Deníček uživatele Blairwitch

23.04.2010

:)

Aničky háčkovaná čepička
15.04.2010

Ahoj holky, taky posílám fotku mojí Aninky. Po šesti měsících jakoby se probrala ze spánku a začala lumpačit. Je to ďáblík, pořád se musí něco dít. Ale dokáže se zabavit i sama.

Moje Anička

Ahojky, jé jak malá kouká :girl: jak kdyby jí maminka plácala po zadečku a ona tím výrazem říkala pomoz mi :€): dělám si srandu :€): vypadá jak andílek... takže říkáš anděl s dáblem v těle jo :ww: mějte se hezky :a:

14.12.2009

Ahoj holky, tak jsem malou zkusila vyfotit na Vánoční přání. Docela hezký, ne? Jo a tu nožku takhle dala sama, modelka :) ... až na ten výraz :///:

Vánoční andílek
07.12.2009

Tak dnes nám jsou 3 měsíce. Hrozně to letí, že jo, děvčata? Jako kdyby to bylo včera, co jsme na porodním sále tlačily :)

Dnes nám jsou 3 měsíce :)

Je to brouček! My máme 3 měsíce ve čtvrtek. Já si hlavně uvědomuju, že dost zapomínám, teda hlavně na tu bolest u porodu, už mi ani nepřipadá, že to bylo hrozný... :) Ale ty hezký okamžiky si budu pamatovat do smrti... moc ráda na to vzpomínám.

10.11.2009

Děvčata, prosím vás, to jsme jediné, kterým ve dvou měsících nejde pasení? Malá dře čumíčkem o podložku a odstrkává se nožičkama :) Jinak je moc šikovná.

pasení koníků

Náš Filípek nesnášel polohu na bříšku skoro do 2 měsíců. Pak najdnou ze dne na den začal pást. Ale to neznamenalo, že by to dělal rád. Jak kdy se mu chtělo a dneska je mu 11 týdnů a řekla bych, že ho to konečně začíná trochu bavit :dance:

To je jako kdyby jsi psala o té mojí.Máme sice 6 týdnů,ale hlavičku taky vůbec nezvedne.A už vůbec by se takhle nesmála při ležení na bříšku.Ječí jak pavián a vzteká se :^O^: .Ale s hlavou zabořenou v matraci. :a: Lukyna

nespěchej...naše malá dělala to damé,zvedala zadek až ke stropu,ale hlavičku ne a ne...tu měla zabořenou v matraci...m´ěla jsem hruzu co mi řekne dr.,když jsem s ní šla na 3 měs.prohlídku a byla v klidu,nic neřekla a malá do 2 dnu začla hlavičku zvedat sama a dokonce šlaa rovnou na ručičky,takže do 3 měsíce bych jí dala čas...každe mimčo je jiné...takže zdravíme a hodně zdaru:))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka