Deníček uživatele Bllonndyys

15.09.2008

Ahoj maminky,

tak to muze byt roztahovanim delohy, miminko uz roste do vsech stran :) tak nez pujdes na pravidelnou kontrolu k Dr. hodne odpocivej, vyloz si nozky nahoru.... a pak ji to tam rekni... nebo pro svuj klid ji zavolej a zeptej se. Pohyby citis normalne? Me treba tvrdne brisko, vzapeti co se miminko pohne nebo kdyz potrebuju na zachod :) a nekdy i kdyz jdu ze zachodu :00: pak me napadlo jestli to nemuzou byt poslicci, ale nevim kdy se muzou objevit ty prvni. Ja jsem ve 34tt a jeste jsem je nezazila, tak nevim....

In reply to by lulisek

pohyby cítím normálně, někdy až moc mě malá kope, ale jsem ráda, že je živá amá se čile k světu. Zítra jdu k doktorovi tak mu to oznámím a uvidíme co mi na to řekne. Břicho mi tvrdne ani nevím proč. Budu si to hlídat. Asi jsem moc vyplašená, je to moje první tak nevím co a jak

s tim pbolivanim v podbrisku, to mam od zacatku tehu. hekdy vice nekdy mene, nekdy vubec. to tak je. ted jsem v 16 tt.

O tvrdnutí břicha řekni Dr., dá ti na to magnézko, ale pokud to není víc jak 10x denně a není to nijak zvlášť bolestivé, tak je to OK a nemusíš se zbytečně obávat.
Pokud máš bolesti jako při MS, tak to se ti roztahuje děloha - to je prý taková stejná bolest. Mě to zlobí pořád.

26.08.2008

Ještě bych měla dotázek ohledně cvičení. Zatím moc problémy nemám.

Ahoj po tom co jsem doma ležela se zádama měsíc a nemohla se hnout tak jsem si pak našla cvičení. Chodím pravidelně každý týden a je to super. Není to cvičení jen na gym míči, ale i s overbally a na podložkách. Jemné posilování bříška jinak hodně na nohy, ruce, prsní svaly a podporu zad. :-)

13.08.2008

Ahoj maminky a budoucí maminky,

ahoj, já už mám taky kočárek doma...radši to chci mít všechno předem nachystaný, kdyby se něco dělo dřív a taky..koupit pak všechno najednou je děsná palba, takhle se to rozloží a těch peněz není tolik najednou...mám ho doma od 32tt, koupila jsem ho v Polsku, vyšel na 5500,- fakt krásný peníze a ta paní v tom krámku byla strašně ochotná a všechno ukázala a vysvětlila...podle mě je to pověra..ale klidně si ho kup a nech ho třeba u rodičů a nebo rodičů přítele či manžela, abys ho jakoby neměla doma pod střechou..my ho máme na půdě :-)

ahojky,tak my si ho vybrali v krámě a pak si ho objednali z netu,protože sme ušetřili skoro 2000Kč.v krámě to mají předražený :a:

To jsou jen pověry... já mám kočár od 29. týdne koupený... vybrala jsem si ho podle obrázku na netu, jeli jsme od obchodu, abych ho viděla ve skutečnosti, nechala si ho ukázat, předvést, poměřili jsme ho, aby se mi vešel do auta a pak jsem si ho objednala přes net... ušetřili jsme asi 1500 Kč, takže vše OK. I přes internet ho máš se zárukou, a myslím, že tolik reklamací snad nebude, osobně neznám skoro nikoho, kdo by reklamoval svůj kočárek...

17.07.2008

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat kde je dobrý ultrazvuk?? Na internetu jsem našla dvě místa, kde 3D provádějí a nevím kam jít. Nemáte někdo nějaké zkušenosti?

Ahoj. Já jsem byla v Brně v Centru prenatální diagnostiky na Veveří. Ti prý patří k těm nejlepším.

Tak já ti bohužel neporadím, já jsem z Prahy. Ale myslím si, že ten 3D/4D je asi všude stejnej. Spíš si na netu najdi kolik který stojí a kolik ti toho za tu cenu dají. Tady v Praze to v Gennetu stojí 1200kč a dostaneš jednu fotku +DVD se záznamem celého UTZ. Další fotky si můžeš dokoupit.

19.06.2008

Ahoj holky, konečně jsem se přihlásila také. Jsou zde celkem zajímavé rady do dalších týdnů.
Je tady někdo ve stejném týdnu jako já??

Ahojky já jsem tady taky skoro nová,ještě jsem nikomu nezkoušela psat,ale je to tady suprový,jelikož je mi teprve 18let,a tudíž to bylo neplánovaně,tak mi to tady hodně pomáhá,strašně se těšim na mimi:)a jsem ve stejném týdnu jako ty,tada alspoň si to myslim pač se v tom nějak pořád nevyznam:)doufam že budeš mít pohodové těhotenství,to je tvoje první???

In reply to by cikynka7

Ano je to moje první a taky je to neplánovaně. Je mi 23. Sice jsem prášky nebrala, ale mysleli jsme že to hned nevyjde. Studuji vysokou a jsem ve 4. ročníku - už skoro v páťáku a tak jsme mysleli že se to povede tak v létě. No osud byl rychlejší a povedlo se to hned na podruhé. Taky se strašně těším na mimi. Jsem zvědavá, co to bude, ale nejdůležitější je ať je to zdravé. Kdy máš plánovaný termín porodu???

ja jsem teda par tydnu pred tebou, urcite se ozve nekdo z tveho tydnu :///: jinak te tady vitam, at se ti tu libi :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky