Deníček uživatele Cophia

06.08.2010

ahojky,holky.Tak se měli krušnou noc.Matýsek šel hajat v 8 večer klasicky jako vždy.ovšem kolem 10 se vzbudil pláčem a celý horkky tak sem ho změřila a měl 39,2 bez odečtu v konečníku,

31.07.2010

ahojky holky :a: tak se hlásím po delší době.Péče o ty moje robátka mě zaměstná ani nevím jak.Tak nějak nemám moc čas na pc.Ale je to fakt neuvěřitelný že už to bude 6 měsícu co

po dlouhé době Ahoj holky
po dlouhé době Ahoj holky
po dlouhé době Ahoj holky
po dlouhé době Ahoj holky
po dlouhé době Ahoj holky
po dlouhé době Ahoj holky

Krasny klucik, jsem rada, ze si opet napsala, jsem si rikala, kde si zmizela, ale asi s 2 detmi je hodne prace...
A s kojenim...nejdulezitejsi jsou prvni 3-4m. a to mlicko mnel, ted uz to je velkej chlap a nemlecne prikrmy ho zasyti...my zaciname taky.

je díky za vaše komentáře :) kouká že ul má své oblíbence kteří trhají rekord v počtu komentářu :s: a k ostatní sou bez komentáře :€):

rodinka :-) to je dobře, že je všechno v pořádku, Maty je moc šikovný, my na válení sudů ještě čekáme :-) mějte se krásně :a:

18.05.2010

ahojky holky :a: poslám fota svých ratolestí :) Jinak se máme dobře Sofi je už uplně v pořádku Maty naštěstí nic nechytnul ale já furt zápásím s nějakým bacilem.Jinak příští týd

moje dětičky:)
moje dětičky:)
moje dětičky:)
moje dětičky:)
04.05.2010

ahoj holky,tak sme se před chvílí vrátily z 3 měsíční kontroly :) Maty má 7330g a 63cm :) paní doktorka nechtěla věřit že jen plně kojíme,prý takovou váhu mají i klidně roční dě

JO Matyáškové jsou nenažranci a tlusťoší :s: :one: Hlavně, že je vše dobrý, vojtovka neublíží, budete v poho :) Teď se jdu mrknout na ten druhý zápisek s fotkama :s: :a:

Ahoj Cophi, skoro jako bych to psala ja :) Peta bude na tom vahove asi stejne jako Tvuj Matyasek, a o zlobeni mi ani nemluv!!! :( Kaja co ted dela, je neco nemoznyho, neposloucha, vzodruje, dela naschval pravy opak co po ni clovek chce, fakt des. Takze mam obcas doma kojence dva, pac chce oblekat a krmit atd, pac to vidi u Peti. Takze drzim peste, at to dobre zvladate, a samo i sobe :) Mejte se fajn. :h:

Taky jdeme kvůli nezahojené jiz. po TBC až za měsíc na očkování.....Naše malá má 6,35....taky říkala dr, že super (plně kojím) na holčičku.
Se ti bobek už v rukách pronese, že? Já vím, jak zápasím s rozárkou a to máme o kg míň.

04.05.2010

ahoj holky,tak sme se před chvílí vrátily z 3 měsíční kontroly :) Maty má 7330g a 63cm :) paní doktorka nechtěla věřit že jen plně kojíme,prý takovou váhu mají i klidně roční dě

návrat z 3 měsíční kontroly
návrat z 3 měsíční kontroly

Krásný klučina... No my měli v 8 týdnech 5900g a 63 cm, takže jestli se to nezastaví, tak ve 3 měsících očekávám tak 70 cm a přes 7 kg :s: :s: :s:

Týýýjo, tak to je pořádný kus chlapa... :) máš snad fakt místo mlíka smatanu - jinak to není možný :)

20.04.2010

ahojky holky :a: jak se máte?já se zas po delší odluce vracím s na vás juknout.Dnesk sme byli s Matýskem na druhé kontrole na kyčlích a vše v pořádku.Dnes Máme přesně 2 měsíce a 17 d

Ahojky
Ahojky
Ahojky
Ahojky

Cophi, moc Vam to vsem slusi, vsem!!! Maly je uzasny!!!! Bude mit stejnou vahu s nasim Petou, asi mame smetanku nu, co nadelas :s: :a:

26.03.2010

ahojky,chci se zeptat,po jaké dlouhé době od začátku užívání antikoncepce se nemusím bát že by se mohlo něco šustnout :s: Sice sem plně kojící ale už sem na konci šetinedělí dosta

hele... Vám se to stalo jakože... ehm, při přerušované souloži s tím, že pánovi nic neujelo? Páč my se tímto způsobem chráníme :s: Tak ať vím.

02.03.2010

ahojky včelky i ostatní.Tak sme dnes Byli s Matyáškem na měsíční kontrole a vše v pořádku.Zase sme krásně přibrali a to 500g jako minule,takže máme 5160g a 56cm.Sestřička se dělala

Jsou to prostě šikulkové, jen co je pravda, ty naše včelátka milované :h: Cophi jak bojuješ sama? Všecko v pohodě? :)

In reply to by Cophia

NO já Tě vidím s těma dvěma dětma... jsi hrdinka! :s: Já dnes šla malému velkému naprosti do školy, on vyšší než já, vezl kočár, to se jde hned jinak, než s dvěma prďolama.
V Praze jsem nebyla x let :( no naposledy ve 13. :r: Chtěla bych vidět takové ty věci jako Staromák a Kampu a úzké kamennné uličky... Karlův most... no budem muset udělat výlet asi.

In reply to by Cophia

Tak to my taky samota a já bych brala ještě větší :s: Předtím jsem bydlela v Ostravě-Porubě, taková hezká část (3 roky sama s malým) no a tam jsem byla taky hrozně spokojená, všecko po ruce, všude plno lidí, příjemně tam bylo... ale tady jsem doma už bych neměnila (leda za tu větší samotu někde v lese :s: ).

09.02.2010

ahojky,tak sem se rozhodla když mám chvíli času popsat svuj supr rychlý porod.Vše to začalo tím že jsem šla 3.2 do poradny a doufala že už se něco bude dít,protože mi minulý týden byl

Muj Porod Matyáška
Muj Porod Matyáška
Muj Porod Matyáška

Ahoj, gratuluju k tak rychlímu porodu , snad každá co si tu čte by toto chtěla zažít ..takže super , jsi šikulka a jsem ráda, že čtu , že i takové porody jsou :-) . Malej je krásnej , moc si ho užij :-)

Porod jsi mela krasny, rychly, tise zavidim, jsi sikulka!!!!!!!!!!!! :k: Ja jsem na tom podobne, v patek mi rekli, ze mimi ma uz 3877g!!! a poslali me domu. Zitra mam poradnu, tak tajne doufam, ze uz mi ho taky vyvolaji, termin jsem mela 7.2. Tak se opatrujte, jeste jednou moc gratuluji!!! Maty je krasny buclaty mimi, a se Sofinkou jim to moc slusi, musis byt pysna mama!!!! :k:

28.01.2010

ahojky,tak sem nějak po včerejšu jěště přešlá,byla jsem v porodnici normálně na poradně a jelikoč mi pravidelně tcrdo břicho po 7 min s bolestí poslala mě paní doktorka na sál na ve

no snad se to brzo rozjede, když už je to tak krásně připravený, tak já myslím, že to ještě do konce týdne stihneš... no moc ti to přeju, protože ono fakt je to kus chlapáka, tak už bys na to měla víc než nárok...

A nechceš si Cophi pustit hudbu v koupelně, dát si příjemnou vanu (ne horkou) trochu delší a odpočívat? Vím, že máš malou, tak snad Ti to umožní. Pak si dej čokoládku a třeba to přejde - nebo se to rozjede... Trápit se můžeš ještě dlouho a taky můžeš dnes jet, ale to víš, to Ti nepomůžu, takovýma kecama, já vím... Drž se a nesmutni... i když vím, jak Ti je :( :k: Brzy to budeme mít za sebou.

Ahoj, jé to se máš že už jsi na 3 prsty :\x: . Buď ráda že si tě tam nenechali-neni oč stát. Když nemáš pravidelné bolesti tak bys tam ležela zbytečně. Neboj, jak píšeš je váha orientační. Nyní už miminko přibírá minimálně. Většinou se váha liší o 200-300g. Mě říkali že budu mít obříka a nakonec měl 3700g a u dcerky mi řekli že bude maličká a měla 3600g. Kdybys viděla to překvapení na sále :s:
Je možné že už se něco pomalu chystá. Mě bříšo nikdy netvrdlo, tak nemůžu posoudit. Skákej na míči a hezky odpočívej-naber síli na porod. Myslim si že to budeš mít rychlí-když už seš nyní otevřená a to bez bolesti :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka