Deníček uživatele Bobes

13.04.2012

Holky,sprchujete se nebo koupete?Já se doteď jen koupala,ale stále mě trápí výtok,tak už na to kašlu a přejdu na sprchování.

vana mě moc nebere už z toho důvodu,že mám pocit,že po sprše všechna "špína"jde pryč a taky bych měla strach s výtoků.

Ahojte, tak se rozhlížím nově v této diskuzi. Taky bychom měli mít srpňátko. Co se týče vany-sprchy, tak raději sprchu. Zkoušela jsem si i polebedit ve vaně, ale pak z ní vstávám, cítím, jak to všechno táhnu břichem, taky se mi zdá větší riziko uklouznutí. Každopádně pokud bych měla výtok, tak bych preferovala jedině sprchu. Výtok = fluor - může být v těhotenství normálně, ale někdy i při změně pH se můžou pomnožit kvasinky, jindy Streptococcus agalactiae apod., vše je sice řešitelné (i když někdy Streptokok na /lokální/ léky nezareaguje, pak holt při porodu rodička dostane včas injekci s antibiotikem, aby se to stihlo ještě přepasírovat do miminka, než projde těmi zastreptokokovanými porodními cestami). Myslím, že pokud je výtok s kultivačním nálezem nějakých těch breberek,tak je vhodnější sprcha. Každopádně by se k tomu určitě adekvátně vyjádřil gynekolog.

Já se odjakživa raději sprchuju, ale občas i vanu napustím, mykozu mám skoro pořád :00: asi tak 2krát za měsíc od té doby co jsem v tom.

17.03.2012

Tak ve čt proběhl UTZ a nedopadl dobře :( Dossavadní výsledky byly z krve v pořádku a teď na 20tt p. dr.

Moc dobře vím o čem píšeš! Hele, někdy ty ultrazvuky jsou úplně na .... nás taky tak strašně moc strašili a miminko je dle plodovky v pořádku. Být Tebou, vyžádala bych si jiný ultrazvuk. Moje dobrá kamarádka při třetím těhu- tak jí v Příbrami zjistili veliký nádor na mozku u miminka, byli u toho 3 doktoři a když přijela do Podolí, nic, ale naprosto nic tam nebylo! Stalo se to loni! Moc držím palečky, aby se doktoři spletli. Hodně hlad :€O: a drž se! Janča

Ahojky, mrzí mě že máš starosti, :? :? neboj dopadne to dobře a na druhou stranu aspon budeš víc pod kontrolou :a:

Ahoj, vím,jak se cítíš, když ti řekli, že je něco špatně...mě během těhu taky dva doktoři vystresovali, že má malej velkou hlavu a že je to divný...nakonec se ukázalo, že hlava sice byla trošku větší než u jiných mimin,ale k poměru k tělu úplně normál...a doktoři navíc špatně měřili....takže klííííd, ono to bude dobré! :€s€:

10.03.2012

Ahoj,potřebuju jen vědět jestli je pravda,že když jsem ukončila 3tou RD a hned 2den jsem šla na neschopenku(jsem těhule)že nemůžu znova na 3tý RD?Mě se to nějak nezdá a nevidím důvod nebo jsou nějaké

pokud ti trvá pracovní poměr, ze kterého jsi šla na první mateřskou, a rovnou z rodičáku si šla na neschopenku, tak splňuješ těch 270 dnů trvání pojištění v posledních dvou letech a tudíž nárok na PPM mít budeš. Pokud se druhé dítě narodí dřív než prvnímu budou 4 roky, máš nárok na výpočet PPM podle stejného vyměřováku, ze kterého se ti počítala PPM na první dítě. Až ti skončí PPM, tak budeš mít rodičák, ten je od letošního roku daný celkovou částkou 220tis. a sama si můžeš vybrat, jak rychle ho chceš vyčerpat, už nejsou striktně dané 2, 3 nebo 4 roky

ahoj, kamarádka ti říká nesmysly :-). Máš nárok na PPM a poté si sama zvolíš jak dlouho budeš doma. Budeš mít k čerpání 220000kč. Nyní už se RP nerozlišuje na 2 a 3 roky...

In reply to by martina2105

a jakej si myslíš že je důvod aby nedostala PPM? splňuje vše. Je stále zaměstnaná. Tak nevidim důvod proč by PPM nemohla čerpat. To jestli jsou dítěti 3 roky nebo více je naprosto jedno. Důležité je že neukončila pracovní poměr...

09.03.2012

Tak jsem se zamilovala do tohoto povlečení http://www.kocarky-lvicek.cz/Textilni-zbozi/Feretti/Ricordo-Ecru-Presti… jen ještě zauvažuju,zda koupit i mantinel....Pokojíček nemáme ,tak si chci vyzdo

Krásné :) Za mě tedy mantinel určitě ano, naše cestovatelka se vždycky natlačí do rohu a bez mantinelu by byla opřená o tvrdý dřevo. Je to i takový hezčí :)

Tak to je krásné. Nevadí, že nemáte pokojíček, postýlka se může taky načančat..((-: My pokojíček máme, ale zatím ho opravujeme /měníme parapet, srovnaváme podlahu, zdi,apod/, pak budeme malovat a pak budu "řádit" ..((-:
Tak hezké těhulkování... :€O:

13.02.2012

Tak jsem přemýšlela,co si dát mezi fotky s bříškama,fota nás.Myslím naše obličeje...S někým se můžem sejít v porodnici,tak abychom se poznali,co říkáte?

02.02.2012

Tak mě už napadlo,kdo z vás už má jména????My ano,objednala jsem si knihu od Knappové a šlo nám hlavně o jméno pro klučíka....tak šup,srpňátka pište :)

ahojky,tak mne se nejvic libi Verunka a kluk Filip,Tedeas,Tomas,Elias :///: ja se to hlavne taky snazim rikat i s prijmenim-aby to neznelo blbe. nechapu,jak nekdo muze dat k typicky ceskymu prijmeni naky cizi jmeno :n:

já mám jmen víc,ted se už jen rozhodnout který,na holčičku: Nela, Viktorka, Dominika, Anabella, Julie a na kluka: Denis,Šimon, Štěpán, Dominik. naštěstí mám ještě času moooc :)

Ahojky, tak u nas to zatim vypada na Adamka nebo Nelinku. Nastesti manzel nechce davat jmena po nas a ja s tim souhlasim, staci, ze uz mam jmeno po mamce ja :)

25.10.2008

Chtěla bych rodit v Hradecké porodnici,ale mám si dát ještě jednu.Kdyby bylo plno.Tak se rozhoduju mezi Chrudimi a Kolínem.Kolín je pro mě blíž cca 30km.

Ahojky.Tak to js ti mohu jedine vrele doporucit Chrudim.Vazne super persoal a ochotny ve vsem i pak detske sestry :one: :one: :one:

In reply to by Bobes

Čauky, já se chystám koncem prosince do Kolína ..a slyšela jsem docela chválu ..akorát si občas někdo stěžuje na sestřičky, co jsou u miminek, jinak OK. Samozřejmě se najde i kritika, ale to je spíš výjimka. Tak snad to bude v Kolíně OK :w:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka