Deníček uživatele bubli2

14.12.2015

Nevěřím že to vyšlo tak rychle :-). V září jsem prodělala revizi (zamlklé těhotenství). V říjnu pak laparo (cysta na vaječníku).V pátek měla dorazit MS,ale nic.V sobotu jsem si jen tak zesrandy udělala testík,stím že tam nic nebude a jsou tam krásné dvě // :-). Pořád tomu nevěřím.Už jen proto že se toho od září stalo tolik a k tomu my ještě zjistily endimentriózu. Tak snad nám to opět na druhý pokus výjde :cc): .Dcerka je taky až zdruhého pokusu :-) :a: 

pamatuju si tě.

Já byla na revizi 2.10.Dvojčátkům přestali být srdíčka ale i se špatně vyvýjela. A po dvou ms jsme se rozhodli že se opět začnem snažit. Tak snad .

Ale tobě gratuluju moc a ať je  vše jak má

Zaregistrovala jsem se na mojetehotenstvi, abych zjistila, jaká je šance, že otěhotním po endometrioze a hned první komentář, který čtu tak je takový pozitivní :) moc gratuluju a doufám, že budu mít také takové štěstí

In reply to by Bazalka2

Tak já jsem co se týče endimetriozy naštěstí asi patřím do těch procent,které asi nemají problém s početím. Jsem ve skupince,kde to je jen o endimetrioze.Sice jsou tam maminky,které nakonec museli kvůli miminka podstoupit různé úzkalí a i umělé oplodnění,ale taky hodně co nakonec otěhotněli přirozeně *smile* . Přeji hodně štěstí a brzy // :a: 

14.09.2015

Tak po útrpném týdnu nervozity jsem se konečně dočkala dneška a návštěvy lékaře.Výsledky z krve budou sice až zítra a s manželem věříme že to dopadne snad dobře.Tak jsem si raději vyprosila malý ultrazvuk do kterého se jim moc nechtělo,ale jelikož mě strašili mimoděložním,tak jsme se nenechala odbýt.A hádej te co.Bylo tam kde mělo :one: .Taaaak se my ulovilo.Ještě ty hodnoty aby byli zítra dobré a budu se zase po letech oficiálně hlásit k těhulkám :€O: 

Ahoj, tak to gratuluji. :) Já jsem na tom teď obdobně, k dr jdu až v pátek, tak jsem zvědavá jak dopadnu. Dneska bych měla být dle MS 5+6, tak snad už bude něco vidět. A jak ti dopadla ta krev, dobrý? :€s€: 

In reply to by Raimi

tak krev dopadla suprově hcg přes 11tis.Dnesk jsem byla u dr.měla bych být asi v6tt.,ale viděla tam jen žloutkový váček či co.Tak nevím :n:  ona prý že je to dobrý znamení že tam je.Příští týden mám kontrolní ultrazvuk,tak snad už bude něco vidět :h: . Tak to přeji taky hodně štěstí :a: 

02.09.2015

Hezké odpoledne všem těhulkám,maminkám i snažilkám. Krom toho že už jsem skoro 6let maminka naší dcerky,tak momentálně nevím kam se dál zaředit :-(.

Ahoj, já při mimoděložním měla hcg také nízké a stoupalo mnohem pomaleji. Tvojí hodnotu jsem neměla ani po týdnu. Tak snad to bude v pořádku. Držím palce. Jo a hlavně jsem špinila

 

 

Ahoj, a jaký je výsledek ti řekli? mě tenkrát vyšlo 125 a dr. mě strašila že je to hrozně málo, ale za tři dny už bylo skoro 400 a dnes mi tu lítá pěkný čertík.. 

In reply to by Andrej91

ahojky,tak jsem dneska dostala druhé výsledky z krve.Prý žádná sláva,ale už jsem se dozvěděla hladiny hcg.Prý to trošku stouplo,ale prý je to ještě málo :-(.Mám prakticky ty samé co ty,ale doktorka my řekla že už by mělo být přes 1000,tak to nechápu.Z pondělní krve my vyšlo 113 a z páteční už 411. A prý je to malo a straší mě i mimoděložním.Další odběr my naplánovala na 14.Díky to bě mám naději že to bude dobrý,když máš z těch hodnot už doma čertíka :-D

 

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka