Deníček uživatele Danielle

07.06.2009

Ahojky...

Moje 1.narozeniny
Moje 1.narozeniny
Moje 1.narozeniny
Moje 1.narozeniny
Moje 1.narozeniny
Moje 1.narozeniny
Moje 1.narozeniny

teda jsi mě pěkně inspirovala..tak tahle to brzo uděláme taky..dokonce jste mu zabalili dárky..tak to měl co dělat to rozbalit.. :qu: Prostě nádhera.. :one:

:qu: gratulujeme i mamince, která nechala toho svýho broučka se upatlat tím krásným, mastným dortem.. :one:

03.04.2009

Ahojky všem,
právě řeším, jestli prodat trojkombinaci X-lander XA 2008, barva Graphite... je ve výborném stavu... kdyby měl někdo zájem, napiště :wink:
Danielle a Filípek

07.12.2008

Tak dneska nám je přesně půl roku... to je šílený, jak to všechno letí... před chvíli jsem rodila a teď... máme dva zuby, žvatláme jak o život, smějeme se jak blázni...

Gratuluji k půlročninám... :qu: :qu: :qu: a přeji jen to NEJ NEJ NEJ... :k: :k: :k: .Naší Majdalence bylo půl roku 20.11. a máš pravdu, že maminkování, je ta nejkrásnější věc na světě... :h: :h: :h: .

Ahoj, ano utíká to, nám je zatím jen 4 měsíce, ale jako by to bylo včera kdy jsem si naši princezničku dovezla domů z porodnice. :/;x:

14.06.2008

V sobotu 7.6.2008 v 17:13 poprvé kouknul na svět náš syn Filípek... porod probíhal hladce a řekla bych, že rychle...

ivka222

jéééééééééé a ten super krásnej mrňous se narodil na můj svátek

14.04.2008

Ahojky, tak se musím pochválit... dneska jsem vyfotila nějaké oblečky pro Filípka, dokonce jsem si je SAMA vložila do počítače a podařilo se mi je vložit i sem...

19.03.2008

Tak dneska jsme si ho vyzvedli... to se bude náš šmudlíček mít... už se těším, až v něm poprvé vyrazíme na procházku.. :hearts:

Přesně tenhle máme taky, dokonce jsi trefila i barvu. A na řeči, že je smutná říkám, že kočárek, kde je krásný miminko, barevná deka a pověšená hračka nikdy nemůže bejt smutnej. A navíc se hodí ke všemu, co si oblečeš (to mi říkají kamarádky) :s:

11.02.2008

Ahoj maminy, jsem tu nová, nevím jak to tu chodí, nicméně, času co trávím doma sama je celkem dost, tak bych se k vám ráda připojila :-)

také Tě tu vítám a brzo zjistíš, jak tady s náma čas utíká rychle ale za to velice příjemně!!!Hezký den!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak držím palečky, ať je vše v pořádku a hlavně ať je mimi zdravé.

Ja Te taktez zdravim!!! :a:
Vitej mezi nami .... :k:
Vez, ze ted uz s casem problemy mit nebudes (spis budes mit problem - donutit se jit neco delat a nesedet furt u PC!!!) :s: :s: :s:
SHARANE

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky