Deníček uživatele danka2020

27.02.2012

ahojky chtěla bych se kvám přidat :s:
čekám druhý mimi už mám doma skoro 2,5 letou Nelinku.termín mám zatím na 6.10 :-)

moc graqtuluju, ...TP mám 3.10. a doma JOhanku (listopad 2009) :) určitě to zvládneme a z holčiček budou za pár měsíců príma sestřičky :)

Ahojky...tak to moc gratuluji... :a: Také čekám druhé mimi a doma mám Filípka, teď bude mít dva roky...tak ať vše probíhá tak jak má :dance:

07.06.2011

Ahojky potřebuju pomoct. Jak mám naučit dítě na nočník?má kněmu vysloveně odpor už je nám 21 měsíců a myslím si že je čas ji to učit.prosím poradte. děkuji předem :-) :+^*:

tak až budem bez plínky aspon přes den tak vás budu hned informovat.mockrát vám děkuju za rady moc jste mi pomohly.už se tolik nestresuju.

Ahojky, neboj se,to přijde samo. Malej je listopad 09 a před měsícem za mnou přišel a sunadl si plenku, když jsem mu jí chtěla dát, vstekal se,sedl si na nočník a vyčůral se. Od té doby jsme přes den bez plenky a v noci občas taky nečůrá a ráno sedí na nočníku,kterej pak skoro přetejká. Bála jsem se toho,jak to jednou bude až ho budu učit na nočník a fakt to přišlo úplně samo. teď když mu dam plenu,když jedu někam daleko a neni čas na zastavování, tak se vzteká a když chce čůrat,tak pláče a do plenky nechce. Když se do ní konečně vyčůrá,tak si na ní sahá a řiká fuuuuj. Jinak nočník má od roka na očích,občas jsem ho posadila před koupáním,nebo po přebalení,ale nic z toho neměl... v 15 měsících si na něj občas ze srandy sedl s plínkou a teď paráda. Každé dítko je jiné,ale hlavně nenutit a za všechno chválit :) Tak ať se brzo zadaří :)

Ahojky,malej je taky září 09 a minulý týden jsem se rozhodla,že ho zbavím přes den plenek. Nikdy nechtěl na nočníku sedět,ale hned v to pondělí si alespoň sedal,ale pak hned učůrnul do slipů,takže jsem v pondělí převlékala 22x :( Neztrácela jsem trpělivost a včera mi to bylo oplaceno a Daník si začal nosit nočník a jsme bez nehody :) Dokáže ovládat svěrače a dozrál k tomu po týdnu učení :)
Jo a od středy dokázal vydržet nečůrat až 3 hodiny a pak to tedy pustil do kalhot :( Ale pro mě to byl pokrok a nyní jsem na něj fakt pyšná :)

10.08.2010

ahoj holky tak první noc máme za sebou malá mi usla v sedm hned po kaši a pak každou hodinu se budila tak jsem ji dala dudlík a dobrý ale pak v půl jedné začala dělat i blbosti tak jsem už

23.07.2010

ahoj holky vím že to tu bylo už několikrát ale nemůžu nic moc najít.naučená je že si lehnem spolu do postele a tak do hodiny jak kdy usne a pak ji dám do postýlky a spí až do rána v po

Předpokládám, že ti vadí i to usínání i to buzení v noci. A kolikrát se ti v noci vzbudí na pití? Nám bude za 14 dní rok a taky se spaním dost bojujeme.
Nevim, jestli jsi zkoušela tu metodu, že dáš dítě do postýlky, a v prodlužujících intervalech ho chodíš uklidňovat ( po 3, 5, 7 min). My jsme byli neúspěšní. Malej takhle vydržel řvát 2h, my s manžou jsme dýl nevydrželi. Ale někomu to zabere a chválí si to.
Zkus si postupně od ní lehat dál a dál a třeba za pár dní si dej k posteli židli a jen vedle seď. A pak si takle sedni k postýlce.
Nám malej usínal na gauči, v postýlce nechtěl a teď usíná v postýlce a já vedle sedim na židli, ani ho nemusim držet za ruku.
A to jsme na tom byli jednu chvíli tak, že se 3x v noci vzbudil, já ho položila a hned usnul. Ale kolem 2h se vzbudil tak, že už nechtěl spát, tak jsem ho vzala k nám do postele. Ze začátku pěkně spal, ale za pár dní se u nás v posteli jen mlel, sedal si a šťouchal do taťky a usnul až nad ránem kolem 5h. Tak manža zavelel a malej mazal do svýho pokojíčku a spí o něco klidněji. Ještě se tak jednou za noc vzbudí, ale jde to.
No radí se to pěkně. :°: Přeju hodně sil. :a:

01.07.2010

ahojky prosím poradte mi kam mám jet s koro s deseti měsíční holčičkou na par dní na dovolenou?prosím poradte.a kdyby jste některá jela semnou vůbec bych se nezlobila :-) pa

15.06.2010

ahojky potřebovala bych poradit jakou vybrat máte někdo zkušenosti s nějakou? předem moc děkuji za odpovědi.

26.03.2010

ahojky holky potřebuju poradit máme rýmu a trochu kašlem ale teploty nemáme myslíte že sní můžu jít na procházku na chvilku?

my jsme dle doktorky chodili ven i s rýmou (zadní) a kašlíkem (trochu), prý pokud není teplota, je to v pohodě

tak nevim zda ti má odpověd,už ted večer pomůže,ale pokud nemá teplotku a venku je pěkně tak určitě můžete jít na procházku :/;x: :a:

16.03.2010

ahojky holky jakej máte názor na chodítko? přemýšlím jestli si ho koupit nebo ne dík za odpovědi. :s: :a: :a: :a: :j)

u nás chodítko tedy taky nikdy nebude, ani nevim jak by se tady s nim vytočila :) každopádně když chce chodit tak se musí snažit sama :)

Ahojík,já první dítko teprve čekám,ale vím jistě,že chodítko u nás doma nikdy nebude! Podle mého názoru dítě si pak zvykne,že si sedne a šoupáním se dostane kam chce a myslím,že na nožičky to není dobré.Když se moje dítko bude chtít někam dostat,tak se nejprve bude muset naučit chodit.Jo a hlavně,sousedé nad námi mají chodítko plus plovoucí podlahu a to bych nikomu nepřála zažít když v 7 ráno,jezdí sem a tam po bytě přímo nám nad hlavou,že ani televize nejde slyšet.Prostě jsem proti chodítku a už jsem to řekla i tchýni,že jestli se u nás doma objeví chodítko bez pardonu to letí z balkonu a že bydlíme ve 4 patře :) letělo by pěkně.Nepočítám s tím,že by zrovna tchýně něco kupovala,ale pro jistotu,aby věděli jak se na to já dívám.Ale někomu to může vyhovovat,záleží na názoru a zkušenostech.pa

ahoj, tak já jsem ani na jedno dítko chodítko nepořizovala. Nejde jen o důvod, že ho lékaři nedopouručují, ale i oto že mě se to zdá jako zbytečná investice a další krám do bytu. Ondra si vystačil s lezením a následným chozením podél nábytku. Markétka je taky spokojená na zemi. Plazí se a nebo hačá a hraje si. Když jí to nebaví na zemi, tak jí rozložim jídelní židličku (dřevěnou-ještě po mě). Ona sedí a hraje si s korálkama-které tam jsou dány nebo na mě kouká a baští chlebíček... :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka