Deníček uživatele cibule

16.06.2013

Naši Tamince je dnes osm týdnů.Strašně to letí.Je hrozně veliká,na to po první dceři nejsem zvyklá.V šestinedělích měla 5540 a 55,5 cm.To měla naše Kája v pěti měsících :D

15.05.2013

Zdravím. :a: Tak Tamrace byli v neděli už tři týdny.Pěkně to utíká.

Já to měla naopak, při kojení ne a ne zhubnout, až pak to šlo samo dolů :-)
A jinak každý miminko je jiný, tahle vaše holčička bude asi víc bdělejší :-)

Ahoj nám taky v neděli byli tři týdny :one: S kojením zatím žádný problém pijeme po třech hodinkách v noci klidně spí i 4 hodiny. SDem tam bolení bříška ale moc ne zatím klid. Já dávám kila pomalu dolů mám furt 7 kg nahoře ale doufám že se to spraví už.

02.05.2013

Tak jsem 11 dní po porodu a vlastně od té doby co jsem doma z porodnice tak krvácím.Ale nejsou to už očistky,prostě normální krev jako při mensesu.Celej den.Je to normální??Myslím,že po prvním porodu

já si taky myslim že je to normální já tak krvácela 7 týdnů,až ten poslední týden už byli jen malinko,takové špinění.po prvním porodu jsem krvácela méně ale taky tak dlouho.

ahoj,me to prijde naprosto normalni. ja jsem po obou porodech krvacela celych 6tydnu a potom jsem jeste nekolik dni spinila.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky...já to měla taky tak..myslela jsem si že je to ms protože jsem nekojila..až na kontrole po šestinedělí mi dr ultrazvukem zjistila že mi tam zůstal kousek neodloučené placenty...být tebou tak dr.určitě kontaktuji protože se to stává docela často a hrozí infekce..držím palce :k:

In reply to by lucininenka

To spíš bylo pro autorku diskuze..špatně jsem to vložila :///: člověk nikdy neví no..mě by to ani nenapadlo..a to jsem ještě KO po šestinedělí posouvala, protože jsem si myslela že je to MS...naštěstí je to jen bleskový chirurgický zákrok :)

19.04.2013

Tak jsem byla včera poradně.V neděli mám termín.Graf se doktorovi líbil.Pěkný kopečky tam byli.Vše je v pořádku,jen se mi začíná zadržovat voda.Kouknul a říká,,Vy byste chtěla teda o víkendu rodit jo?

29.03.2013

Ahojda.Tak jsem včera byla v poradně a dr.

Nejlepší je nic nevědět jako moje švagrová :) je o 3 roky starší než já, ale internet poznala až před pár lety, ale to už holku měla starší a kluka ve škole :D Musím se tomu smát, protože co z ní občas vyleze za hlouposti, tak ani nemá smysl se s ní dohadovat. Proč to píši. Před 9 lety rodila své 2. dítko a měla pozitivní nález na streptokoka, dodnes tvrdí, že právě tento neřád není bacil, ale že ji objevili z výtěsu SIDS (syndrom náhlého úmrtí dítěte) a díky tomu, že ji dali ta ATB, tak malý přežil...co na to říci, že

Tak já měla v 1.těhu taky streptokoka takže při porodu kapačku s ATB-teď v 2.těhu ho mám taky už mě to ani nepřekvapilo.a magnesko bereš proč? Já ho myslím brala tak do 34tt pak už mi dr říkal že ho brát nemám-v 36tt jsem poprvé byla na ozvy žádný stah nic na prohlídce mi dr řekl že nic se nechystá-za týden další ozvy a tudle-den před ko mi praskla voda a malej se ten den narodil ;-) a prý že se nic nechystá :-)

In reply to by Evanesa

Dr. mi napsal mg a železo,protože mi z krve vyšlo ,že mám málo červených krvinek apd.A je pravda,že když si to železo ráno nevezmu,je mi pak celý den zle (mám taky nízký tlak)
A břicho mi tvrdne i tak,možná aby mě nezačli kontrakce ,když je ještě tak vysoko.Aby to nedopadlo jako minulý porod...viz. popis dole.
No už mi dost hrabe,Ráda bych už to měla za sebou,těším se :) Zvlášťě v tomhle hnusným počasí,který na náladě nepřidá.

In reply to by cibule

Je pravda že já asi měla malýho taky vysoko páč břicho mi přišlo strašně vysoko a taky nesestupoval na sále jsem byla cca od 13hod od 15jsem mohla tlačit a malej "vylezl"až 17.18 a to mě posílala i por.asistentka tlačit do wc aby šel níž

14.02.2013

Ahojda.Tak dnes jsem byla na UTZ.Jsem 30+4.Pan doktor potvrdil holčičku.Je hlavou dolů a vše je v pořádku.Odhad váhy je 1800.No už se těším na duben :a:

Ahoj,
já byla na kontrole včera ve 30+3 a váha je 1.766g, jen u nás to bude chlapeček. Tak jsou ty děti skoro na stejno :a:

27.01.2013

Zdravím všechny.Dloooouho jsem sem nepsala,nějak nebyl čas a vlastně ani chuť.Stále se něco děje.Po 15ti letech mě skolila chřipka a tak mě z toho bolelo břicho,že jsem byla i v nemocnici na kapačkách

Ahoj my taky čekáme holku a jméno máme vybrané Romana.Já jsem Radana tak chceme Romanu,manžel je Michal tak máme syna Matěje takže my zase jedeme na R-R,M-M :s: Tamara je hezké :one:

Ahoj
teda to tě chytlo pěkně. Já mám zaraženou rýmu ve tváři a zubů tak si taky užívám. Taky jsme 28 tt čekáme třetího klučíka a zatím jsem nabrala 7 kg. Jméno Tamara je docela pěkné jméno ale hezčí se mi zdá Ester nebo Leonora. Ale to je jen můj názor. Tak se zatím pěkně měj opatruj se a pohlad :€O:

In reply to by Irena Jurková

....první dcerka se jmenuje Karla.A je to jméno ,které se mi moc líbilo líbí a jsem z něho nadšená.Chtěla bych,aby takovbé jméno bylo u dalšího dítka.A podmínka je......trochu ulítlá :///: aby se ro dalo skoloňovat do klučičí verze.Jako ta Kája.Třeba Radka ,,Ráďa,, (Radka se manželovi bihužel nelíbí.A Tamara by byla ,,Mára,,
Je to úchylka no....mámk ráda tvárný jména.Dceři když zlobí říkáme Karle :s: a někdy Karlíku 8)

In reply to by cibule

Jistě že to bude složitější ale když jsme zvládli dvě tak třetí taky musí být ok. Naštěstí má manžel dobrou práci za pěkné peníze ale časově je na tom hůř chudák :r: Ale nedá se nic dělat žít se nějak musí. Tak dejte Martinu anebo Sašu :s: Mě by se jako holčičí jméno líbilo Tereza jen kdyby to byla holčička tak jméno mám vybraný a mýmu mužovi je to celkem vzato jedno :)

In reply to by Irena Jurková

Ahoj.Ester máme v rodině a hlavně ,my se s manželem na jménech špatně schodujeme a tohle se líbí kupodivu i jemu.Já jen mám strach....k tomu jménu mi buď sedí hezká štíhlá slečna a kdyby to byla náááhodou třeba robustnější slečna ne zrovna jemných rysů :s: tak mi to jméno přijde jako takové ještě přiložení do kamen.Je to divná dedukce já vím,ale nemůžu si pomoct.Asi tak přemýšlím jen já :///:
Třetí dítko....no ještě jsem neporodila ani druhý a mám chutě na třetí..... :///: jak to dáváš?Nebude to náročné?Třeba i finačně a časově atd.?

19.11.2012

Jsem tak naštvaná.Testy mezi 10.-12.

můžeš mít zvýšenou hodnotu AFP to může být rozštěp, krvácení do mozku,hydrocefalus.
Když nechces jít na plodovku, muzes to samozrejme odmitnout.
Volba je na tvé straně.

Tak mám vyšší hcg a riziko Downa 1:100000.Doktorovi jsem řekla,že nechci objednat ani na tu genetickou konzultaci,protože to znamená ,že Ti řeknou,,běžte na plodovku,, ,což mi sám doktor potvrdil.
Tak snad na to teď nebudu myslet a trápit se...co kdyby....
Tak díky za příspěvky.

09.11.2012

Ahoj.Tak jsem včera byla v poradně a těšila se ,že mi doktor z UTZ řekne co to třeba bude.Ale on mi UTZ vůbec nedělal!!!!!!!!!!!!! :§) Prý až v další poradně v tom 21.týdnu.

Já když byla těhulka tak mi dělal utz vždy.. a to malá neměla žádány problem a doufám, že až se zadaří , tak zase delat bude pokazde.. taky bych to nemohla vydržet :D :n:

Ahoj já měla ultrazvuk v 16 týdnu a tam měl podezření na kluka ale není 100% jelikož sem trochu baculka a je špatná viditelnost a taky mi DR. řekl že si musím počkat na 21týden..Přeju ti at máte to co si přejete :€s€:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka