Deníček uživatele Denisa Kerbicova

Ahojky holky, chtěla bych se zeptat strašně mi vrtá hlavou jestli mám nechat Terezku oočkovat na pneumokoka kamarádka nechala malýho oočkovat běžným očkováním a prý mu to vyvolalo epil

Tak jestli má problémy se srdcem, musíš asi konzultovat s Dr., tady ti nikdo nejspíše neporadí tak do podrobna... Můj malý nemá žádnou takovou nemoc a jelikož já jako malá strašně trpěla na záněty stř.ucha a pamatuju si ty bolesti, tak jsem malého nechala naočkovat Prevenarem. O té reakci že z toho má mimi pak epilepsii jsem už taky slyšela, a ptala se Doktora a on říkal,že nikdy člověk neví, jak zareaguje kdokoli na cokoli... U všeho může být nežádoucí účinek, ale on sám se s tím prý nesetkal... Takže nevím, jestli to není jen nějaká náhoda... Máme pichnutý Prev. s hexou dohromady a malý jen reagoval 2 dny teplotou a 1 dnem pak průjmem... Včera jsem měli 2.dávku a reakce jen včera a dnes už je to lepší...

AHOJ!JA daal,ale tady v UK se picha pneomokok s tou hexa uz je to v ni..takze to neresim,ale pokud byhc zila v CZ a bylo to takhle oddelne tka necham take pak pichaji na menigokaka s druhou vaxcinou a take je to v tom urco bych dala..neboj se ono je to nej my mame za chvilku uz druhe :-)

poraď se s odborníkem, ale pokud někdo epilepsii má tak ji může vyvolat cokoliv, těžko zdravému miminku způsobí očkování epilepsii. Navíc na pneumokoka děti téměř nereagují spíš na tu hexu a očkují to většinou zároveň.

my máme první dávku na pneumokoka za sebou a bylo to v pohodě, malej žádnou reakci neměl, dětská dr. mi tvrdila, že většinou na to děti reakci nemají, spíš mají reakce na hexu, ale dost maminek to nechává očkovat zároveň a taky bez problémů ... pokud máte nemocný srdíčko, tak se určitě poraď s odborníkem, zda je to očkování vhodné

Ahojky, no davam maleho ockovat urcite a to uz prsiti tyden,..zanet ousek jsou caste u deti a aspon taklhe chci pomoct malemu a to tym,ze ho dam zaockovat.

Ahojky tak už jsme se taky narodily. Jmenuje se Terezky vážila 3950g a měřila 52cm.

Tak už jsme taky na světě
Tak už jsme taky na světě

Ahojky moc blahopřejeme k Terezce, porod si měla přímo ukázkový co se rychlosti týče, přejeme hodně štěstíčka a zdravíčka a užívej si maminkování :k: :€s€: :a:

Ahojky holky, mám takový dotaz.

k těm pásům, mám takový zlepšovák - vždycky si vytáhnu pás úplně na maximum a zakolíčkuju kolíčkem na prádlo, abych ho nemusela držet. Když ho držím a jen trošku povolím, tak se pás zkrátí a už nejde prodloužit. Možná také proto, se pak ty pásy zdají být krátké a přitom nejsou.
Tess
http://picasaweb.google.cz/tereza.mrhalkova

My to teda máme tip ťop. Být o kousekm kratší, tak už taky neupneme. Máme Octaivii - starší model. Nevím jestli je to pásama nebo sedačkou - ta je totiž taky docela velká. Někde jsem dokonce četla, že by ti ve škodovce mohli vyměnit pás za další - už nevím cenu, ale nebyla to žádná hrůza. No já s tím upínáním budu asi fakt dost bojovat :( Jinak na předním myslíš můžeš vozit, pokud nemáš airbagy nebo je můžeš vypnout.

ahoj. my jsme měli felicii z roku 2000 a autosedačku vajíčko jsme tam krásně upevnili. Pás byl dostatečně dlouhej. Nebyl problém ani s další autosedačkou-když byl kluk starší :a:

Díky jsem už klidnější jde mi o to pokud pojedeme jako rodina tak abych nemusela jezdit já v zadu a malá v sedačce ve předu pokud pojedu s dětma sama tak si dám sedačku vedle sebe díky moc pa měj se krásně

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat kdo už jste rodily podruhý.

Ahoj,já porodila před 14 dny podruhý. Předtím jsem rodila před 5ti lety. První porod trval 12,5 hodiny a druhý byl za 2 hodiny se vším všudy. Porodila jsem 4 kilovou holčičku a bez nástřihu :) šlo to jako po másle. taky jsem se bála, že těch 5 let bude nějak znát, ale malá mi to krásně vynahradila. Během měsíce mi porodily dvě kamarádky, obě mají druhé dítě. Jedna taky po 5ti letech ta druhá dokonce po 7 letech. A obě porodily za chvilku. ta první za hodinu a ta druhá za 3 hodiny. tak snad jsem tě potěšila :)

ahojky já rodila tet po druhé v dubnu a po 8letech a porod byl ještě delší než první porodila jsem v silných kontrakcích od prasknutí vody až za 14hodin :00: jinak mě tedy dr taky staršil s obříkem a malej byl ještě menší než první měl normal váhu 3,37kg a tet jsme rodila bez nástřihu a super,sice jsem myslela,že ho snad nevyprdnu :///: ,ale po týdnu jsem ani necítila,že bych rodila :one: tak držím palce apřeji rychlý porod ažádný stres mamčo ;) Jinka já se tedy těšila taky na ten super rychlo porod a prd :00: :///:

Ahoj.Já rodila podruhé po třech letech.První porod horor-po 15.hodinách jsem skončila akutním císařem,neb jsem se neotevírala.Druhý jsem "sfoukla" za 4,15 hod,bolesti sice byly horší,ale šlo to rychle a malej měl 4kg.Teď jdu za tři týdny rodit potřetí.po pěti letech a taky mám obavy,jak to bude.No snad to obě zvládneme rychle a bez problémů.Přeju hodně štěstí :a:

druhý dítě jsem rodila po skoro čtyřech letech.První porod trval hrozně dlouho takže mi ten druhej přišel jako procházka růžovou zahradou. Trval od první kontrakce po zašití osm hodin. Co se týče váhového rozdílu byl u nás jen deset dkg. Popravdě bolesti byly daleko horší a nepomáhala ani infuze, ale každá jsme jiná a bolest zvládáme jinak. Tak ti přeji hodně štěstí. Pa

ahoj jsem druhorodička přesně jako ty po 6 a půl letech,první jsem měla holku 4kg.Druhý je kluk,všichni mi říkaly že bude veliký,dokonce i při porodu tipovaly do 5 kg,malý měl 3.4kg.První porod byl vyvolávaný trval 8h druhý byl jak pohádka ,určitě byl lepší i po těch letech si to tělo pamatovalo a malý vyletěl po dvou zatlačeních asi po 5h,bez nástřihu,klidně bych šla zas.Neboj není to pravidlo,že druhý dítě musí být těžší. ;)

Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat kolik máte nachystaných poporodních vložek sebou do porodnice? Teda pokud je nedostanete v porodnici.

Ahoj já jsem si zatím koupila jedny - no málem mě doma kleplo, když jsem je načla! To jsou předpotopní vložky - fakt hrůza. Nijak extra dlouhé nejsou a jsou to prkna - no to snad ani nemůže jako vložka fungovat. Myslíte, že si můžu normálně vzít Alwaysky na noc? Nebo se tyhle vložky nemůžou používat?

In reply to by culik

kup si i ty SAMU, jsou mnohem lepší....že jsi si přinesla takovou tu šíťovanou klasiku, co mají ve špitálech?
a taky na rozdíl od jiných vložek, třeba alwaysek, nemají uvnitř tu neprotýkavou vrstvu (igelit a pod), takže to přes tu vatu parádně dýchá a šití se líp hojí ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ani se mi nechce věřit, že to tak je, ale každopádně je do porodnice vezmu :) No zkusím se ještě poptat po těch SAMU, protože tohle jsou jiné...tak díky za radu...je to fakt až neuvěřitelné!

Ahojky holky, chtěla bych se zeptat jakou máte zkušenost s nekapajícím hrníčkem od Avent objednala jsem si ho v akci dva za 292kč a potom jsem četla, že jsou maminky nespokojené, že hrní

Ahoj, pracovala jsem v droxi drogerii jako vedoucí a opravdu nám ho maminky chodily často reklamovat, opravdu kape a v podstatě snad žádný nebyl v pořádku...

Zkušenost ti nepovím, ale jak to tu čtu, tak snad jsou dobrý. Já koupila za 1000,- sadu 2 hrníčků s hubičkou od 3 měsíců, 2x hrníček s hubičkou od 6 měsíců, 2x hrníček s brčkem od 18 měsíců, ještě tam mám náhradní hubičky a 20 via pohárků, lžičky a byl tam nějaký krém. Tak snad to nebyla vyhozená tisícovka.

Ahoj, já jsem tento hrneček pořídila synovi (když byl prcek) a musim říct že za ty prachy opravdu nestojí. Za cenu co máš 2 jsem měla jeden. Malej ho 2x upustil na zem a hrneček začal kapat. Když jsem ho pak celý rozdělala, abych ho umyla, tak už tak netěsnil. Letěl do koše. Koupila jsem od jiné značky-myslim NUK. Byl levnější. Hlídala jsem aby ho Ondra neházel na zem (což dalo docela makačku). Párkrát snim bouchnul o zem a opět to samé. Takže nekapající hrnečky nejsou nekapající...Nakonec jsem malýmu koupila v DM drogérii hrneček s brčkem-myslim značka babylove. Ten vydržel opravdu hodně :a:

My máme kouzelný hrníček a neteče... ale nesmí se oddělat zespodu té savičky (nebo jak to mám nazvat) ten silikonový kroužek - když ho odděláš, tak zcela regulérně teče... jinak máme podobný netekoucí od Nuku (Nuk magic cup) a ten neteče ani při velkém zatřesení, ale Gabča měla zezačátku problémy, než se naučila pořádně sát, jde to prostě víc ztěžka... ten od Aventu má otvor pro nasávání vzduchu, od Nuku ne...

Ahojky holky, dlouho jsem tady nebyla,ale musím se pochlubit dnes jsme koupily kočárek doufám že jsme nekoupily špatně jestli máte někdo zkušenost tak písněte budu ráda za všechny rady d

Tak máme kočárek

ahoj, tak ten jsme objednali pro našeho Kubíčka akorát v modrej barvě. Každou chvíli by měl přijít. Už se na něj taky moc těšim. A za měsíc a půl už budeme jezdit na procházky :/;x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka