Deníček uživatele bonynka

27.01.2010

tak posílám několik foteček Valinky

Valinka 10 měsíců
Valinka 10 měsíců
Valinka 10 měsíců
Valinka 10 měsíců
Valinka 10 měsíců
Valinka 10 měsíců
Valinka 10 měsíců

jako mrkací panenka :c: je roztomiloučká a ten úsměv...Ty dětičky jsou fakt k zulíbání ;)

Ta je krásná :c: . Člověk by se s těmi syslíky pomazlil :) . Jen co se mi tu objevil její úsměv, bylo to, jakoby tu vyšlo sluníčko :one: .

KOčka krásná,očička má fakt krásné :one: Můj manža má hnědé já modré,moje všechny děti mají hnědé,já pořád čekala,že aspoň jedno,a nic ;)

27.10.2009

foto 1. Val píše Holkám březnovým
foto 2. Valinka plave - horší kvalita, foceno přes sklo
foto 3. Takhle si hrála s mantinely až si z nich udělala čelenku :-)

Valinka
Valinka
Valinka
Valinka
Valinka

moc děkujeme holky, jinak Kačí Valinka je andílek jen když spinká jinak zkouší celý den jak má maminka pevné nervy :-)

dtto 1) že bysme uvolnili sesli mladší generaci? :-) U nás je to totiž na denním pořádku a pořád mi tahá za anténku ;-)
dtt2) tyhle podložky jsme měli ve vaničkách. To se jim líbí moc :-)
dtto3) Val ví, co jí sluší a i do postele chce být štramanda :girl: :one:
dtto4) klasika :s: :a:

No téééda, ta má kukadla, má moc roztomilý výraz a ty řasy, to aby se rodiče báli nápadníků za pár let :-D. :qu: Jinak se těším, co nám Valinka napíše na Březnovky :-D

09.10.2009

Tak to je Valinčin nový bryndáček :-).

Moje malá zdravotní sestřička
Moje malá zdravotní sestřička

Tak to je božííí :s: Jak to Valince sekne :one: To musím Honzíkovi sehnat taky,by mu slušel záchranář :s:

15.09.2009

Tak takhle to dnes vypadalo :-) - první mrkev - oranžové naprosto všechno a Valčiny naušničky, ale moc to nejde vidět, furt sebou házela :-)

Val
Val
25.08.2009

tak to jsem já 5 měsíců po porodu.

5 měsíců po porodu
5 měsíců po porodu

To si jako děláš srandu }:) Super hubeňouři by měli mít zákaz vkládat sem podobný fotky :s: . Zase z toho mám depku :( . Vypadáš móc dobře.

provokovat jsem nechtěla. :-) No v plavkách to není taková hitparáda jako v oblečení ;-). Celulitida a spol.....menší pneu na břiše....jako každá ženská jsem nespokojená :-). Jinak děkuji za pochvaly...kojím, tak to šlo nějak tak samo...v těhu jsem nabrala 17 kg a už jsem na své původní váze. Jinak se děsně cpu sladkým, mám větší chutě než v těhu, asi kvůli tomu kojení. Trochu cvičím na tom abrocketu, jinak nic.

20.08.2009

Val s tatínkem (když se neoholí vypadá jak čert :-) ), ve vaně a v plavkách na kojenecké plavání.

Naše Val
Naše Val
Naše Val
03.11.2008

Ahojky holky,

ahoj holky tak jsme po genetickem sonu,mimco je zdrave a cekame chlapecka!!!!Pritel byl nadseny,byl to krasny zazitek.Co u vas noveho?

Tak to gratulujůůůůů!!!!!! Hlavně že je všechno v richtiku!!! ¨My jdem až 10.11., tak tak tajně doufám, že t bude taky holčička. Všichni mě šacujou na kluka, ale pořád si myslím, že by t mohla ta holčinka. Pořádně to oslav!!!

In reply to by maryška

Děkuji moc za gratuluaci. Držím pěsti ať vše dopadne tak jak má. Já jdu 10.11 do poradny, tak jsem zvědavá, jestli mi bude můj dr. dělat taky UTZ nebo ne, když jsem byla na tom genetickém. No nechám se překvapit, co u dr. bude. Tak se měj hezky a pak napiš co čekáš.

ahojky moc te zdravim.Ja jsem v 19tt a ted ve stredu jdu na kontrolu a teprve se budu objednavat na UTZ na genetice.Take se tesim,ze nam reknou,jake mame pohlavi.Chtela bych vice holcicku,ale cekam prvni,tak je to v celku jedno.Hlavne aby bylo vse v poradku a mimco bylo zdrave. :cc):

17.10.2008

ahojky všichni,

už dlouho jsem sem chtěla napsat, ale buď to nefungovalo a nebo to bylo pomalý, že jsem na to neměla nervy....

V těhotenství jsem měla problémy jako ty. Dvakrát (7tt a 15tt) jsem ležela v nemocnici s krvácením. Udělal se mi veliký hematom 6cmx5cm. Miminko bylo ještě dost malinké. Při prvním to vypadalo, že o malou přijdu, ale zvládli jsme to. Naší :cc): princezně :h: jsou dnes 3 měsíce je to naše krásná, usměvavá holčička. Držím palečky ať to dobře dopadne ty i miminko :cc): ať jste v pořádku :)

06.10.2008

Ahojky holky,

Hlavně, že jste oba v pořádku..no, o neschopence bych taky docela vážně uvažovala..já začala špinit v 8tt a doktorka mě hned nechala doma, že mám ležet a odpočívat...chce to klid...tak uvidíš...hlavně se opatruj!

no tak hlavne ze je to v poradku....Pry otravovala... sou za to place tak jestte aby nadavali ze tak prijdes:) jojo a o te neschopence uvazuj ve velkym... promluv si s gyn. a uvidis ale ja se priklanim pro to aby si byla doma- hlavne pokud trpis na krvaceni... ja sem taky na to trpela a taky sem byla hned doma,. teda do prace sem chodilacca 1,5 mesice tehu a pak sem byla doma...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky