Deníček uživatele Caroll

16.06.2009

Ahojky,
dneska byla Evelínka na vítání občánku. Pak jsme byly u tety Evy a ta jí dala suuušu. Domu jsme jely jako čuňata :pig:

Evelínky vítání občánků
Evelínky vítání občánků
Evelínky vítání občánků
Evelínky vítání občánků
Evelínky vítání občánků
Evelínky vítání občánků

In reply to by malena

Evelínku jsme chtěli už před sedmi lety, když jsme čekali první miminko. Narodil se nám chlapeček a ten se jmenuje Maximilian. Tak jsme to neměnili a zůstali jsme u něj, její celé jméno je Evelína Anna. Moc děkuju a koukám, že ty máš taky nádherný loupežníčky :c:

In reply to by Raduš.ka

Evelínce bude 21. půl ročku. Je to vánoční dáreček. A ty máš taky usměvavého drobečka na fotce. Je to nádherný mít ta kůzlátka, první mateřství jsem tak nevnímala, ale tohle si opravdu užívám. Hezký den vám přeju :a:

15.06.2009

Ahojky holky!

křtiny
křtiny
křtiny
křtiny
křtiny
křtiny
14.06.2009

Ahojky, už dlouho jsem nic nepísla, ale musím se pochlubit. Evelínka měla křtiny, byla jako panenka její kmotr Vítek, kmotra Lucka i jáhen z ní nemohli oči zpustit.

31.03.2009

Ahoj holky!
Tak jsem se zase po delší době dostala na PC a tady je to naše zlato. Minulý týden oslavila Evelínka 3.měsíce a váží už 6,30. Je to macík :s:

08.03.2009

Ahojda Maminky! Naší Evelínce jsou dva měsíce. Je plně kojená a doktor mi říkal, že je poměrně veliká. Když jsme byly naposledy u lékaře tak měla 5,60Kg a 65cm.

Ahojky, krásná holčička a obřík, asi máš dobré mlíčko:) Natynka má 53 cm a 4,5 kg na dvou měsících (ale 2 týdny vůbec nepřibírala, měla zápal plic a antibiotika). Záleží asi i na tom, na čem kdo startoval, jak kdo krmí a tak. Já se snažím plně kojit, i když čas od času musím dávat Nutrilon, když je mlíčka méně....

Ahojky, krásná holčika :c: my měli na 2. měsících přesně 5 kg a 60 cm, Jozífek byl také plně kojen do 5,5 měsíců, teď na 8 pořád kojíme a přikrmujeme. Buď ráda, že ti takhle krásně přibývá nemusíte se start o flaštičky a vyvařování!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

:) Ahojky! To nevadí, každé miminko je jiné. Ta vaše je určitě drobnější. Můj chlapeček byl taky drobnější Evelínce oblíkám věcičky co on měl v půl roce. Oni to pak všechno doženou :hu:

Ahoj,
náš Honzík byl plně kojený 6 měsíců a kojím ho i teď v 10 měsících + příkrmy.
Porodní váha byla 3,45 kg a míra 50 cm a ve 2 měsících měl už 6,13 kg a 59 cm, tak nám rostl jako z vody a to jenom z mého mlíčka. Doktorka si dělala vždycky srandu, že mám místo mlíčka smetanu :s: .
Jestli se chceš podívat na jeho přírustky v každém měsíci, mrkni se sem:
http://www.mojetehotenstvi.cz/jak-nam-roste-na-honzik-0
Tak hlavně, že Ti malá krásně přibírá a roste a že ji můžeš kojit, to je pro ni strašně důležitý základ.
Pa :a:

27.02.2009

Ahoj holky!

mě opravdu chytila za srdíčko, je moooooooc krásná! Taky se pořád na tu svoji princeznu musíš dívat? My máme každé ráno galerii ksichtíků a nemůžu se toho našeho skřítka nabažit :c: Prostě jsem úúúplně do našeho mimíska (5 týdnů) zamilovaná :c: :c: :c: A ode dneška taky do Evelínky!!! :!k:

In reply to by sionka

Ahojky! Děkujeme za pochvalu a zároveň se omlovám, že píšu až teď. Byli jsme tak trošku na dovolence s dětičkama. Ráno jsou ta mimíska nádherná a mají bezva nálady. Aspoň tada Evelís jsou růžovoučký a slaďoučký. Jak ti chrupká brouček? Evelínka už týden 9,5 hodiny vkuse, musím si 2x zanoc odsávat, protože se to nedá vydržet bolestí a ona si chrupká. Ale ta malá lumpice se nedá probudit. Jdu taky do pelechu ráno musím vypravit jejího staršího brášku do školky. Určitě zase písni papa.
Jooo a pošli taky fotečku a taky mě zajímá jak se ta tvoje princezna nebo princ jmenuje :a:

In reply to by Caroll

mně se budí co 2,5 hodiny, ale v noci vydrží i 3 :one: Ten náš dareba se jmenuje Petřík, ale už od narození jsme mu začali říkat Bobíšek a teď mu tak říkají všichni :s: No, brácha se švagrovou mu říkají Františku a nikdo neví proč... :///: Já jsem ze začátku dokrmovala, protože jsem neměla v porodnici mléko, ale pomalu jsme najeli an úplné kojení, ale byla to fuška - takže každý prostě máme nějaký ten problémek. Jinak je to docela záhul, i když jsem se starala o děti, tak vždycky byly "vratné", no ateďko to mám doma pořáááád! Ale i tak je to nádherné být mámou! Byť ve věku pozdějším, ale o to více si to užívám! Jen jsem dost unavená ://: Ještě jsem nezjistila, jak vložit obrázky, takže až se mi to povede, tak určitě nějaký pošlu 8)

23.02.2009

Ahojky maminky! Dneska jsem si koupila golfky www.Quinny.com (zapp). Malinká mi totiž dost přibejvá a já už jí nemůžu utahnout v nosítko.

chápu, že máš radost! taky nakupuju mimo čr, protože je to levnější. hlavně v německu protože mám možnost převzít poštu v německu a tím pádem jde spousta přes internet i to co do čech normálně nedodávají. a s nosítkem - malej bude mít za chvíli 8 kilo a to už utáhne jenom tatínek, škoda, jinak je to taaak praktický...

No já ti nevim, záleží kde nakupuješ oblečení a jak jsi náročná..já koukám,aby to byla bavlna a nic umělýho..a mam ráda polský výrobky. Do těch 60euro se vejdu krásně..Do kočárku quinny bych nikdy nešla..tak to komentovat nebudu..to je zase o výběru..když si to koupíš, tak musíš vědět do čeho jdeš....právě mi přišel kočárek a mám z něho radost..musela jsem ho složit a na tohle chlapa nepotřebuju, navíc zrovna nebyl doma..malá v něm hned usla, musela jsem jí do toho dát, když to ještě nemělo kola..jako by věděla,že je to pro ní.. :a:

18.02.2009

A tohle Evelínka s velkým bráškou Maxíkem :qu: :h: :h: :h: :h:

In reply to by malena

Děkuju moc za pochvalu, jsou to oba zlatíčka a koukám, že ty tvoje taky. Maxík je pyšnej na to, že je bráška. Je vážně nemocný, ale segru vzal úplně jako kdyby to byla samozřejmost. Musím dávat pořádnýho bacha, stále by se o ni chtěl starat a to prostě sám nemůže :r:

In reply to by malena

Ahojky! Promiň, že píšu až teď, ale často se na PC nedostanu. Maximilian, byl do pěti let zdravé dítě, najednou začínal zapomínat, hodně marodil, zhoršil se v chůzi a hlavně v řeči. Má vzácnou genetickou vadu Nimand Pickovu chorobu C1. Napadá to kompletně jeho nervovou soustavu, neštěpí cukry a tuky, všechno se mu ukládá ve slezině a mozečku. Před dvouma měsíci jsme se dozvěděli, že už se blíská na lepší časy, že našli lék, který nemoc zastaví. Už jsem mu musela objednat i vozík, protože se strašně zhoršil v chůzy. Taky hodně padá, nedovedeš si představit co jsou to za úrazy a především hlavičky. On totiž, i čím dál hůř vidí, nemá periférní vidění. Už aby konečně odsouhlasili v parlamentu léčbu. Nemůžou se totiž dohodnout kdo to bude hradit. Jen doufám, že se jeho stav nezhorší natolik, že než se rozhodnou tak zůstane na vozejku.

In reply to by Caroll

takový krásný chlapeček.Asi to máš hodně těžké,ale je vidět,že se malý snaží sestřičku opečovávat a má ji rád.Tak doufám,že se ti hňuponi v parlamentu dohodnou co nejdřív.To víš,kdyby se to týkalo jich,tak by byly rozhodnutý raz dva.A má krásný jméno,taky jsme chtěli Maxíka,no a máme holčičku :girl: A jak jste přišli na Evelýnku?Mě se takový málo obvyklý jména líbí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka