Deníček uživatele Dídinka

13.04.2011

Ahojte, :a:
dlouho jsem nic nepřispívala, nebylo v podstatě co. Háček jsem od nového roku do konce března nedržela v ruce, nebyl nějak čas.

první jarní výtvory
první jarní výtvory
první jarní výtvory
první jarní výtvory
první jarní výtvory
první jarní výtvory
první jarní výtvory
15.12.2010

Ahojte,
prosím o radu ohledně parního hrnce. Uvažuji o jeho koupi a moc nevím který a jestli to vůbec stojí za to ho pořízovat. Jak se v něm vůbec vaří a co všechno?

Já jsem s ním maximálně spokojená, nejvíc v něm dělám brambory, zeleninku a kuřecí maso, dá se i rýže a v podstatě vše. Nemám teda přesně ten typ, co chceš ty, ale TEFAL VC 4003 Vitamin+, ale asi to bude podobný, ten můj má vyšší výkon, takže je to rychlejší a zachová víc vitamínů... Máme ho už 2 roky. Akorát ruční mytí bývalo dlouhý, je to dost dílů, v myčce je to mnohem lepší :-)

22.10.2010

Ahojte,
včera večer jsem také nezahálela a zkusila jsem udělat Eli podšitou ušanku podle Adélky k zimní bundičce, kterou už nudeme nosit. Je hrozná kosa.

první podšitá ušanka
první podšitá ušanka
první podšitá ušanka
první podšitá ušanka
první podšitá ušanka
první podšitá ušanka

Je moc moc krásná :qu: , taky mě Adélka ispirovala na podšitou čepinku, ale zatím jsem se k tomu nedostala :€}€: , ale co nejdříve se chystám, tak uvidíme, každopádně, tobě se moc moc povedla :one: a i já se přikláním k větší bambulce !!!

15.10.2010

Ahojte,
vkládám fotky dvou soupraviček pro dvojčecí holčičky. Je to čepka, šálka a návleky na nožky.
Světle růžová se mi strašně moc líbí. :c:

Dvě soupravy pro dvojčecí holčičky
Dvě soupravy pro dvojčecí holčičky
Dvě soupravy pro dvojčecí holčičky
Dvě soupravy pro dvojčecí holčičky
13.10.2010

Ahojte, prosím opět radu ohledně křtin.

Jelikož jsou to křtiny, a tak si myslím, že bude dítě vychováváno ve víře, tak vždy užije křížek... Ať kluk, nebo holka... U nás to tak chodí, že kmotři kupují zlatý křížek a nechávají ho "posvětit"... Já nejsem vůbec věřící, takže jsme nekřtili, ale švagrovka si tohle "užívá".... Mi se osobně - nezlob se- ten dudlík nějak "nelíbí"... Ale je to opravdu podle toho, jestli ty křitny jsou jen tak, jak to dělá hodně lidí, jen aby dítě mělo tu "slávu"...nebo opravdu z důvodu víry. Snad se za můj názor nebudeš zlobit... :a:
PS: mého muže neteř taky při křtu poblinkala-chudáček tak moc hulákala, když jí kropili, že jí vyutíkalo mlíčko... :s:

Ahoj, já mám holčičku na křtiny od kmotry dostala náušničky. Ale ten dudlík pro chlapečka, je pěkný. Ono se kupuje něco na památku. A jak píše maminka dole... na oblečení kostýmek, kahoty nějaký svetr ( bude tam přece jen v tuhle dobu chladno) :s: Nic okázalého, ale zase ně džíny :n:

A budou to cirkevni krtiny, nebo vitani obcanku? Asi bych se dohodla primo s rodici, co chteji. Tady u nas se devcatkum daval sperk, chlapeckum penize.

In reply to by Dídinka

zvolila bych nejaky spolecenky odev, treba kostymek. Nic okazaleho jako jsou vecerni saty. :-) Jestli nevis, tak se normalne zeptej rodicu, v jakem duchu to pojmou. Uzij si to! :-) Jestli budou krtiny probihat jako u nas, tak to mas zazitek do konce zivota. Nas prcek u kmotra v naruci celou dobu jecel jak sirena a pak se mu vyblil na oblek. :-) :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka