Deníček uživatele boubelka

05.01.2011

Tak Fanouškovi je už 10 měsíců. Váží 10 Kg a měří 76 cm. Máme za sebou první vánoce,které byli úžasné. Fandovi jen svítila očička při pohledu na stromeček.

10 měsíců
10 měsíců
10 měsíců
10 měsíců

Maly je krasny klucik a uklidnim te, mam znamou co jeji maly taky neleze, nestoupa si....kazde dite je jine, ale urcity napredovani by jsi v motorice mnela videt...
My sedime teprve pumesice a mame 10mesicu a 10dnu...
Asi vice napreduje psychicky.
Na fotkach vypada jako opaleny nebo takovy snedy....hezky klucik.

dej na sebe a uvidíš jak to půjde dál..myslím že každé miminko je jiné!!mě třebas dr.řekla že malá může sedět až kolem roka.takže času dost.jinak bud ráda marcelka stojí chodí kolem nábytku tak už je po klidu než když byla lezoucí jen....ted si říkám už aby chodila sama a bylo to.

19.07.2010

Konečně posílám pár foteček ze Šumavy :a:

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Krásné fotečky, Fanoušek je krasavec největší :c:
Koukala jsem, že máte nosítko Beco, uvažuji, že ho pořídíme, můžeš mi prosím napsat, jak si s ním spokojená?Případně nějaké nevýhody?A jak se v něm malému líbí?Děkuji :€s€:

In reply to by Baywatch

V tom nosítku nosím Fanouška od 2.měsíců,má novorozeneckou vložku a je v něm moc spokojený. Když chce,tak spinká,když ne,tak sleduje vše kolem sebe. Na žádné nevýhody,až na vysokou cenu (3000,-) jsem zatím nepřišla :a:

In reply to by boubelka

tak to do něho určitě půjdeme, sice manžel remcal, že je to drahé, ale já chci Vikinku nosit pohodlně a udělám vše pro její zdravá zádíčka a kyčlíky:-) Tu novorozeneckou vložku tam ještě máš, nebo už ne?My máme přes 7 kg, ale nevím, čím je to limitované, jestli váhou, věkem, držením hlavičky.....Děkuji moc:-)

09.07.2010

Ahojky všichni,tak Fanouškovi byli 3.7. 4 měsíce. Má 6,7 kg a 66cm. Druhé očkování obou včeliček zvládnul na jedničku.

Ráda se podívám jak rostete. Teda užili jste si boubelko určitě spoustu legrace na výletech. Fanoušek krásně přibírá, veliká včelička. :a: :€s€:

15.06.2010

Tak Fanouškovi je 3 měsíce a 12 dní aaaaaa máme první zoubek :\x: Narazila jsem na něj ,když jsem mu masírovala prstem dásničku.

Gratuluju.....to my už zápasíme 14 dní....Maličká slintá, pacenky stále v pusince, kňourá celé dny. Dáváme jí koníka z ledničky na zoubky a čekám co z toho bude.....

09.06.2010

Posíám fotečky,aby jste viděli s kým si to píšete

S maminkou
S maminkou
03.06.2010

Ahojky všichni,tak už jsou to 3 měsíce,co ten náš brouček vykoukl na svět. Nějak moc nám to utíká. Ten malinký uzlíček už dnes váží 6,15Kg měří 63cm.

No rostete taky jako z vody a těch věcí co už umíte. Boubelko jste šilkulíni.
My jdeme na očkování příští týden ve 4 měsících, tak doufám, že budme stateční jako vy :a: :€s€:

23.04.2010

Ahojky všichni,14 dnů jsem se sem nemohla přihlásit,tak se jdeme pochlubit až teď. 14.4. bylo Fanouškovi 6 týdnů. Je to kus chlapa 4,90kg a 58cm.

6 týdnů
18.03.2010

Milý deníčku a děvčátka,tak 3.3.2010 ve 12.14hod.

Tak už 1+1

Je nádhernoučkej kulíšek malinkej,mám neteřinku narozenou taky 3.3.,jen je trošičku starší je jí 12let :s: :///: :s: :C]]: :€m:

Gratuluju boubelko :k: , moc jsem na Vás myslela :c: , mocinky krásné miminko a líbí se mi, jak je máme všechny v úlu papulkovaté :c: ,,,, a koukám, že ty naše "březňátka" máme hodňoučké a spavoučké :€p€: ,,,,,jen siho hezky rozmazluj, na přísnost teprve čas přijde :s: ,,,,

01.03.2010

Deníčku a holčičky,tak jsem dnes 41+1 a vše je v klídku. Otevřená na dva prsty,dole připravená k porodu,ale děloha klidná.

19.02.2010

Milý deníčku,holčičky a včeličky ve středu jsem byla znovu na monitoru a byl vzorný-jako vždy.

Šíííííleně dlouho jsem tu nebyla, občas teda počtu...

Ale nedá mi to:

Boubel, asi si na mne nepamatuješ, ale přeju Ti krásný, rychlý porod...zdravé miminko a hodně sil. :h:

PS: před 5ti týdny jsem řešila to samé...pomohl zázvor a :*O*:

In reply to by boubelka

Já to říkám furt. Žádné vyhánění nepomůže, dokud tělo nebude chtít, tak snad Ti brzo rupne vodka tablietnaja a fičíš! :s: Užívej poslední dny s bříšenkem. Je to nádherné. Pak už v jedné sekundě nejsi těhulka, sice jsi maminka, ale břušek chybí :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka