Deníček uživatele checopee

11.07.2011

Moc prosim o radu.... vsimla jsem si, ze sex s pritelem (nejsme spolu nijak extra dlouho) mi vyvola takrka okamzite zanet mocovych cest a ja skoncim na antibiotikach. Coz nechci.

Ahoj, ja mela jednu dobu to same, byla jsem nekolikrat s tim u dr... a ona mi prave rikala, jestli nebyl tesne pred vznikem zanetu sex, ja vestinou ze ano. Rekla mi, ze se tomu mezi doktory rika novomanzelska cystitida", tedy zanet mocoveho mechyre zpusobeny sexem. Jelikoz to ma zena tak nejak vse vedle sebe, veskere vytoky z pochvy (i tedy z ptaka jarabaka.-)) se dotanou casto i k mocove trubici. poradila mi jeno, ihned po sexu se jit vycurat, i kdyby to byly jen dve kapky. Tím se to z mocove trubice vyplavi a hned nato se jit poradne sprchnout vlaznou vodou. Od te doby (tukam), ale zanet mocaku mam fuc a dlooohou se neozval. Ale je mozne, ze jste s chlapem nejakymi nositeli bakterii, kdo vi.....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

nene, pritel je uplne ok. jen me chytne mocak:( mela jsem gyn testy ok.

Ahojky, už jsem někde četla, že se to stává. Zkus se jít po sexu hnedka vyčůrat a pak hlavně umýt. Tak ať brzy zjistíte příčinu a máš pokoj ;-)

17.01.2011

Ahoj holky, muzu k vam? Rada bych obcas s nekym pokecala a tezkem udelu "svobodnych"maminek, nebo proste tech co jsou na ditko taky samy.

Ahoj holky! Fungujete na tom FB? "Bohužel" jsem tu taky a ráda bych si sem tam popovídala s někým kdo ví o čem je řeč...

Holky, založila jsem na fejsbůku tajnou skupinu Klub svobodných maminek. Přidávat můžou jen přátelé, takže jsem vám poslala requesty :). Můžete samozřejmě přidat i vaše další kamarádky, které mají stejný problém (nebo štěstí :P ).

02.01.2011

Ahoj holky.... hubnu uz cely rok, ale rada se pridam! Rodila jsem pred 14mesici, za tu dobu jsem zhubla 17kg. Nic extra pro to nedelam, sanzim se mene jist a mam dost pohybu s malym.

13.12.2010

Holky moc jsem po tom nepatrala, ale mozna to nekterou zaujme. Sirte info dal.... nevim do kolika klubiku to dat, kde je to aktualni

zkopirovala jsem to z webu postitzenedeti.cz

30.08.2010

Ahoj, tak dneska má moje štěstíčko deset měsíců. Bylo to nejkrásnějších, ale i nejnáročnějších deset měsíců mého života.

Dnes mám 10. měsíců! Komu se podobám více? :D
Dnes mám 10. měsíců! Komu se podobám více? :D
Dnes mám 10. měsíců! Komu se podobám více? :D

Ahojky Koloušku...malej je šikulka :) ,jinak mě přijde,že má z vás obou něco,ale malinko víc mi přijde na taťku ;) Jéééééé a taky máte trošku žlutej nosánek,viď?My taky...a to má jen jednou denně masozeleninový příkrm-malou skleničku,jinak nic mrkvovýho mi nejí ani nepije ;)

27.08.2010

Ahoj holky, mám dotaz, který tady byl jistě nesčetněkrát.... co kupujete na první narozeniny??? My je máme koncem října. A já pořád nevím. Hračky prcka moc nebaví.

tak to mu porid bazenek s micky :-)
ps:my malemu koupili pohadkovou knizku(klasika-snehurka,popelka,o kuzlatkach a pod.)pak odrazedlo,a veliky pytel kostek(takove obr lego 500ks) :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka