Deníček uživatele Dashenka

28.07.2008

Ahoj holky, jsem zpet do dovolene, ale jenom na skok... O vikendu jsem si delala test a byly tam dve carky :\x: . Dneska rano ta druha silnejsi... Vubec nevim, jestli se muzu radovat.

Také gratuluju k těhu :||): Koukám, že červen nějak prospívá, tak doufám, že i na nás na zbytek se brzy usměje štěstí :\x: :\x: :qu: :qu: :qu:

Booomba já ti to říkala dovča pomůže holky já mám z vás takovou radost marketa teď ty to je nádhera....mooooooooooooooc gratuluju a jaký máš spoždění?

tak to jsi mi dneska udelala opravdu velikanskou radost..koukam, ze konecne ty...co cekaji dlouho se taky dockaly..tak se snad brzy docka i zbytek...to je fakt skvela zprava..davej na sebe hlavne pozorrrrrrrrrr...a hezky si to uzivej..papa

10.06.2008

Tak jsem zacala brat Utrogestan, aby se mi srovnal cyklus a nejak se to nevede... :00: Uz je to sedmy den po vysazeni prasku a MS nikde:-(
Na gynde mi to nikdo nebere...

Utrogestan beru první měsíc...trochu sem popletla dávkování...míso 10 dní jsem papala13...a zpožění jsem měla 1 týden...jinak MS jsem měla slabší než normálně...taky doufám že se mi cyklus urovná...mám to hala bala atd...jo a jinak my se o mimi snažíme 3 roky...

In reply to by Ivetta24

Ahojda, ja jsem prvni dva mesice po Utrogestanu mela MS hodne silnou (silnejsi nez obvykle), ale tedka probehlo pouze spineni a to jeste driv nez jsem ho dobrala... Stale jsem cekala, ze se to rozjede a ono nic. Ale uz jsem se dovolala na gyndu, takze v pondeli jdu na kontrolu, co je spatne..
3 ROKY???!!! To je strasny, za dva roky uz budu polovicni blazen :00:
A to te doktorka neposlala na zadna vysetreni??? Po roce uz by to preci meli resit, ne?

In reply to by Dashenka

Ahojky...no to se mělo řešit už dříve ale nějak jsem počád doufala že to půjde...a ni jsem se nenadála už je to tak dlouho...doktorka mi říkala že pokud neotěhotním do 6ti měsíců tak mne pošle na laparoskopii...a s té mám opravdu strach...no snad se nám to brzy povede...

15.04.2008

Ahoj holky, tak dneska me teda ale zmaha migrena, proste hruza. Vubec nemuzu zaostrit na monitor :( Uz jsem to nevydrzela a musela jsem si vzit paralen.

ahojky jo migrenu mam po praškach na srovnani cyklu :00: tak tě chapu..ale ja na to prašek raději neberu...o kapkach sem taky slyšela chválu tak snad ti pomohou...ja nic už raději do těla nechci i když to je přírodní..ja jdu ve čtvrtek na gyndu a sem zvědava zda tam bude vajičko na UTZ zda je ovulace musím se ho zeptat neda mi to..i když jdu jen na kontrolu kvuli cystě co tam byla minule ale neda mi to když už tam budu a budu 11 den cyklu :one:
držím palečky..
jo na fotce si ty???

02.04.2008

Ahoj holky, potrebovala bych poradit. Zitra dobiram posledni Utrogestan a pak budu cekat, jestli MS prijde nebo ne... Kolikaty den po poslednim prasku jste ji dostaly?

12.03.2008

Ahoj holky, potrebovala bych poradit. Doktorka mi predepsala Utrogestan, protoze mam malo progesteronu a tak se mi netvori dostatek delozni sliznice k uhnizdeni vajicka.

Ber ho normálně perorálně. Já jsem brala taky duphaston a brzy jsem otěhotněla. Ale pokud si jinak nejsi jistá s užíváním, radši zavolej doktorce

Jajuska...no tak to je blbej konec :\\:
Mi doktorka říkala, že tohle pacienty většinou hodně dobře snáší, že to je docela úspěšná léčba, no já zatím nezapadla, tak uvidíme, ale má to být i na udržení. No jo, ono to je u každýho jinak :/

jo ono to má totiž asi každej jinak, možná podle druhu léčby, kažodpádně, kdyby to nějak ublížilo, tak by řekla, musíš to brát jedině "TAKHLE" :)
žabi já tam mám taky nějakej bordel s tím žlutým tělískem, ale s tím rozdílem, že mě v bříšku nic neroste:)

20.02.2008

Teda ja mam depku... Dneska v praci do me kolega hustil, ze bych nemela s detma moc otalet. Pry kvuli veku atd. Pak se to nemusi hnedka darit... Oni tady totiz nevedi, ze uz se od srpna snazime. A tak dlouho do me vandroval, az jsem se rozbulela.
Jeste nekolik dalsich mesicu a asi se zblaznim! Uz me to ani v praci tak moc nebavi...
Tak jsem se z toho vypsala a zase letim do laborky.
Pa, D*

No ono je totiž lepší si to raději nenamlouvat a pak bejt zklamaná a takhle si myslet že to je MS a ono je to mimi :)
Hlavně ať jste zdraví !!! :dance:

Fakt? A já si prostě pořád myslím, že bych to poznala, že to tak nějak vnitřně cítíš :)

Jednou holky v práci taky, měla jsem klasiku MS příznaky, ale pálela mě žáha, ale nikdy mě nepálí, to bylo podruhé v životě ale prostě jsem něco jen snědla blbě asi. A ony pořád "to seš těhotná" a já furt, že ne, že to poznám, byla jsem děsně chytrá a důležitá, že bych to prostě věděla a jak mě píchalo v břichu, tak jsem jim řekla "ne v těhotenství to ale píchá jinak"
Tak se začaly tlemit "no jooo tys odrodila 10 dětí, že víš že je to jinak" :s:
No neodrodila jsem ani jedno, ale prostě si myslím, že bych to poznala, kor když na to člověk čeká, ale je fakt, že jsem si kolikrát myslela že jsem a nebyla jsem a to jen proto, že jsem si to vsugerovala, co udělá psychika :) ale ty seš zdárnej příklad toho, že na to čekáš a taky jsi poznala prdlačku co :) to je dobrý :dance:

In reply to by Lucinka.81

No já totiž od 17. dne cyklu měla velký bolesti dole, fakt mě to až nadzvedávalo ze židle,mám to i v blogu. To že se mi chtělo spát a měla chutě, tak mě to taky nenakoplo, to mám tak nějak taky furt, hlavně v zimě :-) No a do toho opravdu silný pocit na MS, že jsem si vůbec, ale vůbec nemyslela, že je to mimi. Pak mi klesla BT a to už jsem si říkala, že jsem úplně jasná, jenže pak zase začala stoupat.....a ukázala se mi čárečka. Já tomu prostě nevěřila a nechtěla si namlouvat těhu příznaky. Jo a taky jsem měla jakoby furt knedlík v krku, dost nepříjemný, myslela jsem, že to jsou nervy, zrovna jsem si šla domlouvat vystoupení a ten den to začalo :-) Ale říkám, druhý těhu poznám!!!!!

Jééé tak to si měla ale taky suprový, taková ta nečekaná radost :c: to je taky moc hezký.
Jo, už bych chtěla to zažít taky :)
A vám přeju hlavně zdravíčko :) šťastná mamino :dance:

In reply to by Lucinka.81

Děkuji!!! Při druhém děcku to snad už na sobě poznám :-) Já se furt pozorovala předtím a nic z toho, tak jsem na to kašlala, až jsem to nakonec nepoznala....

28.11.2007

Ahoj holky, tak jsem včera neodolala a koupila jsem si nový rychloběžný teploměr - modrý s myšákem:-) Třeba se mi pak bude hodit na mimčo (kdyby se nám povedlo). Takže si zkusím měřit teplotu. Ikdyž jsem uprostřed cyklu. Ovu čekám každým dnem... Doufám, že se nám tentokrát zadaří.
Máte některá s měřením teploty zkušenosti?

Ahoj já také měřím BT podle níže uvedené stranky berenibt, často chodím i na modrého koníka a tam jedna holčina LEN vytvořila tyto stránky o měření BT, jinak si vše zaznamenávám na stránce FF - fertilityfriend.com. A funguje to. Jsou tam i příklady křivek a tak. Je to chytrý program ale jenom program, tak to každý sám zváží. :D

Ahoj, všechny vás tu zdravim:)
Já měřim teplotu skoro dva roky, ovšem do minulýho cyklu jsme se snažili neotěhotnět, což nám vycházelo perfektně, tak jen doufám, že naopak to půjde taky tak dobře a podaří se nám mimi co nejdřív.
Klesala mi ovšem až první den po krvácení a stoupala taky až den po všech ostatních příznacích ovulace (hlen, bolest v podbřišku), takže moje BT má podle všeho asi dva dni zpoždění:), ale jinak je ten graf docela hezky pravidelnej a to snížení/zvýšení je znatelný, popravdě, když se ráno probudim, stočim jazyk do prava dolu pod něj, kde teplotu měřim, tak už tušim, jestli se zvedla nebo ne, a teploměr to jen potvrdí, je to tak o 0,4 stupně, což je znát:)

23.11.2007

Ahoj holky, dneska mě chytla strašná migréna, až je mi z toho na zvracení. Nevím, jestli třeba už nejsem těhotná, tak bych si nerada brala nějaký blbý prášek. Existuje něco pro těhotné?
Díky za radu.

Ahoj holky, díky za rady. Těhu zatím asi nejsem, ale přesto jsem si žádný prášek nechtěla brát. Spát jsem jít taky nemohla, protože chodím do práce:-) Naštěstí mi pomohlo to kafe s citrónem. Sice je potom žaludek maličko na vodě, ale to spraví zase heřmánek:-)) Takže jsem na to kafe vypila cca 2 litry ovocných a heřmánkových čajíků a migréna polevila. Měla jsem v hlavě maličko tupo, ale jinak OK. Taky jsem si připadala jako kropička, ale to se dá vydržet:-)

In reply to by Masulda

Koukala jsem na ně, ale zatím jsem zůstala u těch mých. Snažím se práškama moc neládovat. V tom mém Acidofolanu je jen kys. listová, nějaké B-vit a Fe. Taky si vařím čajíky z kontryhele, překvapilo mě, že jsou docela dobré:-) Před dvěma měsíci jsem víc než měsíc bojovala s nějakým zánětem v krku a šalvěj jsem se bála používat (vyvolává potraty...) a kontryhel má taky desinfekční a protizánětlivé účinky, jenže to jsem o něm ještě nevěděla... tak příště už budu chytřejší:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka