Deníček uživatele dambor

16.04.2012

Ahoj maminy. Dlouho jsme tu nebyli ,celý lonský rok jsme přestavovali domeček a tak nějak nebyl čas. Naše Maruška roste jako z vody a je to pěkná opice.

Naše 2 roky
Naše 2 roky
Naše 2 roky
Naše 2 roky
Naše 2 roky

Také gratulujeme k narozeninám!!! Malá je krásná princezna!!!! Ty alergie, to mi je líto - my máme už přes dva měsíce rýmu a kašel a nic nezabírá ani homeopatika, tak mám strach jestli to taky nebude nějaká alergie...

Gratulujeme Marušce k narozeninkám, koukám, že je to taky kuchařka, dostala krásnou kuchyňku že :)? Je překrásná. Ty alergie jsou fakt příšerný, jak to dokáže potrápit, člověk ty děti lituje... Ať jste už jen zdraví!

02.05.2011

Ahoj maminy. Tak jsme se konečně dočkali. Dneska udělala malá svoje první krůčky :dance: . Máme obrovskou radost,samozřejmě jsme za odměnu museli pořádně tleskat :qu: :qu: .

Gratulujem a i my se už nemůžeme dočkat prvních krůčků a toho, jak to sem ohlásíme taky :-) šikulka a no konečně, myslím ve vašem případě :-)))

To je prima, teď teprve začne ta pravá zábava :) Já za Gustíkem neustále běhám, prtž kam jdu já, nechce on a schválně chodí na druhou stranu, potvora jeden :s: A nejvíc nej nej nej je sbírání kamínků a vajglů, vždycky se s tim bordelem zašije - vteřina - už to má v puse :€[€: Tak přejeme málo boulí a málo pádů :one: Pááá

24.03.2011

Ahoj březnátka. Ta\k jsme taky 12.3. dosáhli svého prvního roku. Slavili jsme to ale až ted. Malá poctivě počkala na brášky aby to mohli oslavit společně.

Gratulujeme k prvnímu ročku :). Ty máš opravdu všechny tři děti narozené takhle blízko od sebe ??? To je vtipné :)))). Vidíš charakterové podobnosti mezi nimi??? My teda moc nepovídáme, vlastně celý den něco, ale tou jeho hatlamalkou, nic cíleného ani konkrétního, snad brzy... Petík sice pár kroků dělá, ale že by se do toho nějak hrnul, to ne, pořád sbírá síly, taky dost padá :)
Sedačka nám přijde snad brzy, už je ve vajíčku pěkně narvanej, také se těším :). Těšíme na fotečky!!!

25.01.2011

Ahoj holky. Vůbec jsem se sem nemohla dostat. pořád mě to odhlašovalo a už jsem smazala i ty cookeis no děs!! Jsem zvědavá jak dlouho to bude fungovat. A ted k našim 10 měsícům.

Konečně zase zpět!!!
Konečně zase zpět!!!

:hu: :hu: Šikulka kéž by se dal na chvíli zastavit čas.
Šestinedělí se hrozně vleklo,myslela jsem si že se nedočkám prvního úsměvu :s: A ted´ ? Je to šalenééé :w:
My jsme se strašlivě rozjedli :hu: To je samé mnam mnam. My jenom vaříme nic kupovaného. Papame co nasolíme na talíř a je hned prázdno.
Teda vy už jste zkoušeli nočník? :one: Šikulky,ale my ještě čekáme.
Papa a posíláme pohlazeníčko :a:

Ahojky děvčata, krásný stromeček a jak pyšně si u něj a u dárečků sedí :c: to je super..
máte krásné míry a jste šikulky :qu: co všechno umíte a zkoušíte.... ono, co kdybys mamko něco dobrého pod tím kobercem měla schovaného??? to se musí zkontrolovat :€): nebo třeba pětistovku :€): to by bylo na nějakou pěknou hračku :€):
mějte se :€s€: máváme :a: Petu a Tomi

Ahojky,moc Vás zdravíme ... krásná fotka u stromečku! :#~: Nelinka zase kramaří v šuplíkách :00: toto období nemám ráda :s: a na nočník jí ještě nedávám , ale Anička , když tam se vyčůrá ... tak to hned se přikrade Nelinka a jednou se v tom i vymáchala :€[€: - no ještěže to byla jen moč. :|€|: :a:

24.12.2010

Přeji Vám holky krásné svátky a at se tem našim drobečkům večer u stromečku rozzáří očička. Jsou to jejich první vánoce a doufám že se na ně těšíte jako my.

Krásné Vánoce
Krásné Vánoce
Krásné Vánoce
Krásné Vánoce

I my vám přejeme krásné a spokojené vánoce, velkou hromadu dárečků pod stromečkem. Předpokládám, že Jiříka budou spíš zajímat ty papíry, ve kterých budou dárky zabalené, tak jsem to neodflákla taštičkama, ale poctivě balila do papírů. Mějte se hezky

03.12.2010

Ahoj maminy. Tak se nám nemoc nevyhla , od pondělka chrchleme, máme rýmu jako blázen no děs.

Jejda holky, vy jste obě takové marodné. Jiříka trápila rýma a kašek před měsícem asi 14 dní, pořád nic nepomáhalo, vystřídali jsme troje kapky proti kašli a dvoje do nosa a odsávali jsme, no a o byl boj, chudák Jiřík se krotil, sama jsem neměla šanci ho odsát. Musím zaklepat, teď je Ok, no a snad bude, v lednu máme začít chodit do plavání. Tobě teda ty zuby vůbec nezávidím, mě čeká na jaře trhání osmiček, teda zatím jen těch horních, rostou mi šikmo, ještě mi dr nedělal rentgen, tak bůh ví, kam zasahují kořemy. Říkala jsem mu, že trhat leda pod narkózou, tak se smál, no ale já jsem to myslela vážně. Říkal, že když jsem vydržela porod, vydržím i tohle, že mi to opíchne, tak jsem zvědavá, jak to bude. Jestli ještě kojíš můžes na bolest i Ibalgin, ten zabere líp než paralen. Tak vám přeju hodně zdraví a ať se vám brzy uleví... :a:

Jejda jejda, honem vyhnat bacily... a s těmi zuby - fuj fuj, taky mě začala zlobit 8 asi před 2týdny a bolí mě celá pravá strana, tak snad se to nevyhrotí na svátky - jako vždy :-) buď jsem nemocná nebo mě bolí zub
přeji brzké uzdravení vám všem :a:

Ahojky, zuby, to je to nejhorší :sick: Fakt zlatej porod. Mě jednou tay chytl zub takhle před Vánocema. špatně mi zubařka vyčistila kanálek, nějak se to tam zanítilo a já den před štědrym dnem scháněla zubaře. Fakt hrůza!!!Držim ti palce, to pak musí být pěkná otrava a můžu ti říct, že jsem hned nasraná jen z přestavy, že mě bolý zub :s: Držim palce :€s€:

No, fuj - to teda máte "hezký" předvánoční čas. Tak ať se dáte brzo dohromady, nachlazení je pryč a zuby netrápí (brrrrrr, zuby) :a:

ahoj,tak o pečení mně ani nemluv...já teprve včera zamísila na mikulášské perníčky,zitra je bude péct,pak 5 dní uležet,takže na mísu( pokud je dobře schovám :)) příjdou tutově až po mikulášu. bolavý zub je strašné svinstvo. no a je fakt,že paralen žádná sláva,ibalgin je stopro lepší,ale zas jestli kojíš....v lékárně by ti poradili. tak ať jste brzo fit,ty aj tvůj skřítek :k:

16.11.2010

Ahoj kamarádi.Tak jsme včera byli u paní :*8*: doktorky na kontrole.Paní doktorka mě zvážila mám 7650g., a měřila mám 69 cm.Jinak mě moc chválila když jí mamka řekla co už všechno u

Osm měsíců

Ahojte děvčata :a: no jste šikulky :one: tolik úspěchů a pokroků - pochvalu jste dostaly oprávněně :w:
a s tím pocení taky někdy bojujeme...sice se nepropotíme durch, ale ven jej oblíkám o hodně míň - aspon podle toho jak vidím mimča zababušený ve fusacích (doteď jsme měli jen šusťákovou bundičku) přikrývám jen po pas teplou dekou a je to tak akorát - i tak jsme měli někdy propocenou čepičku :€\€:
mějte se :€s€: máváme :a: Petu a Tomášek

Ahoj,malá je šikovná,taky umí spoustu dovedností :girl: :€s€: . my ještě na brášku Šimonka volat teda neumíme :?
S tím pocením jsme na tom stejně. potí se když usíná a když se kojí.V noci má ten svůj placatý polštářek někdy i propocený durch.tak musím kontrolovat,aby ho to nestudilo,nebo aby ho neofouklo, neb ještě spáváme s přiotevřeným oknem. :a: :a:

Ahojík,
máte doma vážně šikulku!! gratulujeme :qu: my jsme zatím zamrznutí i zvedání zadečku a válení sudů :€h: a HAM už jsme taky řekli tuhle, když měl hlad a já mu pomalu dávala papání do puseny :-)
jo a nepotíme se vůbec, jen když ho moc nabalím do kočáru, tak za krčkem. Tak a´t je malá moc šikovná i dále :a:

Ahojky - malá je úžasná. :€s€: :qu: Nela se mi potí normálně - nikdy mi nic nepropotila --- zatím. :) :a:

Ahojky, to je ale šikovná holčička a kolik toho už umí, Jiřík je na tom pohybově podobně, ale nevypadne z něj ani slůvko, jenom výská a směje se nahlas. :a:

03.11.2010

Ahoj maminy.Taky s vašima prckama tak zamávala změna času?

Změna času

Ahojky, ta změna času byla fakt za trest :€\€: , Klárka vstávala o půl sedmé, teď vstává o půl šesté, přitom chodí spát o hodinu déle, no hrůza. Je pěkně protivná, příjde mi, že je unavená celý den. A navíc mi nechce spát odpoledne v postýlce a chodit s ní potmě s kočárem se mi fakt nechce :n: No snad se srovná :) Držíme palce a ať jste brzy fit. Jinak my chlebík a podobně taky nejíme, buď v pohodě ;) Jsme ráda, že jí aspoň něco, teď je to s ní docela boj :-g(

29.10.2010

Ahoj holky.Posílám slíbené foto.Zase mě zlobilo připojení tak honem dokud to jde.

konečně foto
konečně foto
konečně foto
konečně foto
konečně foto
konečně foto
konečně foto
konečně foto
konečně foto
konečně foto

no to teda koukám! jak už krásně lozíte a stojíte! no paráda :one: ! ten můj lenoch vůbec! jen rotuje koelm osy :) !tak to už asi moc neuděláš,co :) ?tak se opatrujte!papa

Teda já zírám co už všechno umí! Takhle lozit, stát a šmejdit, to si moc nepoležíš vid :). Tak at pěkně rostete i nadále a posíláme s Peťánkem pusu :)

22.10.2010

Ahoj maminy.Konečně se mě dneska povedlo připojit abych mohla napsat.Tak nevím z čeho mám mít největší radost.

Teda holky jste šikovné obě dvě!!!! :k: :one: :one: :one:
Tvorba mlíčka se tím kojením zase trochu rozjede, nic se neboj ;) .

Tak to gratulujeme! S tím kojením jsi fakt dobrá že jsi neztratila trpělivost a vydržela odstříkávat :one: a malá je veliká šikulka - už se těším na fotečky!!!! My už taky stojíme ale sedět - ani omylem :00:

Jste fakt šikovný - obě dvě. To je neuvěřitelný, co malá už dokáže :one: A jsi dobrá, že jsi dokázala udržet mlíčko, to obdivuju :a:

No to je ale úspěchů takhle najednou :qu: :qu: Moc gratulujeme, je to šikulka :one: A před tím kojením smekám, to bych nečekala :n: Asi přišla na to, že mlíčko od maminky je prostě nejlepší :) To jako těch 14 dní pila v pohodě UM?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka