Deníček uživatele Blanka111

25.06.2010

Holky je tu někdo kdo si s miminkem prošel testama DNA?

Ahojky, co vím, tak by k tomu měl stašit třeba jen vlas, nebo i ze slin se to dělá...ale je fakt, že nevím, jak se to dělá i miminek :( ty ještě vlásky většinou nemají :(

A to Vás tam poslali i když jste si všichni jisti, že je otec přítel a exmanžel nechce cizí dítko? Není to zbytečné, nestačilo by jen prohlášení? Asi jo, z krve, ale asi jen exmyanžel a Tvůj syn, aby se ukázalo, že není jeho. Páč co je jim do toho čí je...
Terez, Kristian a Lucián

In reply to by Terez

Ahoj, no poslala nás tam soudkyně, prohlášení jí nestačilo, prej v zájmu dítěte. No jo, holt mně rozvedli až po narození mimča, takže si to teď všechno musim užít, díky jejich laxnosti a čekacím dobám. Ach jo. ://:

In reply to by Blanka111

I kdyby Tě rozvedli dřív, tak by stejně mimčo bylo manželovo oficiálně, to jsou prostě naše zákony! Je tam nějaká ochranná lhůta, nechápu to teda moc, ale aspoň zase mají soudy co na práci, asi by se jinak nudili...
Terez, Kristian a Lucián

23.04.2010

Ahoj holky, je to trochu mimo, ale nevíte některá jak dlouho trvá převod peněz od banky na účet realitky?

15.04.2010

Ahoj holky, vrátila jsem se ze třídní schůzky svýho syna, je prvňáček a jsem totálně rozhozená.

In reply to by Tesinka

Ahoj, děkuji za reakci :) Domča je dnes třeťáček s výborným prospěchem. Školu jsme nakonec nezměnili, spojili jsme se opět s pedagogickou poradnou a ta se spojila s paní učitelkou. Proběhla schůzka mezi námi všemi, kdy se snad nakonec vše vyřešilo. Domča se usíldlil v první lavici,kde je dodnes. Hodně mu to pomohlo, přestalo ho rozptylovat okolí, paní učitelka ho začala vyvolávat, Domčovi stouplo sebevědomí, našel si ve třídě kamarády a známky má perfektní. Do poradny docházíme dodnes, poradit se ohledně stylu učení. Můžu říct, že nakonec si učitelku i oblíbil a mluví o ní velice hezky, ona o něm dnes již také.
Kéž by bylo takových učitelek jako ty víc, hned by bylo dětem ve škole veseleji a rodiče by měli klidnější spaní. No každopádně my jsme vyhráli a máme doma jedničkáře, který se dnes už do školy těší.

jo se školou je to síla.Kluk je už v 5 ,ale v 1 ho šikanovala družinářka.Trvalo nám to půl roku,než jsme na to přišli.Problémy kvůli tomu řešíme dodnes.Hodně moooc nám pomohla a pomáhá psycholožka.Jestli jsem to dobře pochopila,i vy jste u ní byli.Zkus se s ní poradit,aby klučík neměl ještě větší problémy s přestupem/také jsme ho zvažovali/.Určitě nejsou v té škole všichni stejní.Držím palečky.

Ahoj na to nejde nic říct jen že učitelka by potřebovala vyliskat a to hodně....Chudák klučík hlavně aby si to moc nebral...chudák malej. Držte se a malého dej jinam do školy. Papa Jana

14.04.2010

Ahoj holky, mám dotázek. Nepotřebuju hubnout, ale chtěla bych si zpevnit postavu, máte zkušenosti s Pilates? Pomáhá to cvičení a za jak dlouho se dostaví výsledky?

Ahoj mám doma malou 2 měsíce starou holčičku. Chodím ma pilates už měsíc jednou týdně a dvakrát do týdne na cvičení (posilování) s holkama s vesnice. Pilates je super cítím se bezvadně.

Ahojky,já mam taky dvd Pilátesu a mohu všem jen doporučit,začínám ho cvičit teprve par dní ale hned se cítím lépe a veřím že zpevním tělo po porodu,aspon to tak bylo po prvnim tehu....držím palce at tě to baví stejně jako mě.

05.04.2010

Mám toho tady dneska už plný zuby. Člověk tu pomalu ani nemůže napsat vlastní názor, který se vymyká mezím všech absolutně dokonalých matek.

Teď ale čučím jak puk :s: Já do teď problém s holkama neměla. Vždycky mi poradila alespoň jedna. Někdy jsem souhlasila, jindy kroutila hlavou, ale znáš to 100 lidí 100 názorů. A když jsem komentář nedostala, nijak jsem to nehrotila. Nebýt ale této stránky, často bych si nevěděla rady a to už od počátku těhotenství.
Nijak tě ale neodsuzuju. Naopak, každý názor je důležitý.

uplne s tebou souhlasim, ja sice jeste nejsem maminka, ale tehule. po prvni kontrole sem si tady napsala ze dalsi kontrola je az za mesic a ze se bojim, ze mi to prijde dlouho, myslim ze tohle zaziva kazda maminka ten pocit, nestezovalal sem si jen sem rekla ze me to trapi a hned sem si pripadala jako nejvetsi debil s odpustenim, hned se do me pustili ze teda snad ani nemam bejt tehotna kdyz tohle chci resit a ze to nezvladnu a tak podobne. pritom sem si jen postezovala, vubec sem to nemyslela spatne. a kdyz pak clovek cte ty diskuze co tu posledni dobou probihaji tak se az zasmeje, jakto ze jim nekdo nenapise at se zklidni....... tak sem ten svuj pristevek do denicku potupne smazala a od ty doby si dvakrat rozmyslim jestli sem neco napisu. me taky prislo divny proc nekdo ma tolik komentaru a jinymu se nenapise vubec nic, ale asi s tim nic neudelame..... nikdo nas prece nenuti sem chodit..... ale neboj, nejsi v tom sama.....

Někdy je to tak.Ono asi záleží i na tom,kolik dětí maminka má.Já u prvního dítěte řešila skoro všechno,co se kdy má,co ne...Teď používám víc zdravý rozum.Myslím,že všeho s mírou.Pribiňák jednou za čas neuškodí a chodítko v přiměřeném věku a času je skvělá pomůcka.Já když vidím,jak jsem dřív dávala pozor na to,aby jedli zdravě,a dneska když vidím,že zdlabou brambůrky na posezení :00: Důležitý je,abychom tu naší výchovu navzájem ve zdraví přežili,a ostatní se nezblázní.Život je příliš krátký na řešení zbytečností. :a:

:qu: :one: musim souhlasit. Konecne nekdo normalni kdo neodsuzuje za pribinaky, chodika a podobne. Taky nechapu maminy co rikaji zasadne ne, a proc ne? Ze je ot nezdrave? a co v dnesni dobe je zdrave. A taky se mi nelibi jak tady jiste maminky porad kritizuji ty ktere nekojily svoje prcky do roka a vice. A co jako, ja jsem maleho kojila 3 mesice a taky mu to nijak neublizilo. Je zdravejsi nez miminka kojene rok a vice co mam zkusenosti. A jak tady pises ze na normalni dotaz je tezke tady dostat odpoved. Naprosta pravda. Normlanich dotazu jako by si tady nektere holky ani nevsimaly a vyhledavaly jen ty drbarny. Hezky jsi to napsala a obdivuju odvahu ze jsi to vubec napsala. Vetsinou tohle holky hned odsoudi a danou pisatelku setrou jak maslo z chleba. :one: :a:

02.04.2010

Ahoj holky, mám dotaz se kterým si vůbec nevím rady. Jsem na rodičovský dovolený a chci se vrátit do práce. Malému je 8 měsíců a hlídání mám zajištěné ve své rodině.

když se do práce vracíš hned po mateřský, tak ti musejí dát zpátky "tvojí židli"
když se vracíš po rodičovský, musej tě dát na místo, které odpovídá druhu práce sjednanému v pracovní smlouvě, takže pokud tam máš "zdravotní sestra" můžou tě dát na kterékoli oddělení, kdybys tam měla třeba "dětská sestra", musej tě dát k dětem
pokud jsi v práci žádala o rodičovskou dovolenou do 8 měsíců věku dítěte, musej tě vzít hned, pokud sis požádala o tříletou rodičovskou dovolenou, tak musíš počkat, až se nějaké místo uvolní, protože zaměstnavatel je povinen vyhovět tvé původní žádosti, na jak dlouho rodičák chceš, ale nikde v zákoníku práce nenajdeš, že by byl povinen vyhovět tvé žádosti o dřívější návrat z rodičovské dovolené

Ahoj, já si také myslím, že půl roku drží úplně to samé místo, ale pak tě můžou zaměstnat někde jinde.Taky jsem dělala, v nemocnici v účtárně, ale když jsem se vracela po tříleté mateřsé tak už mi nabídli místo na kožním. zapisování nálezů atd. Nevím jestli jsem ti poradila,víc toho nevím.

Ahoj Blani, osobně se v tom mocnevyznám, ale byla tady kamarádka která se bude vracet do práce po půl roce. Právě říkala, že půl roku ti drží to místo jaké jsi měla. pak už ti drží místo, ale nemusíš dostat to samé, jen aby pracovní náplň byla adekvátní tý předešlý. Takhle mi to říkala, tak snad to tak je. Zkus se ještě někde na to přeptat

11.03.2010

Ahoj, mám zase dotaz ohledně popření otcovství. Konečně si nás pozvali k soudu, ale jen mně a bývalého manžela.

TAK MĚ TOHLE ČEKÁ TAKY.ČEKÁM,ŽE SI NÁS KAŽDÝM DNEM TAKY POZVOU K SOUDU,ALE PTALA JSEM SE NA TO A MĚL BY TAM JÍT MŮJ BÝVALÝ MANŽEL,PŘÍTEL A JÁ,PŘESNĚ KVŮLI TOMU,ŽE JEDEN POPŘE A DRUHÝ PŘIZNÁ. TAK TO JE MI TEDY DIVNÉ,ŽE JDE JEN BÝVALÝ MANŽEL A TY :jawdrop: :00:

Ahoj Blani osobní zkušenost nemám ale někde jsem četla že ze zákona berou po 9měsíců od rozvodu ještě jako otce automaticky exmanžela.Ale pokud jste rozumní a dohodnete se tak podle mne to u soudu hodí jen na papír pro pořádek.Tak at´to dobře dopadne.

27.01.2010

Ahoj holky, můj staršíí syn je prvňáček a zítra je vysvědčení, kupuje se kytka učitelce nebo až na konci roku? Jak je to teď?

ahoj, myslim si že na konci roku. Dítě školou povinné sice nemám, ale v pololetí bych jí nenosila :a:

25.01.2010

Ahoj,mám dotázek, malej mi dneska vyloženě prořval celou noc, spali jsme deset minut. do rána se mu vyklubala rýma jako hrom, ale nechce si nechat odsát nosánek, jak to teda řešit?

Obr rýma a zuby?

Malýmu je šest měsíců. To odsávání je vyloženě horor, když to dělám, začne hysterickej křik a úploně přestane dýchat, jsem z toho hotová, začla jsem mu vytírat nosánek Olynthem, těmi ampulkami a i to je nad moje síly. Jo a dásničky nemá ani oteklý, ale všechno zuřivě hryže, tak fakt nevím.

In reply to by Blanka111

Vím je to hrozný malej tak strašně řve myslím že je to slašet až na město zkus mu podložit jlavičku polštářkem aby byl ve vyvýšený poloze aby se mu lépe dýchalo při spinkání já odsaju vytřu vatičkou pořádně a kápnu libenar tam je ta mořská voda nebo co a zatím to fungovalo ty zoubky nevím no jestli má hodně ucpanej nosík tak to se spíš přikládím k tomu

Kolik je malýmu nám je 9měs.a taky nám rostli zuby a rýma no hrůza taky přes den je v pohodě jen někdy trochu protivnej ale když má spát hrůza mě se taky nechce nechat odsát já ho prostě držím ruce a hlavu a odsaju s řevem ale odsaju jinak to nejde nechce spát protože nemůže dýchat a měl by mít podloženou hlavičku ve vejšce......

03.12.2009

Ahoj holky, tak dneska už nás snad oočkují první dávkou, protože ramínko už zasychá a nehnisá. Jaké jste měli po 1.dávce reakce? Na internetuu čtu samý hororový scénáře :O

ahojky, nam pichali hexa zaroven s preventarem ve 2,5 mesice, maly mel nejake 4kila tenkrat a reakce zadna , uplne v pohode. ja bych se nebala.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nebyla vakcína? Tak to je docela síla, vlastně už se nad tím člověk nemůže ani pozastavit v tomhle kocourkově. :n:

dostali první hexa včera. A zatím se pořád nic neděje. Nepozoruji že by malá byla prtivná. Večer Měla akorát zvýšenou teplotu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka