Deníček uživatele cudlinka

26.07.2011

Prosím nemáte někdo odkaz na diskuzi jak se tam probírali smsky k narození miminka? děkuji moc :)

In reply to by Kajula

Ahoj Kajuk, díky moc za odkaz...
Jinak čekáme holčičku, tak budeme mít páreček. Je mi celkem dobře, akorát na to že mám tentokrát těhu cukrovku, tak si nemůžu dopřávat jak bych chtěla ale nevadí...dnes jsem 32+1, takže to už mám za pár :) No musím ale říct že je mi líp jak při prvním těhu. Stále jsem nic nepřibrala a mám dokonce pořád 4kg dole... u dejva jsem měla v tomhle týdnu kolem 20 kg nahoře, tak je to prostě znát... :)))

In reply to by cudlinka

to to uteklo, opravdu chybí už jen kousek a budete spolu, holky :c: :qu: , snad jsi tam nějakou pěknou smsku našla, až budeš do světa hlásit, že se vám ta cácorka narodila :||):
Tak ať se máš pořád tak skvěle a konec rychle utíká, hlavě přeju pohodovej porod!
Už jsi dlouho nedávala fotky Davídka, ani bříško jsi neukázala....

27.03.2011

Ahojte,trošku se vám sen vetřu, čekám mimčo tento rok v září. chtěla jsem se optat kdo má doma kočárek x-lander, jaký má vnitřní rozměr korbička?

já si kupuju taky X lander 2010 a korbička má na délku 77cm..taky jsem se velikosti obávala ( rodíme koncem sprna),ale bylo mi vysvtleno,že dítě stejně nechce v půl roce ležet..takže koupíme teplý fusáčeka půjde pak do sporťáku:) myslím,že jestli nebudeš mít nějakýho extra obříka,neměl by to snad být problém a jestli jo...sporťák to jistí:)

21.03.2011

Zdravím všechny maminky a těhulky :) Tak jsem se před chvílí vrátila z poradny. Váha stále klesá, takže mám dole už 6 kg.

Gratuluji k úspěchům a pokrokům ;) .Máme te´d stejný termín.. to já jdu na triple testy ( náběry)teď ve středu. na KO jako takovou příští pátek 1.4. - vždycky se trochu bojím a zároveň moc těším :) :)
Tak papa a hezké těhulkování :€O:

až te´d registruju, že jsi znovu těhulka.
užij si to lépe než. Tohle druhé těhu mi při Danielce tak strašně rychle uteklo...
:a:

16.02.2011

Dobrý večer všem, jak možná některé víte byla jsem včera v noci na pohotovosti s kotníkem nebo spíš nártem..

Ahoj,já byla na RTG plic hruba v 5.týdnu těhotenství. Dcera se narodila naprosto zdravá.Bříško mi nezakrývali o těhotenství jsem nevěděla.
Monina

Já si taky myslím že se nemáš proč bát, bříško Ti zakryli a kotník je taky docela dál od něj a to záření nebylo tedy přímo na miminko. Určitě to bude vpořádku. ;) :one:

Ahoj, neměj strach, v 10 tt, je miminko dost velke na to, aby to zvládlo. Já dělám v nemocnici a když jsem otehotnela (ani jsem to netušila, jelikož zpoždení MS klidne o 14 dnu byla u mě normálka a test byl pořád negativní), musela jsem dvakrát na výkon s pacientem, který trva asi hodinku a celej se dělá pod rtg. A syn se narodil uplne v pořádku.

15.02.2011

Holky, potřebovala bych poradit s takovým hloupým, ale docela bolestivým problémem. Těhotenství se to netýká, tak doufám že se na mě nevykašlete :k: ..

Ahojte lidičky... do teď mě manža nechal vyspinkat a vzbudil mě obídkem, takže podávám hlášení až teď.... Takže zlomené to neštěstí nemám, jen natažený šlachy a pořádně naražený.. vyfasovala jsem ortézu a mám ležet s nohou nahoře... dneska to ještě půjde, ale zítra jde manža do práce a jsem zvědavá jak to budu zvládat. Jinak díky moc všem za pomoc... :)

08.02.2011

Ahojte všem maminkám těhulkám i snažilkám... Měla bych jeden dotázek. Jsem podruhý těhotná a zase mě trápí ten strašný problém s pletí...

Ahojte, tak podávám hlášení :) 3tí den používám sudocrem a myslím že je to o mnohem lepší... Takže u mě funguje :) jsem moc ráda a děkuji všem za rady :)

Víš a mě se líbí, jak všude píšou, že v těhotenství je pleť krásná a vlasy taky. Tak já jsem podruhé těhotná a taky mám pleť samý bolák a o vlasech ani nemluvím. Zkouším teda na to všechno a mě nic nepomáhá. Asi nejlepší zaplácnout to korektorem. Není nic vidět a i ten korektor to vysušuje.Já už to nějak neřeším.

26.01.2011

Ahojte holky... Já jsem tak moc šťastná, dneska jsem byla u dr.. a bije nám :h: viděla jsem ho a je to tak krásnej pocit... Dle posledních měsíčků jsem 6+3 a podle utz o týden mín..

Tak to gratuluju, já mám kontrolu v pondělí, doufám, že už mi udělají i uz. tak nějak mi to pořád nedochází, potřebuju mít nějakej hmatatelnej důkaz :-) Je fakt, že i mě do ted bylo zle od žaludku, ale před 2 dny to ustalo a jsem jen unavená a pořád hladová. :-) podle PM to vypadá na 6 tt+ 6 , tak uvidíme v pondělí....

Gratuluju k :h: , určitě je to krásný pocit... já jsem dnes podle poslední MS 7+2 a kd Dr. jdu až 4.2., tak jsem nervózní... je to ještě dlouhá doba. Užívej si těhu, přeju ať je i dál všechno v pořádku! :a:

Ahoj,
moooc graluju k :h:
Já mám být dneska 6+0 a k dr. jdu v pondělí, tak mám strach docela! Když jsem tam byla 17.1 tak ještě nic nebylo vidět, bylo moc brzo prý, tak snad to v pondělí bude lepší a už si donesu aspon fotečku! Navíc mám po potratu tak sem vyplašená!
A už je ti špatně nebo něco? Já minulej týden občas cítila žaludek, ale teď najednou nic !! Akorát se mi motá hlava, jinak vůůůůbec nic!
Tak se držte, pa

In reply to by Kristuška

Tak snad se v pondělí dočkáš.. já jsem dneska 6+3, taže by to bylo možný u tebe už vidět... Jinak mě není vůbec nic, jen jsem trochu unavená, ale jelikož mám doma 21měsíčního raubíře, tak se ani nedivím... Ale snad mě nic nepotká.. u prvního těhu mi taky nic nebylo, tak snad :))))) Tak se taky drž o moc držím palečky...

20.01.2011

Ahojte všem.. Tak jsem byla včera u dr. a těhu mám potvrzeno, sice byl zatím jen vidět váček, ale my to doženeme :) takže se sem hrdě hlásím...

Moc moc Ti gratuluji :qu: :qu: :qu: , já jdu k dr. zítra, končím 7 týden a dávám si naději na srdíčko :h: ! Hodně štěstí a užívej si těhulkování!

10.01.2011

Ahojky všem.. Tak jsem si dělala testík a vykoukly na mě dvě čárečky... Povím vám, že jsem moc šťastná!!!! no a podle poslední ms, budu patřit asi do zářijátek :)

gratuluji k těhulkování a Verče taky, teda holky, vy mě snad nakazíte :s: ne ne ba ne, já si ještě počkám, tak hlavně ať je vše v pořádku a v rámci možností si to užíváte

taky moc a moc gratuluji, tý jo, to bude dětiček, a to mi řekla sousedka, že jsem prý odvážná a tady to jede jak na běžícím pásu...

Holky jste úžasné tolik ohlasů jsem ani nečekala.. moc díííííííííííííííííííííííky :+^*: :€O: :heart:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka