Deníček uživatele Boža

18.06.2009

Pamatuje si mne tu někdo? Moc vás všechny zdravím!

Ahoj Božííííí... člověče, ty žiješ? Jak se máte? Mareček je už pořádnej chlap, co? Strašně dlouho jsem tě tu neviděla... no já sem sice tak moc už taky nechodím, spíš jen nakukuju, ale na tebe jsem nenarazila hoooodně dlouho ;) :a: :a: :a:

nazdar tetka, to víš že jo ;) kolikátý týden už valíš? nebo jsi už těsně před porodem?

22.02.2009

dneska mi od ní přišla zprávička: " ahojky, tak jsme dopadli nic moc. Opět nám ucho odsáli a dostali jsme antibiotika do žíly. Tak si asi v nemocnici ještě pobudeme.

Ach jo,ty se taky z toho ne a ne vyhrabat.Chudinka Matějínek.Tak samozřejmě taky držíme palce a přejeme jim ať jou už konečně fit a doma.

:k: Ahojky Boženko.Držíme Sisince palečky,ať všechno dopadne dobře a ať je co nejdříve propustí z nemocnice. :a: :a:

to je jasny!!! jsme s nima, drzim palecky at na tu operaci nedojde a zaberou antibiotika! :h: pozdravujeme :c:

má malej s ouškem??nějak se tady ty nemoci rozmáhájí holky nezdá se vám?snad na jaře už bude líp...držíme jim palečky a hlavně hodně štěstíčka,ať jsou brzy doma :a:

19.02.2009

všechny zdraví. Je s malým v Pelhřimově na dětském oddělení. Tak jí budem držet palečky, ať jsou brzy zdraví!!!!!

jsem si říkla, že je tam nechali, když se neozvala, tak jí pozdravuj a ať se Matějíček brzy vykurýruje :k:

30.01.2009

Že umí slézt z lehátka, to už vím. Dneska na něm ale zůstal klečet jedním kolenem, druhou nožičkou se odpichoval od židle a sám se tak houpal. Pak sklouznul obě nožkama na zem.

17.01.2009

Napřed díky všem, kdo mi v mém minulém blogu chváli ty moje rošťáky. A teď k našemu včerejšku.

to chtěla 3pětky aby ti řekla že si máš pro sádru zajet jinam a tam vysolit další 3pětky? hmhmhmm bezva doktorka takovou chci taky moc potkat

In reply to by Beruska_Zuzanka

ještě že nepotřebujem nic často. Dětská doktorka je skvělá a to je dobře. Já si chodím v nejnutnějším případě pro razítka do těhotenské průkazky a na gyndu. Jinak radši nikam. Je to o nervy a o zdraví. Zásoba acylpirynu, citronů a paralenu doma to jistí. Ale občas se něco stane. A s dětma se musí kor. Ale je to hrůza

15.01.2009

Posílám pár prima fotek :-) A mám radost. Dneska jsem byla s Luckou na kontrole rovnátek.

11.01.2009

teda dámy, holky mám od včera u dědy, taťku máme v práci a já jsem doma jen s Marečkem. To vám je tak neskutečná pohoda.....

:a: Ahojdá teta, tak to se nedivím že si užíváš chvilek klidu a oddechu:-))) ale jak koukám už né na dlouho :!k:

08.01.2009

Natálka umí barvy!!!!!! :-) a já byla dneska poprvé v poradně. Byli jsme na ultrazvuku. Mrňousek se mrskal, vrtěl.....a je nádhernej :-) Tatínek byl celej dojatej :-) Jsem 9+2.

Ahoj Boženko tak to je Natálka šikovná :qu: :qu: :qu: Tobě moc gratuluju a přeju at je mimi v pořádku a ty si to jen užíváš :h: :h: :h:

Jé,Boži,krásné zprávy máš!Gratulujuuuuu!
Alenka si sama včera sedla,ale zase špatně spí,nejradši by spinkala jen venku asi...
Měj se krásně :h:

07.01.2009

Tohle mi řekla má Nikča: " být mámou je hrozně těžké. Kdyby nebylo, byli by mámy chlapi"
Mě to dojalo a rozesmálo zároveň. No nemá to skoro patnáctileté pískle pravdu?

05.01.2009

V poledne spapal bramboru s kuřecími játry - byl toho plný hrnek ( 1/4 litru), pak tu "zežužlal" asi 8 piškotů. Zapil to malou flaškou čajíku.

Máme doba něco podobného, říkám, že kdybych jí do misky nasr..la, tak to sní taky. Jí veliké porce a musí jíst s námi, pokud tak není, tak jí musíme dát aspoň ochutnat. Už zobla knedlík s kuretem na paprice, svíčkovou...ale vždy jen na ochutnání...ze všeho nejlepčí byla vánočka :-) Žužla dětské oplatky a má z toho hroznou radost.

teeeeeda ten je dobrej :hu: :c: tohle já doma nemám :n: oběd do něj nedostanu ani zaboha :n: ale sladký to jo :hu: Je to šikula, že takhle hezky papá :c:

In reply to by ivkahof

Je to žroutík. Baští mi všechno, jen rozvařená zelenina musí "smrdět po mase" :-D alespoň kousíček kuřecího, nebo alespoň žloutek v tom musí být. Jinak to nechce. A naučit ho baštit byl docela boj. Zkoušel, co vydržím. prskal, plival... ale někde jsem vyčetla, že to děti nedělají pro to, že jim to nechutná, ale že to neumějí papat. Tak jsem se nevzdala a trpělivě nás po každém jídle oba převlíkala a prala a prala a prala.... :-D

In reply to by Boža

No tak to je výborný :one: řekla bych tipickej chlap masovej, ale můj manža maso vůbec nemusí, jí ho jen tak jako že ho udělám :00: takže jsem zvědavá po kom bude malej :00: ale jinak mi papáme pěkně ale ta zelenina prostě :n: :n: :n: :n: i když mu to trošičku přisolím, někdy jo ale většinou to odmítne, zavře pusu a sklopí hlavu :\/:

Ahoj Boži, s tím otesánkem to máme podobný - jedl by furt a běda, když před ním někdo otevře pusu. To musí být v pohotovosti i něco pro něj ;) Kolik je vašemu prckovi? Že už baští "dospělácký" jídlo? Já jsem asi posera, ale v devíti měsících ochutnal z našeho jen kousíček vánočky. Sice nejsem zastáncem striktního bez lepku do roku, žádný cukr, atd., ale zas se bojím mu dávat naše jídlo i když nekořeněný. :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka