Deníček uživatele Dendýsek

22.10.2013

Holky poradte,malý byl již odstavený,v 19 měsících,ale byl pak hodně nemocný,nejedl,nepil,hrozně plakal a jediné co ho utišilo,bylo prso,...tak jsem mu ho dala a ted ho to zase nemůžu odnaučit,co by jste dělaly?prosím jakoukoli radu děkuji

já mám 16 měsíční přísavku, teď už teda je to s ní trochu lepší, takže kojíme zhruba jednou za den a dvakrát za noc. Hodlám jí odstavit za tři neděle, jedu na týden pracovně pryč, takže ani nebude jiná možnost. Malá zvládá pít UM z lahvičky, tak si myslím, že z toho žádné trauma mít nebude.
Se starším potomkem jsme to řešili podobně, jen byl o něco mladší. On už nevyžadoval prso přes den, ale v noci byl schopný vstát klidně i 8x, jednoho dne mi došla trpělivost a energie, prostě jsem jeho noční řev zaspala, místo mě vstal tatínek, po dvou takových nocích bylo vyřešeno.

16.12.2012

Holky nevíte kde je kačka9?hledám a nevidím.Kači ozvií se Denča

když kouknu na její blog tak bych řekla že se vymazala,hodně chodila na jillmaniačky tak se zeptej tam jestli neví

09.04.2012

Ahoj holky,náš malý je nemocný,kašle,ani sirupek od dr nezabírá,pořád pláče ani skoro dneska prso nechce. :r: Měli jste některá malinké nemocné?co jste dávaly na kašlík

Děkuju za názory:-) My nakonec skončili v nemocnici,protože chytil teplotku a začal moc kašlat,tak jsme radši v noci jeli na pohotovost a tam si nás rovnou na dětském nechali,bylo to nekonečných 9 dní.Na rtg nám řekli že měl začínající zápal plic,v propouštěcí zprávě těžká bronchitida,..ale už jsme doma,musíme dobrat atb. a snad už to bude o.k.Všem přeju zdravé dětičky!!!!!

po dobu nemoci vynech v jeho i tvé stravě (nevím, zda už přikrmujete) veškeré mléko (nemyslím MM :D) a výrobky z něj a pšeničný lepek... obojí zvyšuje zahlenění... a na kašlík jsme dávali Mucosolvan Junior - ráno a brzy odpoledne a k večeru Spiropent (je na roztáhnutí průdušek - v noci se jim snáze dýchá)

Ahoj, tak to mě mrzí, my jsme si tim procházeli posledních 14 dní. Na kašel nám dr. napsala Prospan nebo Hedelix, je to z břečťanu na odkašlávání. Trochu to pomohlo, ale žádná sláva. Tak jsme koupila Mucosolvan junior, to malýho ale spíš zahlenilo. Co nám 100% pomohlo tak byl Stoptussin. Fakt mu to nechutnalo, děsně se šklebil, ale po třech dnech bylo po kašli.
Ať je brzy líp!

12.03.2012

Ahoj Holky,už si fakt nevím rady,večer co večer náš Míša pláče,skoro vždy ve stejný čas mezi 18.30-19,musím ho nechat vyplakat,pak se nakojí a chvíli spí,ale nevím,čím to může být,nemáte některá zkuše

Ahoj, nemusi to byt nutne jen prdiky. My meli mezi 2 a 3 mesicem to same. Miminka takhle k veceru zpracovavaji zazitky za cely den, jsou hodne unavene, pretazene,chce se jim spat a nemuzou usnout, proto ten plac. Ja jsem to pak delala tak, ze i kdyz mala vecer i pres den usinala sama v kocarku nebo postylce, tak takhle v podvecer jsem ji hned capnula, jen co zacala knikat a houpala a houpala v klubicku. Ona po nejake chvili u mne usnula, treba 20 minut se prochrupla a byla v pohode. Netrvalo to dlouho a mela rezim, ze chodila spat i v podvecer a bez revu.

Ahoj, to budou prdy...s těma jsem si teda užila!!! Snad dva měsíce v kuse....zkoušela jsem možné i nemožné a nakonec zabraly Espumisan kapky (musí se podávat s mlíčkem) a dávám probiotika...No a navíc taková mimča ještě nemají dozráté nervy ve střevech, takže neumí prdět....a dozraje jim to asi ve třetím čtvrtém měsíci.

12.09.2009

krásné sobotní odpoledne.holky mám nějaké bolesti v podbřišku,min.týden 2 dny krátkého špinění,bolavá prsa,ale ms má dojít až za 9 dní čim to může být?léky už neberu.Jak se ji

Deny já se zrovna cpu a procházím blogísky :) Tak Tě zdravím a přeju, aby to bylo zhnizďování :-) Možné to je ne? Moc bych Vám snažilky přála fazolky :k:

11.09.2009

Za 10 dní by měla přijít :spid: a pak mě 5.10.čeká laparka,kéž by mrcha nepřišla a byl tam :cc): ,moc se bojím.Mám nějaké bolavé prsa,2dny jsem dokonce trochu špinila a pobolíval pod

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka