Deníček uživatele čiki

26.01.2011

Ahojky, prosím pěkně o radu. Objednala jsem si sadu na gelové nehty a dnes přišla,tak jsem se do toho dala, ale asi jsem to zkazila s tima gelama.

ahoj ..tu první vrstvu bys mela ještě trochu spilovat a pak prejet zahlazujicim hranolem , aby ti vyrovnal povrch, ale každá dalšá vrstva je lepší dělat na zmatněný povrch..Vždycky ho trochu spiluj pilníkem

17.12.2010

Tak nějaké ty fotečky naší princezničky zase po čase vkládam.

Lucka - fotky prosinec
Lucka - fotky prosinec
Lucka - fotky prosinec
Lucka - fotky prosinec
Lucka - fotky prosinec
Lucka - fotky prosinec

Lucinka je móóóc krásná holčička, moc jí to na fotečkách sluší! :) U mne vyhrává zimní fotka s pejskem :) Koukám, že máte pěknou motorkářku a pečovatelku zvířat v jednom ;)

Lucinka je krásná, milounká, vůbec bych do ní neřekla, že je to takový éro!!!!U dortíku po dlooooouhé době vidíme i rodiče a na motorce teda sedí, jako by na ní jezdila od narození :s: .

Moc hezké fotečky, koukám , že u vás taky samý pejsek a kočička, jako u nás, to jsou nejlepší hračky. Princezně to moc sluší a na motorce je jak velká holka...

16.04.2010

Takže botky byl super kup jsou od Deichmana a stály 299 Kč ( původní cena 799 Kč). Neni nanich žádna vada jen prostě to byl poslední pár.

nové botky a moje první háčkovaná čepice
nové botky a moje první háčkovaná čepice

Botičky jsou moc krásný, ale čapka je úžasná :one: . Obdivuju tvoje šikovné ruce, já bych to nedala protože jsem absolutně manulně nezručná.

to jsi opravdu měla štěstí že jsi na ně natrefila.
No a čepička je úplně úžasná na první pokus :one: ani se mi nechce věřit že jsi do té doby nic neuměla. Ale samozřejmě ti věřím. Jsi opravdu talent na ruční práce :qu: :\x: . Já bych se do toho zamotala hned na samém začátku.
Lucince čepička opravdu moc sluší, je to krásná holčička. :a:

jsi sikulka cepicka se povedla a botky jsou take pekne, ale nenechavej v tom lucinku dlouho chodit oni bohuzel adidas, nike a puma nejsou dobre detske boticky

08.03.2010

Tak se taky jdu pochlubit s našimi úlovky.

naše nová jarní výbavička :-)
naše nová jarní výbavička :-)
naše nová jarní výbavička :-)
naše nová jarní výbavička :-)

to jsou moc krásné oblečky, no nádhera :) na holčičky mají krásné věcičky, bohužel pro kluky toho zdaleko tolik není..moc se mi líbí ten světle růžový set a dole tričánko s koníkem, to bych chtěla také :one:

No tak to jsou fakt parádní kousky!!!! fakt paráda ..a souhlasim s holkama, že na kluky se nesežene fakt tolika jako na holčičky...moc dobře si vybrala, chválím!!! :qu:

Moc pekne,ty tricka sou paradni :one: Ja sem ted sla okolo sekace,ve vyloze nadherna dziska z nextu za 120kc tak sem tam musela hned vlezt a smaozrejme sem nakoupila jeste nake saticky a veci na leto a taky skoro vsechno ruzove,sem fakt rada ze mam holku a muzu se vyradit :s: Uz aby bylo teplo :\x:

Ty jsou úplně boží .... Na ty holčičky je mega výběr ... Ale najít něco fešnýho pro kluky je občas docela makačka :00:

26.02.2010

Podařilo se mi zachytit naší Lucinku taky chviličku v klídku a v dobré náladě.

Lucinka - modelka
Lucinka - modelka
Lucinka - modelka
22.02.2010

Přidávám fotečky z našeho včerejšího výletu. u nás na hradě jsou kozy a poníci, tak jsme na ně vzali Lucinku se podívat. No poslední fotečce je L.

Lucinka na výletě
Lucinka na výletě
Lucinka na výletě

vypadá to jako krátký fotopříběh; zašli jste se podívat na kozičky, pak jste to vzali procházkou okolo hradu a jen co jste dorazili domů, tak vám Lucinka pod dojmem nových zážitků usnula na plyšákovi :c:

03.02.2010

Ahoj tetky tak hoďku jsem sem nahrávala fotky vůbec se mi to nezdařilo odeslat když se to povedlo tak jsem tam nějaké fotky měla víckrát , tak jsem to chtěla umazat a smazalo se vše.

LUCINKA :-))) fotky LEDEN
LUCINKA :-))) fotky LEDEN
LUCINKA :-))) fotky LEDEN
LUCINKA :-))) fotky LEDEN
LUCINKA :-))) fotky LEDEN

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo mi se teď hodně vytáhli a lítáme jak střeli a až mám někdy strach.

Lucinka je moc krásná a velká slečna! :) Na saních vypadá moc spokojeně, pro mne je to dost neobvyklá ohrádka, já znám jen tu "děravou"- Fotka s těstovinami nemá žádnou chybu! :qu:

08.01.2010

Tetky nějak mi dochází inspirejšn co dávat tej mojí holce k jídlu, nejraději má rohlík s máslem a k tomu plátek sýra nebo dětské šunky. K obědu pak skoro pořád jen maso a brambor.

Ahojky my máme kolem pátý ráno sunar mezi 7-8 plátek chleba se sýrem ,máslem a salámkem dopol jogurt,pak oběd polévky omáčky apřílohy,pak banán nebo přesnídávku a večer kaši.Rudík mi baští skoro všechno,rajskou svíčkovou atd.Dala jsem mu i čočku s vejcem a tu taky snědl,zatim jí dobře.

tak mi malý jí všechno to co my,jen trochu míň kořením a solím,on totiž jí jen s maminkou s talíře a nedej bože aby to měl zvlášť,to už si myslí že má něco jiného.Těstoviny mu moc nejedou ale po bramborách by se utloukl,a nejraději je má s cibulkou kterou osmažím na másle,tak to někdy nezůstáva ani mi.A párky a ani šunku jsem mu ještě nezkoušela dávat,tak nevím,jinak jí jogurty a to jákékoliv,a sýry to taky.Z ovoce chce jen banán jinak žádné mu moc nejede.A spolívkama je sranda ty moc nevaříme protože je doma nikdo nejí,ale měl už rajskou a nechápal proč mu dávám jen něco řídkého.Petra a Lukášek

Ahojky. My dáváme k snídani Nutrilon a buď chleba nebo rohlík s máslem, kiri, šunkou, nebo plátkovým sýrem. Dopoledne na svačinu Activii.
K obědu buď polévky (Amálka je miluje), nebo už jí s námi omáčku (solím jen malinko a nekořením) játrovou, na paprice, svíčkovou... Občas jí vařím třeba těstoviny se špenátem a sýrem, nebo kuřecí či krůtí maso se zeleninou s bramborem, rýží.
Odpoledne na svačinu máme přesnídávku nebo čerstvé ovoce - milujeme mandarinky.
A k večeři klasickou instantní krupicovou kaši.

tak ja matesovi delam treba maso na kmine s ryzi nebo veprove na paprice bez smetany s testovinama nebo rajskou omacku z rajcat slazenou glukopurem, ale nas otesanek musi denne polivku + druhe jinak rve hlady. nebo muzes udelat spenat a vajicko a brambory, nebo rizoto zeleninove... jidel je velika skala, naposled mel cervenou cocku. Dneska zapecene kureci prso se syrem a brambory

27.12.2009

Ahoj tetky, tak po dlouhé době se zas ukazuji. Všem Vám přeji hodně štěstí, zdraví a lásky do Nového roku 2010 a vkládám pár fotek z našich vánoc.

VÁNOCE U NÁS :-)
VÁNOCE U NÁS :-)
VÁNOCE U NÁS :-)
VÁNOCE U NÁS :-)

nahodou je videt ze mala mela radost a byla nadsena. trikolka je luxusni a ma krasnou nafialkovelou barvicku :one: a mala je :#~:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky