Deníček uživatele breny

03.10.2013

Ahoj holky, tak mě první pokus IVF zřejmě nevyšel...8. den po transferu jsem začala špinit, dnes jsem 10.den a už začínám i krvácet...takže to nejspíš menstruace bude...je slabší, ale je...chci se s vámi poradit...mám ještě brát utrogestan? Co kdyby ještě náhodou se nejednalo o ms a nebo mě napadlo, že se mi nerozjela, protože ho beru...co myslíte?

Každopádně si zavolej, co a jak dál, jinak utroš si vem, jen ho polkni, to nic nezkazíš a špinit nebo krvácet můžeš klidně normálně. Těhotenství je různé a bere sebou i různé problémy, nevěš hlavu, udělej testík, to už by mělo být docela vidět

mně se ms rozjela vždy po pokusu i přes utrogestan, já měla z caru určený jak dloho ho mám brát,tak tam klidně i brnkni.
No mě říkaj vždy,že krvácení nic neznamená,že to může být, že je to normální a i přes krvácení dělat test,ale já jakmile začnu špinit,nebo krvácet,tak vím,že je po.
Taky většinou pokud mezi 7-10 dnem začne krvácení,tak je to v prd.... :-(
chjo co bude dál, máte mrazáčky?
tak to půjdeme další cyklus spolu,co?
já jsem ms ještě nedostala,tak čekám a s další ms jdem do ICSI

In reply to by fucipe

Našla jsem na stránkách Pronatalu, že se bere dokud nekrvácíte...takže ho brát už nebudu. bohužel žádny mrazáčky nemáme:( takže to vypadá, že nejdříve další pokus v lednu...V pondělí se poradím s doktorkou...to mě mrzí, že jsi to stále nedostala...a už si byla na krvi?

30.09.2013

Ahojky holky, blbka nedočkavá jsem si dnes udělala test..samožřejmě sněhověbílý...co jsem taky čekala...samozřejmě mě to zklamalo, ale je ještě brzy na závěry...snad se mi ještě druhá čárka vyrýsuje...

ahojky breny,drzim palce ,ja si delala 9 den byl tam mini duch ,ale mela jsem dvojcata . takze jeste vklidu ,udelej opravdu pozdeji :) :one:

Souhlasím s Naděnkou. Já sice nebyla tak statečná jak ona a testla jsem obvykle 10. den a jednou tam byl ducha ten už vydržel.
Jinak můj názor je, že těhotenské testy z moči jsou zlo a dělají jen samé problémy a stresy....
Tak buď v klidu a počkej si na test v den určený CARem :-)
Good luck!

Ahoj, napíšu svůj názor. NIKDY jsem netestovala dřív. Víš proč? Protože jsem stále měla naději, že ten dvanáctý den po transferu tam tu čárku najdu. Ty už teď budeš jen psychovat, jak to, že tam ta čárka není, duch všech duchů by tam samozřejmě mohl být, ale není. Nevyšlo to? Je brzy? Proto jsem to nikdy neudělala. Spousta holek má devátý den po transferu už celkem viditelnou čátku, takže i ten sedmý den by tam mohl být nějaký minináznak. Ale není... Vím přesně, jak se cítíš, samozřejmě není nic ztraceno, ale Ty jsi si to teď celé tak trochu pokazila.... Kdo nezažil, nepochopí ;)

24.09.2013

Ahoj holky, včera u mě proběhl transfer...jsem trochu zkalamaná, protože z mých osmi vajíček oplodnili pět, tři to vzdali velmi brzy, čtvrté čtvrtý den a páté mám v sobě...těšila jsem se, že budu mít nějakou pojistku v podobě sněhuláka:( Předevčírem se mi rozjel hypestimulační syndrom, ale už je mi dobře:))teď jen čekat..

Tak už jsem po ET, taky jsme měli prodlouženou kultivaci. Ale přežilo jen jedno a to mi zavedli, takže nám už nezbyl žádný sněhuláček :-(. Snad se bude bojovníčkovi u mě líbit... Za 14 dní mam jít na krev. Tak snad vydrží... :k:

Mužete poradit?! Já transfer podstoupila v červnu a neuspešně lečba a vše probihalo dobre jen se ty 2 embryjka nechytli :-( a ted v říjnu by jsme to mohli zopakovat ale jsme na važkach rpotože nemame penizky a ani nevim jak moc by to bylo fin. naročné zvedlo se to moc ty doplatky?! dekuji.. a držím palečky :-)

19.09.2013

Ahoj holky, tak včera odběr vajíček za mnou. Z 16 folikulů je osm vajíček. Doporučili mi, abych si připlatila ISCI, takže jsem tam nechala o 7500Kč víc než jsme čekali...Zítra si mám volat jak to vypadá a kdy budeme zavádět...Jsem z toho nervozní a zvědavá zároveň:))

Ahojky. Tak držím palce. Taky nás to čeká. Zatím si teda pícham injekce, mam 10 folíků. A můžu se zeptat z jakého důvodu doporučili ICSI? Doktorka nám říkala, že by to první IVF udělala co nejpřirozenější, čili bez ICSI, bez prodloužené kultivace apod, aby se vidělo jestli je chyba na straně vajíček nebo dělohy, ale já pořád nevím :-(. Přece jenom už to jsou tři roky co se snažíme o první mimi ... :r:

In reply to by lachipie

Mě moje gyndařka doporučila jen prodlouženou kultivaci, s tím, že zbytek je u nás zbytečný, protože problém je jen, že nemám vejcovody...ale v caru při vysvětlování kolik mi odebrali folíků a z toho bylo vajíček, mi řekli ať si připlatím ISCI, že prý pojišťovny nehradí odebrání pokud nedojde k transferu, částka by pak byla 50 000Kč...jelikož jsem byla ještě zblblá z narkozy, tak jsem se ani neptala dál, přece jenom tomu rozumí víc, ale je mi to do teď divné...ta druhá holčina co tam se mnou byla si platila ISCI a té zase doporučili ještě něco navíc...tak nevim, nemám z toho dobrý pocit...chci se podívat co je na těch 50 000Kč pravdy...

In reply to by breny

Podle mě je to taky blbost, nikdo přeci nedokáže předem říct, kolik bude folikulů, kolik oocytů a jestli nějaká embrya vydrží přes prodlouženou kultivaci. To by byl kurňa riskantní podnik. Nakonec pojišťovna může říct, že nezaplatí, pokud se nenarodí holčička... :00:

09.09.2013

Ahoj jdu se k vám přidat. Dnes začínám se stimulací na IVF. Snažíme se o mimi dva roky...já z důvodu zánětu jsem přišla o vejcovody, takže doufám, že nám to vyjde takhle...druhé dítě si moc přejeme, ale to všichni:)
Co je to hypestimulační syndrom? Mám leidenskou mutaci a dr mi říkala, že kvůli tomu jsem v rizikové skupině, které hrozí..
Díky

kuk, tak teď ti odpovím zase já :-D
Je třeba hoooodně pít až chlastat slušně řečeno :-D Já měla hyperstimulák 2x jednou při IUI to mi pak nemohla být IUI provedena a pak po ICSI. Je třeba fakt hooodně pít a já měla od dr.z caru doporučeno pít nutridrinky (myslím jeden denně,ale jsou drahé), ale pokud to má pomoci. A též jsem měla nakázáno jíst hoooodně mléčných výrobků (sýrů...).Tak pořádně bumbej ať se to povede na poprvé.

Ahoj, já hyperstimulační syndrom měla. Došlo k němu po odběru vajíček. Chce to opravdu hodně pít (doporučuje se 3-4 litry), je lepší s tím začít už během stimulace, ledviny si mají čas zvyknout. Mě na něj upozornili i lékaři po odběru, takže jsem hned nakoupila i Nutridrinky a přesto se mi hlavně večer stávalo, že jsem nemohla pořádně dýchat a opravdu hodně mě bolelo bricho. A to jsem jen ležela.

ahoj je to vlastne vysoka reakce vaječniku na stimulaci . snaž se hodně pít. co nejvíc .. a take se doporučují bilkoviny ,hodn jist ,ale stim nemam zksuenost. přeji hodně štěstí ,take nas brzy ceka dalsi ivf ,s prvniho mame chlapecka:) :a:

18.10.2012

Ahoj holky potřebuji radu zkušenějších:) Na jaře mě čeká IVF, kamarádka byla už 2x a vzali ji 5 vajíček, dvě zavedli a tři zmrazily...nechytilo se a tak ji zavedli další dvě a třetí zlikvidovali, prot

02.10.2012

Ahoj, koukám, že to tu moc nežije,ale možná je to lepší:)))Chtěla bych se k vám přidat, snažíme se 13měsíců o mimi, doma jednoho kluka už máme, ale jsem po laparoskopii, kde mi zjistili, že jsem prodě

Ahojky,sice nepatřím mezi snažilky ale IVF sem podstoupila v srpnu 2010.Celý ten proces od první návštěvy CARu až do IVF trval cca.10 měsíců.Ze začátku sme tam jezdili třeba jednou za měsíc.Já na krev,manžel na spermio.Ke konci už to pak bylo hodně rychlé,byla sme tam třeba dvakrát v týdnu.V práci jsem to řekla narovinu a vyšli mi parádně vstříc.Tenkrát sme se dohodli že v srpnu IVF podstoupíme takže v dubnu sme podali žádost na pojišťovnu a na konci července když sem dostala MS sem hned volala do CARu,druhý den tam přijela podepsat papíry,vyzvedla léky píchala si je nějakých 7 dní ted přesně nevím,jezdila sem na ultrazvuky aby viděli jak rostou folíky.Den před odběrem vajíček sem si musela píchnout injekci v přesně danou hodinu a ráno šup na odběr vajíček,manžel na spermio a pak sme 5 dní čekali ,zavolali a bylo hotovo a jela sem na transfer.Byla sem ráda že sem to řekla narovinu v práci,bylo vše daleko snažší.Držím palečky :one:

In reply to by breny

Ano,povedlo se na poprvé :///: ze dvou embryí se chytlo ejdno a tomu je dnes 18 měsíců a jmenuje se Pepíček :s:
Jinak bonus na závěr,i přesto že mi všichni doktoři tvrdili že přirozeně nemůžu otěhotnět a zamrazili nám dalších 10 abysme měli na příště tak 5 měsíců po porodu Pepánka sem nečekaně otěhotněla a máme 4 měsíční holčičku Kačenku :s:

15.04.2012

Ahoj holky, už druhý měsíc se mi stalo, že 4 dny po ovu lehce špiním.Špiním i v den ovu. Beru utrogestan, protože mám málo progesteronu a dr mi nic nenašla čím by to mohlo být.

17.03.2012

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda je normální - beru utrogestan tři měsíce a začala jsem při ovulaci špinit(vím to podle teploty a ovu testů) minulý měsíc jsem špinila a za tři dny znova...a tento

Ahoj,špinění při ovulaci je normální,já ji poznám podle toho.Špinění by nemělo být delší jak dva dny,pokud budeš špinit dýl,už to asi v pořádku není.

30.12.2011

Ahoj holky, chtěla jsem se poradit. Beru Utrogestan první měsíc, z krve mi zjistili málo progesteronu...Mám ho brát 16DC-26DC a kdy se testit zda jsem těhotná?

Ahoj,také beru utrogestan.Snažíme se o miminko a mám ho brát 15-25 DC,dvakrát denně. Dr mi říkal,že pokud otěhotněním,takže mi ten utrogestan neublíží,že podporuje těhotenství,ale pokud by se tak stalo,asi bych mu raději zavolala a domluvila se,zda ho brát dál,nebo ne. A testovat bych zkusila,až pokud nedorazí ms. Já ho brala už loni půl roku na srovnání cyklu a ms mi vždycky dorazila v rozmezí 25-28 dní,takže pokud mi teď vynechá,budu testovat :s: brzy ti přeji //

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka