Deníček uživatele cheshire.cat

25.01.2009

Tak maminy, jak jste na tom?

14.01.2009

Po dloooouuuhé době zdravím :a: Už si ani nepamatuju, kdy naposledy jsem tady byla :n: a koukám, že plno holek tady neznám :O Tak přeji krásné ráno všem známým a neznámým a posílám p

no tak to je moc hezkej rošťák!! :-) super j ta s papouškem a nahulanda je taky roztomilá..no a pusa mámě dokonalost..:-D :h:

jééééé ahoooooj :a: ..tebe jsem dlouho neviděla :s:
malá je moc krásná, roste do krásy a hlavně aby byla zdravá :h: :h: :h:
a ty kukadla, to se jen tak nevidí :girl:

07.07.2008

Zdravím všechny přítomné :-) Dloooouhou jsem tu nebyla :00: ale času je málo :-( Prďolce je 3 a půl měsíce a pěkně mě zaměstnává, čertík jeden }:) Ale snad si na vás najdu víc ča

Ježiš ta je krásná. GRATULUJU :k: :k: :qu:
Ale je vidět, že má po kom. :one:
Holky, ta fotka "koukání do blba", je fakt super.
OPATRUJTE SE :w: :w: :w: :a:

ahojik, krasne fotecky :-) Me taky ten nas cert, nenecha chvilku v klidu. Ted si tady hraje a povida mi a me tece mliko ://: :00: :00: :00:

23.05.2008

Před rodinným autíčkem dostala přednost motorka :00: Takže se vozíme v berlingu a tak rok ještě budem...

To máš dobrý. Ten muj prodal Vectru, že si koupí nový. :s: No a tak jezdíme ve Formanovi. ://: To je paráda. Nejlepší bylo, když jsem jela rodit a auto rezignovalo. Když pro nás jel do porodnice, tak parkoval z kopce, abychom se rozjeli. :00: To je teprve fáro. Všem doporučuji. :s:

20.05.2008

Maminky, mám dotaz ohledně čůrání. Nee mýho ale adelčinýho :-) Dneska měla na počůraných plenkách takový žlutý flíčky, jakoby hleny...

18.05.2008

A ještě pár fotek naší prdelky Adélky :e):

Ahoj moc krásná holčička :girl: , ty vlásky a kukadla jsou kouzelné. :qu: Pěkně se Vám povedla :\x: :k: :one: .

18.05.2008

Táta nás už učí plavat... :///:

18.05.2008

Ahoj děvčata :-) To se nedá, já se vám musím pochlubit, jakýho mám doma chlapa :s: Odpoledne jsme šli spolu na pouť, malou hlídala ségra.

ivka222

tak to je krásný,vždyť každý potřebuje,jak se říká "vypálit červa"a když je hodný a myslí na vás i v takovém stavu tak se člověk nemůže ani zlobit :one: :one: :one: :qu: :qu: :qu:

12.05.2008

Hezké ráno! Jak jste si užili sluníčkovskou neděli?? My byli v ZOO :dance: Přítel se dokonale vyblbnul u papoušků, opic a pak na dětkým hřišti :00: a my s Adélkou poprví kojili venku :-) Zakotvili jsme naproti výběhu s pštrosama a tapírama, malá bumbala a já se slunila (taky jsem rudá jak prasátko). Ještě jsme se stavili v Tescu a koupili malý pižámka (z novorozeneckých už vyrostla) a super kraťásky s laclem :c: A za chvilku asi porazíme za doktorkou. Adélce se po očkování udělal velikej puchíř nalitej hnisem, tak ať jí to propíchne.

Jejda,tatínek je hravý,co?Kde jste byli v zoo?A jaké jste koupili kalhoty?Můj pítel Alence koupil takové tmavě růžové:)

10.05.2008

Maminy, za jak dlouho vám zmizela nebo aspoň vybledla ta čára přes pupek??

Tééda s takovým bříškem 7 týdnů po porodu :one: bych tu čáru vůbec neřešila :dance: Jednou zmizí :a:

No taky jsem sama zvědavá kdy zmizí mrška.Mám 5 týdnů po porodu a ještě ji mám stále stejnou,ale to je fuk h.jak zmizne:-)

Já ji v těhu měla nepatrnou a teď se mi hodně zviditelnila.Ale mě ta čára netrápí,já mám tak popraskané brůško,že mě spíše trápí to.

ty jo ty jsi stihla, to ja teda rict nemuzu. Mam peknou placacku, se mrkni do galerky do zajimavosti. Jinak ja caru nemela. Takze ti neporadim :-)
A dekuju za nazor ohledne dovolene . :k: :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka