Deníček uživatele Dali80

25.01.2010

ahoj všem,

To nevím že se může jít až 3krát,ale mi to bude stačit jednou, :///: jsme s manželem objednaní na 12.2. Dásně mi trochu krvácejí,používám zubní pastu a vodu ELMEX a docela dobrý :one:

jo jo to vím že je nárok v těhu 3 krát-mám totiž od přítele tetu zubařku.už sis dala i potvrzení do těhu průkazky?že jo.ahoj Evik

12.11.2009

Tak jsem nevydržela čekat na zavolání paní doktorky a mrkla na výsledky, a výsledek na pravděpodobnost Down.syndromu je negativní! jupííí!!!

Tak vítej mezi námi :a: Jsem také v 11. týdnu. Nějakých výsledků se neboj a zbytečně se tím nijak netrap. Já jdu na odběry ve čtvrtek, ale ani pořádně nevím co všechno mne tam čeká. A jak to jinak zvládáš a kdy máš termín porodu?

In reply to by Bonaquaa2

ahoj Bonnie :-)
no to víš, snažím se na to nemyslet,ale ta nejistota tam je. jdu na vyšetření NT+ na down.syndrom. ty by jsi taky měla jít nebo ne? jsme na tom docela stejně,musela jsi tedy otěhotnět někdy kolem 14.9., že? já mám termín 6.6. Dívala jsem se na tvůj profil, škoda že jsi tak daleko. měj se a at ti vše v pořádku dopadne a hlavně at jste oba zdraví, páá d.

In reply to by Dali80

Ahojky Dali, já byla teď ve čtvrtek na odběrech a během následujících 10 dní půjdu na velký ultrazvuk. Tam prý bude miminko vidět nejlépe, protože to bude 3D nebo 4D zobrazení. Nakonec jsem se rozhodla pro ty placené testy. Takže mne to celé bude stát 1400Kč. Tak jsem zvědavá - snad to dopadne dobře. Termín porodu máme skoro stejně - já 7.6. 2010 :a: Jak to jinak prožíváš? Jaké cítíš změny? Co se Ti honí hlavou a je to Tvé první? Já jsem z toho taková nějaká nesvá. Jinak já jsem dneska podle doktora 11+5. Tak zatím ahojky :a:

Ahoj a taky tě vítám :) Já jsem v 10+6. Takže tak nějak podobně jako Ty. Zatím bez průkazky :\/: Ale ve 13. tt už ji snad taky dostanu. Tedy doufám....že je vše OK..Je to Tvoje první mimčo??? Měj se hezky a přeju hodně síly!!! Ol

In reply to by olive

ahoj Oliv,
děkuji za přivítání, jj jsme na tom podobně. je to moje první mimčo a povedlo se hned na poprvé,takže i když to bylo plánované, bylo to velké překvapení. já tou průkazkou tak brzo byla hodně překvapená,k tomu jsem dostala jakýsi prezentační box s příručkou, vzorkama olejíčků, časopisy a různé povídání, tak jsem z toho měla radost. ahoj a měj se hezky ať je vše v pořádku!
D.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky