Deníček uživatele dalia

29.12.2011

Ahoj holky, rada bych se k Vám přidala, jestli můžu? Máme dneska 12+5 a termín porodu 7.7.2012...doufáme, že teď napotřetí už to dopadne vše, tak jak má. 3. ledna nás čeká screening.

Ahojky :€s€: pěkně tě u nás vítáme. :a: Určitě se můžeš přidat. Já jsem dneska 12+1 a TP mám 5.7. Screening nás čeká 6.1. To jsme na tom hodně podobně. :dance:

13.12.2010

ahoj holky...byl ajsem dnes po revizi na kontrole, vsechny testy , co me udelal doktor byly v poradku a poslal me i manzela na genetiku...byl nekdo z Vas na genetice? A jak testy probihaji?

nam sestavili nejaky profil na nemoci v cele rodine,pak nam vzali krev na karyotyp(laicky:abnormality chromozomu v bunkach)
asi bude nepatrny rozdil kvuli cemu tam dete,my meli vv
vubec se nemusite bat :a:

a kvůli čemu jsi byla na revizi a proč vás poslal na genetiku? já jsem tam také chodila, protože měl plod vrozenou vadu a po ukončení těhu, jsem tam byla pořád. při dalším těhotenství také několikrát.

taky jsme byli po revizi na genetice, jen nám vzali krev a vyptali se na příbuzenstvo - sourozence, sourozence našich rodičů a prarodiče - zda a kolik mají dětí, zda měli nějaké problémy s těhulením a zda mají nějaké choroby, které by mohly být dědičné

25.11.2010

tak se hlasim po dnesni revizi...zvladla jsem to..no ani nic jinyho me nezbylo, ale je to za mnou a jsem moc rada.

kdo zažil, ví, že k tomu není moc co dodat, tak jsem jen chtěla říct, že jsem zářný příklad toho, že na třetí pokus to umí dopadnout dobře ;-)

včera jsem na tebe myslela, ale jak tu čtu tak dobrý, teda v rámci možností :k:
že těhulkám závidíš je úplně normální reakce dobře to znám, jsem ráda že to tady holkám vyjde, a na druhou stranu mě to děsně štve proč nám se to nedaří, ale mi se určitě taky dočkáme :one:

Ahoj, já jsem taky po revizi 14.10.2010 a taky těhulkám závidím..., ale co s tím už uděláme, příroda tomu chtěla jinak...., tak teď upeč nějaké cukroví, kup dárečky, prožijte krásné svátky a po novém roce hups na to a to by bylo, aby se to konečně nepodařilo, co říkáš?! Držím Ti moc palečky.

Ahojky,ted si hezky prožij svátky.Pečení cukroví,nakupování dárečků.Hezky si užívejte s manželem vánoční atmosféru.Uteče to jako voda.Pak nastane snažílkování.Držím moc palečky at se brzo dočkáš //čárek.piškotek :€s€:

Ahoj! Taky mám za sebou revizi (duben 2010) a komplikace při druhém otěhotnění (srpen 2010). Dost jsem četla, hledala info, bavila se o tom s doktorem a toto jsou věci, které už asi dávno víš, ale chtěla bych Ti přesto říct.

1. Je jasné, že budeš mít za chvíli mimčo. Revize, i třeba dvě po sobě, nic neznamenají (až když se opakují vícekrát, je dobré to řešit po genetické stránce)!!
2. Slyšela jsem a mně se také osvědčilo, že je dobré po prodělané revizi počkat 3 cykly ale pak už to neodkládat. Že prý je nejvyšší šance otěhotnět po pár měsících, rozhodně nečekat půl roku... Ale ty 3 cykly by se měla děloha zacelovat, aby pak nebyl problém s uchycením vajíčka
3. Můžeš těhotenství pomoct. Doktor mě ujistil, že s dobrou strategií to napotřetí musí vyjít. Troška hormonu tělo lépe připraví.

Moc Ti držím pěsti, ať to brzy vyjde a troufám si říct, že za cca 4 měsíce budeš mít úplnou dálnici na těhu testu!!!

23.11.2010

Ahoj holky,

moc mě to mrzí,ja byla včera na revizi.Je to tak bolestivy pocit.Před 2 lety v osmem tydnu a ted ve 12t opět srdíčko nikde.My jsme se tak těšili.Primář to vše poslal na genetiku a my tam s manželem taky půjdem.Holky dejde svým andělíčkům pusku......

In reply to by Eimy

je to fakt strasny...slysim to ze vsech stran a je toho cim dal vic...driv se to prece tolik nedelo...jj boli to, ale nejak to musime zvladnout....drz se a opatruj se...

holky moc vam vsem dekuju za podporu...zitra si na me vzpomente...az budu schopna napisu a jeste jednou diky...jste zlaticka :h: :h:

To je mi líto :r: , taky se šíleně bojím, jak to vše dopadne :( Z červíků už je to asi šestá revize/potrat, kam to spěje !

10.11.2010

Ahoj holky,
dneska jsem byla u doktora a máme srdíčko... :one: , mám hroznou radost a jsme 6. týden...

27.10.2010

holky prosim poradte mne, mela bych byt na zacatku sesteho tydne, sice me porad poboliva bricho, ale jinak zadne priznaky nemam, prsa me neboli, nic, myslite si, ze je na to jeste brzo, nebo ze uz byc

Věřím že máš strach já se tak hlídala taky,2 krát jsem měla zamlklé těh. a tak jsem byla ráda za každé píchnutí jenže mě celé těhulkování nebylo nic-nevadily mi pachy , nebolela prsa-nic jen trochu unava.Neboj bude dobře a nevolnosti můžou teprve přijít.

Ahojky, já kromě takového "tlaku" v podbříšku, jako by přicházela MS neměla nic, ale po pár dnech to pak začalo s nevolnostma a to už byla síla... ale švagrová neměla vůbec nic až do 12tt to jí pak najednou přes noc nafoukla prsa a pak ve 20tt bylo konečně vidět i bříško...Takže zkus být v klidu, u každé je to opravdu jiné a držím palce, ať to teď výjde...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka