Deníček uživatele bmartina

23.01.2009

Tak s kanárkem jsem asi v pátém týdnu a k nám domů přišla chřipka. Náš dvouletý Máťa má čtyřicítky a já zatím jen teplotu. Manžel se zatím drží.

S tou chřipajznou mě to moc mrzí, my máme roční holčičku a promarodili jsme všichni celý prosinec :( A chápu, že máš obavy o toho cvrčka v bříšku :h: Snad to zvládnete a všechno se podaří. :one:
S těmi dvojčátky to nevím jak to je, ale jak píše, tak mi to přijde logické ;)

11.01.2009

Tak se nám to povedlo - a to hned napoprvé. Bylo to na vánoční dovolené na Kanárských ostorvech těsně před štědrým dnem. A proto můžeme říkat, že čekáme malého kanárka.

k tomu malickymu co nosis v brisku ;) :)Svym pribehem jsi mi pripomnela ten muj... Davej na sebe ted velkej pozor. :w: .Taky jsem to stesti nedavno zazila a taky jsem nasemu 2letemu rikala to same o skakani na brise,ale priroda to chtela jinak.. :( Opatruj kanárka a hodne moc se setri.. Preju vam hodne mocmocmoc stesti... :) :a:

gratuluji :-) my jsme byli na kanárských na dovolené, když jsem byla asi v pátém týdnu, takže teď malýmu říkám, že už byl na kanárech :-) tak se s kanárkem opatrujte a přeji krásné těhotenství :-)

mám doma skoro tříletého chlapečka a holčičku,které budou tři měsíce, tak se opatruj a ještě jednou gratuluji :one: ,Gabča,Filípek,Domčulka

In reply to by bmartina

:s: ,ale k počátku,samozřejmě,že Filípek viděl,že mám bříško,furt jsme mu říkali,že je v něm mimi,ale bylo mu to podle mě taky fuk a pochopil to,až byla Dominika doma,taky sem se bála,ale je na sestřičku strašně hodnej,hladí jí,pusinkuje,venku vozí kočárek,když pláče tak mi to oznamuje,vypíná po mně monitor dechu,protože já zapomínám :s: , přkrývá ji. Je to fakt zlatej bráška, zpočátku se žárlivost projevovala tak,že když jsem kojila tak ležel s náma a musela jsem ho hladit a byl na mně ještě víc upnutý,ale časem se to srovnalo. Gabča,Filípek,Domčulka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka