopala. Já sama kvůli takovým za volant nesedám, i když by mi to dost ulehčilo život, kdybych se nemusela teď už se 2 dětma všude vláčet MHD...ale dost toho smutného, máš pravdu, jsem z malé stejně unešená, jako poprvé, ale trošku jiné to je, teď si spíš budu uvědomivat, jak rychle bude růst a že už to za chvilku zase takové miminko nebude, tak si to musím pořádně vychutnat, protože už je to naposledy. A jak je stará tvá dcerka? Také ti teď přijde hrozně obrovská? :) Hlavně že jsou naše děti zdravé, to je to nejdůležitější, strašně jsem se bála, že se něco stane.

Ahoj maminky,znáte domácí monitor srdíčka miminka - Angelsounds?Já ho používala od 12.týdne těhotenství.Slyšíte tlukot srdce svého ještě nenarozeného miminka.Díky dvěma výstupům můžete poslouchat dítě

Domácí monitor srdíčka miminka - Angelsounds

Ahoj maminky,tak dnes jsem 37+0.Můj brouček má už 3,70 kg .

Dnes 37+0-už se to blíží!

Ahojky, děkuji za příspěvek níže, už to máme obě za dveřmi, zítra ráno mě to čeká a pozítří ti držím pěstičky, budu na tebe myslet, brzy se tu i s mimísky shledáme a už bude jen dobře :h: Ať jizva moc nebolí :) A miminka jsou alespoň ještě v té porodnici zlatíčková a my co nejdřív fit! :a: :a:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky Kači ,28.12.v 8.00 mě čeká nástup do nemocnice a porod císařským řezem,musím být ale zcela fit,takže už nikam moc nebudu chodit..teď všude řádí chřipka.Vánoce si tedy užiju s holčičkou a manželem u pohádek.Pěkně si to vychutnám.Primář říkal,že opravdu nejvhodnější termín porodu pro miminko je od ukončeného 39.týdne.Pak lépe vše snáší.Jsem už taková vyrovnanější,protože vím,na čem jsem.A co Ty?Něco nového??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Kači,já už mám týden bolesti a píchání v podbříšku,ale nic se neděje.Věřím tomu,že nebýt císaře,rodím až někdy po termínu v půli ledna :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka