Deníček uživatele Carina

07.01.2011

Ahoj kočky, hlásíme se také po včerejší kontrole v 38 týdnu.

Klídek , já mám takový strach že chci přenášet co to půjde :one: Nemám složenou postýlku ani koupenou komodu ( nepřižla už mi 2 měsíce nemocenská bo jí místo na ůčet poslali na adresu ) a nevím kde a jak budu koupat a přebalovat :w: Takže na porod ještě nemám čas a to mám v neděli termín :C]]: :C]]: :C]]:

In reply to by Vendiska

No upřímně řečeno snad jednu asi mám : chlap je podnikatel , takže sice jsme v krizi ,ale za to může být se mnou kdykoliv a já taky pokud je v baru , tak se seberu a jdu tam na pár minut za ním nebo za holkama na kafčo a tak ! Tak to je fakt FAJN. A taky vylezu z baráku a mám tu hned hotelový park a na konci parku začíná pláž a pěkná cesta kolem moře do centra města.
Ale jinak žádné jiné výhody nevidím :n: Ale pevně věřím ,že to vše zvládneme a i nám se obrátí karta na lepší stranu :one:

ahoj, já jsem ve 37 týdnu, a taky na to myslím jak to bude probíhat, už se na malou taky moc těším, ale mám i strach z porodu, a to vím do čeho jdu, už máme syna, někdo vydrží víc někdo mín, já teda asi moc nevydržím, bolesti byli hrozný a nechala sem si dát epidurál pak to bylo ok, tak ahoj

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Já se taky těším až bude mimi venku. Z bolesti strach nemám, s tou počítám...jen se bojím abych to všechno zvládla a neměli mě tam za odstrašující případ! Jen mám pocit že je to všechno najednou nějaké rychlé a že já přece ještě nejsem ,,na řadě´´ a předbíhání nemám ráda :) Většina z vás má termín přede mnou tak musíme ještě vydržet...včera jsem to mimiskovi vysvětlovala :call: Zase na druhou stranu už máme připravenou postýlku a novou komodu a v ní celou výbavičku takže vlastně pro mimi máme vše. Tu kuchyň sem doufala že stihneme hlavně kvůli mě...je to moje první (doteď jsem vařila občas u přítelovi maminky) a chtěla jsem si užívat to nastěhování věcí do ní, úklid a první vaření dobrot...S mimi už na to nabude tolik času ani síly. Já to říkám furt sem divná co sem těhotná... :bulva: jindy by mi to bylo všechno jedno :qu: Díky že sem se tu mohla vykecat!

07.01.2011

Ahoj holky, zase přicházím s jedním dotazem který sem vůbec nepatří ale nevím koho bych se jinak měla zeptat, tak se moc omlouvám :n: Možná si vzpomenete, není to tak dlouho co jsem se p

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to je dobře, díky. Ta pračka je kupovaná jako volně stojící (ne přímo vestavná) ale pod linku se nám vejde (má 84cm) protože jsem si vymyslela že chci desku vysokou 90 cm na standardních 85 cm o kterých mě přítel přesvědčuje že je lepší. Tak když už tu mám odbornici co ty na to? Mě přijde že se u té 85 pořád ohýbám, ale nejsem nějaká veliká (170 cm) přítel má 183 cm. Jen mi to tak připadá. Díky

In reply to by Carina

tak já mám 180cm a máme taky zvýšenou-vč.desky 95cm, takže určo do 90cm jdi. Na volně stojící pračku pozor-záleží jak ji budeš chtít, pokud ti nebude vadit, že kouká ven(nebudeš ji chtít mít uzavřenou), tak v poho, ale pokud bys ji chtěla skrýt, musí být kuchyně hlubší. +nezapomeňte počítat s nějakou(cca 2cm) vůlí po stranách. :)

In reply to by Ivka

:one: Tak to jsem ráda že s tou 90 cm (včetně desky) nedělám blbost!!! Moc si mě potěšila. Pračka by v lince byla vidět, s tím počítám. V létě nebo na podzim by se měla konat ještě celková rekonstrukce (zvětšení) koupelny a pak by mohla pračka teoreticky do koupelny a nová myčka pod linku místo pračky (teda takhle by se mi to líbilo uvidíme co realita). :s: Ta pračka má hloubku rovných 60 cm a šířku taky 60 cm, tak když jí ještě připočtu na každé straně 2 cm tak bude díra pod linkou 64 cm a tam se snad myčka vejde, nebo ta taky musí mít nějaké parametry montáže? Ta by měla být vestavná s displejem. Si vymejšlim, co? :+^*:

In reply to by Carina

no na vestavnou myčku stačí skříňka 60cm, je to tak dělaný-do šedesátkový skříňky,takže ti tam asi vznikne vůle(6cm) :? a pokud má pračka na hloubku 60cm, musíš připočíst hadice(přívod, odpad) Jen si vymýšlej co nejvíc, ať pak nelituješ, že jsi něco nedomyslela ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

U nás to vypadá že by tam místo okolo sebe neměla žádné byla by na těsno mezi skříňkami proto se bojím těch vibrací a pod deskou by bylo 5 cm tak to je teda asi
v pohodě. Ty 2 cm po stranách asi mají něco do sebe. Vymýšleli jste si kuchyň sami nebo vám to někdo dělal. My to patláme sami tak snad to dobře dopadne.

05.11.2010

Ahoj holky, vím že to sem rozhodně nepatří ale namám nějak koho se zeptat.....

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Jo tak to ti neporadim , ja myslim že dnes už je to fuk,všechny firmy jsou dobre ! Ale určite ti doporučim,at aspon prvnich 14 dni , když začneš neco varit,se nehneš od sporoku ani na sekundu :s: :s: :s: :s: :s: :s: :s: To se ti vše udela a ohreje za par sekund a človek na to nei fakt zvykly :C]]: Takže me vše bud vyskypalo nebo se prismahlo :C]]: :C]]: :C]]: No je to o zvyku :one: Tak hodne štesti pri vyberu :w:

01.10.2010

Ahoj holky, tak se s Vámi chci podělit o můj zážitek z veletrhu v Praze Holešovicích (ITEA). Čekala jsem, ze se tam pokochám kočárky, postýlkami oblečením atd.

27.09.2010

Ahoj holky, mohla by jste mi některá poradit který týden se doporučuje jako nejlepší pro 3D ultrazvuk?

tak ja byla ve 30t a bylo to super,driv sem nemohla :(ale videla sem 3D z 24t a bylo to luxusni,takze u dalsiho to bude 24t :a:

:a: ahojky...já se ptala doktora, kdy je to nej a onmi říkal že mezi 20 - 25. týdnem...myslím,že sis vybrala ten nejlepší týden.... :one:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Me bylo taky rečeno v česku,že tak 20-25 a tady u nas pišou 25-30. Tak babo rad , ale podle rozumu bych rekla radeji 20-24 protože mimi neni až tak velke a vejde se vice do zaberu !

In reply to by Tinkapletinka

no mám přesně takový názor, že mimi ještě nění zas až tak velké a krásně se vleze do záměru :-)
Jinak jak se ti líbí v čechách???? hnusné upršené počasí předpokládám že v ostravě taky prší bydlím od ostravy asi 70km !!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka