Deníček uživatele Blanca

16.12.2008

Holky.....
prosím prosím prosím... máte nějaké recepty na jakékoliv hrnečkové cukroví? :hu: :hu: Odešla mi váha a já ještě potřebuji péct :?
Přijímám jakékoliv tipy :///:

20.11.2008

Ahojky maminky,

13.11.2008

Ahojky holky,

Ahojky. Ježíš jak já tě chápu. Já si připadám jako ta nejošklivější, nejtlustější a nejhůř oblíkaná ženská pod sluncem.
Já, ale věřím, že po porodu budem vypadat zas dobře. Co si říkám, že ty kila dolu dostanu i kdybych měla rok žrát jen jabka a ve fitku vypustit duši. A prsa neřeš. Asi to už s pevností nebude jako dřív, ale já doufám, že se vrátí do puvodní velikosti a když budem cvičit, tak to zas nebude tak hrozný.

Ahoj, naprosto tě chápu, měla jsem v těhotenství stejné pocity, dřív jsem nikdy nežárlila, ale v těhu hlavně na konci, jsem byla úplně posedlá, všechny holky mi připadaly přitažlivější než já, ať jsem se snažila vypadat co nejlíp, pořád jsem si připadala jako koule. hrůza. Teď máme měsíčního chlapečka a všechno opadlo jako mávnutím kouzelného proutku, já hubnu, takže si připadám dobře i když jsem po porodu popraskla (to mně štve) tak cítím, že to bude zase O.K. a já si budu připadat zase dobře. Myslím, že jsou to fakt hormony a po těhotenství je klid. Ale když to tady čtu, tak vidím, že jsem v tom nebyla sama, že je nás víc. Takže Tě fakt můžu uklidnit, až to budeš mít za sebou a budete mít doma toho drobka, tak budete oba tolik šťastní, že ti tyhle pocity budou připadat směšné, uvidíš. A tvůj přítel si tě bude vážit a milovat tě moc, protože je to pro ty chlapy fakt krásnej pocit, vidím to na svým manželovi, jak je šťatnej. Tak se na to vykašli a užívej si pohodu. Navíc, záleží jen na nás, kdy se zase po porodu dostaneme do formy. Jéééé to jsem se rozkecala... ;)

Já jsem ve 13. týdnu a zatím sem zhubla tři kila. Ale taky už mě párkrát napadlo to, co teď trápí tebe. Teda jaké to bude až...Jestli budu pro přítele přitažlivá, jestli, jestli, jestli... Pak si ale vždycky řeknu jedno. Důvod proč přiberu a nebudu asi tak atraktivní není ten, že jsem líná neco dělat. Ale ten, že pod srdcem nosím dítě :cc): Malého cvrčka který je pro mě nejcenější na tomhle světě už teď. A každej normální chlap to pochopí, protože to miminko je i jeho ;)
Do porodu si říkej, že teď nejde jenom o tebe, ale především o to malé. Ke kosmetičce si můžeš zajít i tak. Ke kadeřnici taky.To že si koupíš větší oblečení není tragédie. Vždyť je důkaz, že miminko roste :///: A po porodu to dolů půjde když budeš chtít. Uvidíš :ww:
Hlavní přece je ať je mimi zdravé. Drž se a říkej si, že jsou na světě důležitější věci, než vnější krása :\x:

ahoj Blanco, měla jsem to naprosto stejně. Před těhotenstvím jsem měla fakt pěknou postavu, vždyť jsem taky 3x týdně sportovala, saunička, občas solárko...a taky jsem o sebe dbala, neb můj manžel je také velký obdivovatel ženské krásy. Když mi pak začalo narůstat bříško, stehna a jiné části... připadala jsem si hodně nepřitažlivě a žárlila na každou hezkou holku, která šla proti mně... připadala jsem si najednou jako buldozer, který míjí parádní sporťák... Jinak jsem si ale těhotenství užívala - chodila jsem na plavání, cvičit... Před 3 měsíci se mi narodila krásná holčička a manžel? Říká, že jsem mu dala ten nejkrásnější dárek a já se pomalu zase dostávám do formy. Vím, že postava už bude trošku jiná, ale pokud budu trošku chtít, může být zase pěkná. Pokud ti můžu radit... Jediné, co můžeš udělat, je být v pohodě, veselá a příjemná... mamina :-)

10.11.2008

Ahojky maminky,

Ahojky Blanco, take jsem OSVC a termin mam v breznu. Ten prvni pulrok-materska- se pocita z nemocenskeho pojisteni, tudiz pokud platis minimum jako ja (cca 1800 nebo 1900 na socialce) tak budeme mit tu nejnizsi materskou a zbytek nam bude doplacet ta druha socialka. Alespon tak jsem to od pani urednice pochopila... Je to sila, vid? Tatinkove se budou muset obracet... Ale hlavne aby mimca byli zdravi :-)

In reply to by Ewa

Jéé, děkuji ;)
Takhle jsem si to také myslela, takže to tak opravdu je .. :O Ach jo! To, jo to se budou tatínkové obracet :s: :s: S tím už se počítá :s: Také mám termín v březnu a to 11.3. 2009 :||): Už se moc těším!! :c:

20.10.2008

Ahojky maminky :k: ,

nemohla by jste mi některá z vás poradit dobré internetové stránky, kde jsou kabátky pro těhulky a tak nějak i za příznivou cenu?? :one:

20.10.2008

Krásné pondělní ranko holky,

podzim se nám tu už ukazuje v celé své kráse ://: A nejednu z nás také poznamenal, že? Mám teď na mysli, chřipky, rýmy, angíny apod. :-g(

Já měla dokonce angínu a brala jsem antibiotika, takže to radši chytni včas... zůstaň ležet a do krku je výborný stop angin, může se i v těhotenství je to na něm i napsáno... Pa a vylež to:-)

Ahoj, proti normálnímu nachlazení se dá dobře bojovat i s pár prostředky běžně k dostání v lékárně, jen kdybys měla teplotu, tak by bylo dobré jít k doktorce. Jinak v lékárně koupíš na ucpaný nos třeba Vincentku ve spreji nebo i na kloktání, popřípadě nějaký roztok s mořskou vodou. Na kašel jitrocelový sirup a na bolest v krku je dobrý Septosan, to se cumlá a i to výborně uvolňuje dutiny.
Takže žádné strachy, pěkně odpočívat v teple, čejíček s medem a určitě se to spraví. :)

15.10.2008

Ahojte maminky, těhulky, snažilky :a:
Chtěla bych Vás poprosit, mohla by jste mi některá napsat ějaký jednoduchý recept na Koprovou omčku?? :hu: :s:
Díky moc :dance:

Ahoj Blani.
Já to dělám tak že:

dám vařit vodu,hodím tam kostku masoxu,
Když se voda začne vařit připravm si rychlou jišku-5 lžic polohrubé mouky,trochu vody a rozmíchám-MOUKU PŔIDEJ PODLE POTŔEBY A PODLE TOHO KOLIK TOHO VAŔÍS-vařit tak 15-20min.
Pak tam šoupnu kopr ve skleničce koupenej v obchodě-má lepší chut než ten čerstvý(ale zaleží na tobě čemu dáš přednost)
Povařím a dochutím solí,octem cukrem a deme baštit :a\|:

In reply to by kristynka

ja ji delam dokonce z pytliku a to tak, ze dam min vody, nez pisou, abych nemusela zahustovat a taky tam hodim masox. ketrej tomu da skvelou chut a pak kelimek slehacky. Maximalne dooctuju a dosladim. Se vsadim, ze kdyby slecna FUJ ochutnala, mela by boule za usima :D Hlavne je hotovo za 20min. Tak papapa a dobrou chutku vsem, Market :k:

In reply to by Mariangela

Ahojky Market,tam mě teda namýchla když jsem si to tady přečetla myslím že kdyby jsem jí dala ochutnat tak by to ani nepoznala a ještě by jí to chutnalo.Jestli oni doma jedí zahuštěnou vodu s koprem tak to nevědí co je dobrý :a\|:
Měj se hezky a podrbej za mě mimouše v bříšku ahoooj. :a:

In reply to by kristynka

ani nedivim, mne nas... taky! :D Vis co, musis trosku setrit penizky a hlavne cas a ja se vubec nestydim za to, ze ji delam z pytliku, ani to nejde poznat :) Jsem tu tak brouzdala po receptikach, pac me honila mlsna vis ;)
Moc dekuju, mimik posila kopanecek :) Papapa a mej se krasne :k:

In reply to by Mariangela

Tak za Váš kopaneček posíláme taky jeden pro Vás,jsou sice trochu slabší,ale ten je pro štěstí,aby jste měly krásný zbytek těhotenství a hlavně rychlý a co nejmíííň bolestivý porod :k: :h:

09.10.2008

Ahojky holky,

Ahoj, tak to je moc dobře. A jak se jinak cítíš? Já jsem dnes 17+3 a skoro si říkám, jestlli jsem vůbec ještě těhotná. Nic mi není a cítím se dobře. Jen bříško mám jak v 6. měsíci :-) Poslední UZ mi dělali ve 13tt a poslech ozev v 16tt, tak jsem se objednala za týden na kontrolu, tak snad mi ho udělá, protože jinak jdu na velký uz až za 3 týdny.

In reply to by Radouš

Ahoj,a to chodíš pravidelně na ty ozvy?Já byla naposledy na kontrole ve 13tt a chodím po 4týdnech takže jdu až zítra...ty ozvy mě teda zaujaly...aspoň víš průběžně,že je mimi ok...za ty 4tydnybez kontroly si taky těhotná nepřipadám...

In reply to by Vicari

ty mi dělal poprvé v tom 16tt místo UZ. Říkal, že není zastáncem toho dělat pokaždé UZ ... :-( Objednala jsem se dnes na příští pátek, dřív neměli volno, tak snad mi udělá UZ nebo aspoň ty ozvy. Jinak bych byla od posledního UZ do dalšího 6 týdnů, což mi přijde celkem dlouho ...

In reply to by Radouš

Právě, že se cítím dobře... Taky jak jsem teď ten měsíc nikde nebyla, tak jsem si už říkala, jestli jsem vůbc těhotná :s: :s: Ale jen co jsem v úterý slyšela sdíčko, vše se srovnalo a já měla slzičky v očích :s: Uvidíš, až teď půjdeš na poslech, tak se to zase všechno najednou oživí :qu:
Jinak já taky jdu na velký UTZ až za 3 týdny :qu: už teď se těším, bude to premiéra i pro přítele, který se půjde podívat :s:
A co jinak, už kupuješ nějaký věcičky?? Já pořád nevím, co budeme mít, tak ani nevím, jestli mám něco kupovat... Koupila jsem v úterý jen to bodýčko a to první a jedinná věcička, kterou zatím máme... všichni mi pořád říkají, že mám ještě dost času... ://: Ale já se už tak těším!

In reply to by Blanca

tak snad máš pravdu. Máme doma už postýlku, kolébku a baby vak z minula, matraci, povleceni s mantinely a nebesy a objednala jsem 5 bambusovych plen, aby to pak nebyla takova darda. Ale jinak věci kupovat zatím nebudu, máme hodně po synovcovi. Kočárek a ty větší věci chci koupit až tak ve 26tt - uvidíme, až budou nějaké akce.

06.10.2008

Těhulky,

kdy jste začaly nakupovat nějaký věcičky pro své ratolesti?? Jsem v 18.tt, ale to je ještě asi brzy, že? Ještě ani nevím, copak budeme mít...

Ahojky.Tak souhlasim se všema.já sem taky začala nakupovat ty nejnutnější věci už teď.Když se podíváš na dnešní ceny,tak naráz se to ani koupit nedá.Je to všechno šíleně drahý.Příjde mi,že chtějí na miminkách a budoucích maminkách jenom vydělávat.Klidně pomalu začni.já sem čekala,až jak mi dopadnou trip.testy :a: :h: :h: :h:

SilvieS

já jsem v 17 tt. a už mám taky něco koupené, něco jsem dostala od přítelovy rodiny. A až budeme vědět pohlaví, tak dokoupím něco v barvě. Kočárek už mám vybraný, ale objednám ho až v únoru. Je lepší nakupovat postupně.

Tak já jsem 16+2tt a už si pomalu nakupuju,stejně nejsem na modrou nebo růžovou takže kupuju takové neutrální barvy..kupuju si radši větší velikosti...té nejmenší mám opravdu jen to základní a kupuju průběžně každý měsíc něco...třeba matraci do postýlky,mantinel..doplňky...ať se mi to pak nenakupí i tak je to všecko drahé a peníze letí...takže v pohodě si nakupuj...pak si oddychneš,že už toho máš dost nachystaného...

ahoj ja nakupuji tak nějak malinko asi od 11 tydne ;) každy tyden něco malinko...kočarek až po porodu, můžu si ho nechat odložit v prodejně..

06.10.2008

Ahoj holky,

tak zítra po 6 týdnech zase do poradny...
Jsem z toho už dneska celá nervózní, jestli bude opět vše v pořádku :?
Myslete zítra na mne kočičky, ano?

a ještě ke všemu poprvé do poradny. Už se nemůžu dočkat, přijde mi to šílené čekat tak dlouho než tu svou fazolku znovu uvidím :-) Navíc ještě nemám ani těhu průkazku, tak ji snad konečně dostanu. Doufám, že bude vše v pořádku, mám z toho celkem nervy. Přeju Vám holky, ať Vám taky poradna vyjde a ať je všechno v pohodě.

:!k: My jdeme zítra taky!!! Budou nám brát kultivace a kontrolovat, jestli nemáme obmotanou šňůru... Taky nám držte paleček :cc): Zítra máme přesně 34. tt :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka