Deníček uživatele Ditus

02.06.2009

Ahojda maminy, chtěla bych se zeptat kdy jste pochlubily s novou úžasnou zprávou, že čekáte miminko v rodině, či u kamarádů... Pořád si říkám jestli není brzo jsem v 11týdnu.

Ahoj, já se snažím vydržet do 12tt (posledně jsem v 10tt potratila) ale i tak se dost lidí dovtípilo už teď, protože to co mám místo svého plochého bříška už prostě zatáhnout nejde :-)

Ahojky, to já jsem to oznámila hned, co jsem to věděla, protože vím, že bych to nevydržela... :-) A zatím, je vše v pořádku, tak to tak snad i zůstane.. :-) Přeji hodně štěstíčka.

Děkuji moc za odpovědi... ví to zatím jen mí rodiče a pár přátel.. Ale ta větší část rodiny ještě ne... Ale myslím, že o víkendu už půjdeme s pravdou ven a bude klídek. Chtěli jsme to říct až po vyšetření v prenatal centru, ale před tím jdeme na svatbu a to by bylo dotazů proč nepiješ a nekouříš atd... Takže tak to bude asi jednodušší :-)

Ahojky, tak já jsem to skoro všem řekla v 8tt :s: , protože jsem nastupovala na neschopenku a v práci jsem to musela říct... první to věděl můj, pak rodiče a potom v tom 8tt snad všichni :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka