Deníček uživatele Denule

10.08.2009

:a: Ahojky holky,chtela bych se zeptat jestlli nekoho boli kycle?????Me boli posledni dobou nejak casto.Dekuji za odpoved

Ja dostavam uz tak mesic do kycli i krece ve spanku.. Spis nez kycle jde pry o celou panev, dneska zacinam 40. tyden, jdu na Hamiltona odpoledne, tak doufam ze se mi nevyspani diky kyclim (mimojine diky nim) vystrida za pozitivni vec jako je vstavani k nasemu uzlicku stesti hodne brzo. Vydrz holka, uz to mas za par!

Ahoj,mě neskutečně boleli kyčle,hlavně u prvního těhotenství.Mazala jsem to Brufenovou mastí,Dr mi řekla že ji můžu použít.Po porodu mě to přešlo,i když je od té doby občas cítím.Je to prý příprava na porod,jak se rozestupuje pánev.Koukám,že nejsem jediná,kdo dnes nemůže spát. :'zz):

In reply to by Iveta K

Ne to nejsi jediná,taky nemůžu usnout.Dnes jsme byly u tchyně a všichni mluví nadšeně o malé jak se narodí a tak mě strašně nadchli,že už bych si to moc přála.Už se nemůžeme s manželem dočkat.Ten konec na to čekání je nejhorší.A za jak dlouho,jsi porodila?Porodila jsi v termínu.Já mám pořád poslíčky a dnes mě pobolivali kyčle, jak kdybych rostla.:-).Je to taková vzláštní bolest.

31.07.2009

Ahoj maminky budouci.Ja jsem tu od zacatku sveho tehotenstvi.A vzkaz jsem psala jen jednou a to jsem byla ve 14tt.A jelikoz se nam to srpnackum i nektery jinym maminkam blizi ta nasa pekne udalost na

já mám termin 1 ve čtvrtek a 2 po týdnu tak už se moc těšíme celá rodina hlavně dcery, taky ti přeji to samé pa :one: :a: :a: :k:

In reply to by elos

Dekuji jsi moc hodna vidim,ze sedis u pc tak asi jako ja, taky tak se nudis? Ty mas uz holcicky, to bude doma veselo teda jeste vetsi nez je ted :-).Tak to mas velkou rodinu co vic si prat.My chceme taky hodne deti, teda jestli to pujde a priroda da.Kezby priroda dala.Tak to ti drzim palecky i na nohach.

08.03.2009

:h: Ahojky tehulky.Jsem ve 14tt a chtela jsem se zeptat jestli vam uz roste brisko a kolik jste zatim pribraly.Diky

Ahojky,tak já jsem ve 13tt a bříško už mám a 5 kg nahoře.V minulých těhu jsem nabrala 40kg tak asi dopadnu stejně,ale tentokrát jím jen ovoce a zeleninu a stejně váha leze nahoru.Už jsem to přestala řešit.Pa pa užívejte těhulkování

Ahoj, ahoj! Jsem taky ve 14tt a od začátku jsem zhubla 4 kg a ted to jde zase pomale nahoru (zatím jen 1kg) No a bříško mám myslím tak akorát. :///: Ráno mi připadá malinký a večer obří. :a:

já jsem dneska ve 14t a bříško mám už taky trošku (ale nikdy jsem ho neměla ploché...) a nahoře mám 4kg :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka