Deníček uživatele Bianca

01.08.2010

Ahoj maminky, těhulky, snažilky, prosím vás o váš názor. 19. 7.

Ahoj Bianco, těžko říct. Podle mě je to 50 na 50 a ortel ti řekne jedině Dr., pokud ti MS nedorazí. Držím palečky!!! :k: :a:

Ahojky myslím si že těhotná nejsi.2 testy negativní,kondom když se neprotrhl tak je 100% ochrana.Mám hodně kamarádek který přes antikoncepci otěhotněli.Dokonce 2 který otěhotněli i když neměli ms :? Může to být stres nebo cysta.Držím palečky at vše dobře dopadne :one:

02.06.2010

ahoj maminky, tak uz skoro mame 1. zoubek. Malymu jsou 4 mesice a 3 dny :) ..Jeste teda neni uplne prorezanej, ale uz ho tam vidim.

malej už má dole na dásničce takx bílou tečku, tak doufám, že to bude v pohodě. Zatím žádný trápení nemáme.. :€m:

Ahoj.vím co prožíváš. U nás už je to 4 den. 3 noci Rozárka nespala, dnes jsme měli konečně klidnou noc.
Jinak stále na rukou a houpat, zpívat, muchlat. Ruce mám až u kolen a o zádech ani nemluvím. Ona s nikým jiným nebude jen s maminkou......
Dávám jí chlazené kroužky z mrazáku, tak si s něma rajtuje v pusence..zatím bez teploty, když tak mám doma čípky....
Tak ať to mají ti naši bobani za sebou a pyšní se zoubkem :k: :€s€: :a: Jo a máme 4 měsíce teď v sobotu

15.04.2010

Ja uz nevim co s tim :( ..malej ma porad boleni a nic nepomaha..zkouseli jsme sab, baby calm, lefax, masirujeme brisko pupikem, cvicime s nozickama, davam ho na brisko a porad nic nezabira.. :$$:

Ahoj, my měli probiot. kapky ..nevím, zda pomohly, ale od 6 týdnů prdíky zmizely...jinak nejvíc pomáhalo cvičení nožkama a zmáčnout bříško...to bylo vzduchu, až mi to odfukovalo vlasy z čela :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já když je nejhůř, používám nahrátý polštářek naplněný pohankou. Dám ho asi na minutu do mikrovlnky. Jen dej pozor, ať není moc teplý. nebo nahřát plenku žehličkou. ;) a dám mu to na bříško. Většinou to zabere.

02.04.2010

Tak takhle jsme vyrostli :C]]: ..posilam par fotecek pro pobaveni :)
Doufam ze taky vsichni pekne rostete.. :c:

Jak rosteme:)
Jak rosteme:)
Jak rosteme:)
Jak rosteme:)
Jak rosteme:)
Jak rosteme:)
Jak rosteme:)
Jak rosteme:)
Jak rosteme:)
Jak rosteme:)
08.03.2010

Tak se nam 29.1.2010 narodil chlapecek cisarskym rezem-popisu vam teda jak muj porod probihal..

Muj cisarsky rez aneb spinal uz nikdy..
Muj cisarsky rez aneb spinal uz nikdy..
Muj cisarsky rez aneb spinal uz nikdy..

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mně také píchali spinál jen tak naživo, anestioložka se mě sice ptala jestli chci tu umrtvující injekci, ale já nevěděla, tak řekla, že když mám takové tetování na zádech, které taky muselo bolet, že tohle přece zvládnu...a bylo to šílený :n: :O

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

mě teda ta cévka nebyla nějak extra nepříjemná, ani zavedení, ani vytáhnutí ;)

ahojky :) gratuluju k Matyaskovi :qu:
Tedaaa cisare ti nezavidim-mela jsi ho nic moc-to ja mela oproti tobe paradni-vsichni byli moc hodni a ja teda nic necitila a anestiziolog byl suprovej-kdyz mi daval inekci do zad,tak jsem to bylo neprijemny,ale bylo to rycyhli :)
Prome bylo spis hrozny,kdyz jsem necitila po operacnim pulku tela brrrrrr :€{€:

20.01.2010

Tak jsme dnes byli na ktg v porodnici a hned jsme naplanovali cisare protoze je malej otocenej hlavickou nahoru..Chrobacek nas vazi jen 2400g tak snad jeste neco nabere..Budu rodit ve Sternberku nastu

jéé ahoj, jsem ve stejné situaci, akorát mně budou dělat císaře 28.1.:-) nástup den předem. Akorát já ti teda klid závidím, docela se bojím:-( Tak se těším, až si písnem, že vše dopadlo ok:-)))

In reply to by markketa

:) Urcite to bude v pohode..myslim ze je to lepsi nez porodni bolesti ikdyz to bude bolet potom, ale radsi at me boli jizva na brise nez nekde jinde :00: ..aspon nebudem muset tak nutne dodrzovat 6nedeli :s: ..teda kdyz bude vse ok..

In reply to by Bianca

jo,já vím:-) jsem zbytečnej plašan. Hlavně, že budem mít ty malé prdelky u sebe...už za pár dní! ty máš kdy původní termín porodu?

07.01.2010

Ahoj holky,milý deníčku :s: , dnes jsme byli na kontrole ve 36tt.

Ahojky já měla císaře před třemi týdny ze stejného důvodu jako ty :) a taky jsem se hrozně bála a neuměla si představit tu bolest. Vůbec se nemusíš bát, já jsem měla císaře opravdu v pohodě. Chtěla jsem celkovou narkózu a nakonec mi to anestezioložka rozmluvila a nechala jsem se jen lokálně a byla jsem ráda. Malou jsem viděla chvilku po porodu. Vůbec to nebolelo ani to napíchnutí, ale zvláštní pocit to byl :00: . Asi 2hodky po zákroku se mi to začalo dostávat k sobě, jizva ta nebolela jen břicho, jak se ti stahuje děloha, ale dostávala jsem infuzi a do toho nějaký léky na bolest. Bolelo to jako silnější menstruace nic hroznýho opravdu se to dalo v pohodě vydržet a to já jsem citlivka :///: horší pro mě bylo to, že jsem musela 24 h ležet na zádech :( pak ráno jsem musela vstát a dojít si do sprchy, to ta jizva táhla, ale opět to nebylo tak strašný spíš se mi hrozně motala hlava a ve sprše mě umyla sestra, protože jsem nebyla schopná na sebe dát tu vodu a byla mi tam hrozná zima. Ten den už jsem pak chodila sama na záchod a stále jsem dostávala nitrožilně léky na bolest. Třetí den byl pro mě nejhorší a to kvůli střevům začli se rozhýbávat a za boha jsem si nemohla uprdnout a hrozně mě od toho boleli záda. Ale řekla jsem to sestřičce a dostala jsem injekci na bolest a večer ještě prášek od dr. no a třetí den už mi přinesli malou na celej den a jak jsem se furt zvedala a chodila tak jsem i začla prdět a bylo mi už fajn. Ten čtvrtý den už jsem byla naprosto v pořádku, jen ta barva mi ještě chyběla :) doufám, že jsem tě trochu uklidnila místo abych tě strašila, ale fakt to bylo v pohodě nějhorší na celým císaři byly pro mě ty prdy a ted už ani nevím, že bych na nějakým císaři byla už i kašlat a pšikat můžu aniž by mě to bolelo :) tak přeju hodně štěstí a doufám, že se ti to bude chtít číst. Koukám, že jsem se tu nějak rozepsala :dance:

tak já jsem to měla tak: přenášela jsem první týden a začaly mi sami porodní bolesti, celý den jsem byla doma, v bolestech 18h a říkala jsem si, že už to musí být na cestě, tak jsme teda jeli do porodnice. Přijeli jsme tam o půlnoci, takže paní doktorka byla asi někde na kafíčku a přijali mě za 1,5h. A prý to bude až ráno. Ráno řekli, že to bude až odpoledne. 14,30 mi píchli plodovou vodu. v 21 h mi píchli epidural a ten mi zastavil celý porod. A ve 23h se malý narodil císařem, a museli mi píchnout epidural znovu. Po 12 h probděné noci, neboť maminky chrápaly, jsem musela vstávat a jít do sprchy. Bolelo to, ale porodní bolesti byly pro mě horší. Tak doufám, že to dopadne ok.

10.12.2009

Ahojky tehulky,pred chvili jsem dorazila z kontroly u dr a nejsem zrovna nadsena:( Prcek byl az do ted hlavickou dolu a na jednou se otocil-no popravde mam strach z prirozeneho porodu i z cisare tak j

Neboj, někteří doktoři hrozně straší. Já jsem v 36tt a malej se otočil až minulý týden, má prý moc místa. S mírami jsem na tom stejně jako ty a mimčo máme oproti standartům o hodně menší, ale moje doktorka neplaší, ještě nerodím, tak má ještě čas vyrůst a ne všechny mimča musí mít přes 3 kila (já měla 2,5 kg). Já budu radši, když porodím menší, třeba to půjde snáž.
Ale můžeš zkusit cviky na přetočení, rady naší sestřičky (nevím jestli u mě zabrali nebo jestli se přetočil sám): Chce to mít bříško pořád, aby bylo "volně svěšené" a mimčo mělo dost místa se přetočit. Tak nejlepší je prý vytírat v kleku. Dělat kočičí hřbety (vydrž v něm, aby mělo mimčo čas) aspoň 5minut, nejlépe však co vydržíš. Nebo můžeš se opřít rukama o míč a svěsit bříško a takhle vydržet také co nejdýl, třeba u televize (to je vlastně vylepšený kočičí hřbet).
A ještě jedna babská rada od sestřičky, tu jsme dělali nejčastěji: Musíš vědět, kterým směrem má teď mimčo hlavičku, abys ho nepřetáčela delší cestou. Tím směrem, kde vlastně nemá zádíčka, mu sviť baterkou od hlavičky dolů k nohám. Ne kroužit tou baterkou po břiše, jen ten kousek, aby šel vlastně za světýlkem. My jsme po týdnu svítilu už jen max. 10 cm nad nohama a jen dole na bříšku, aby se nám netočil pořád dokola.
Hodně štěstí a hlavně žádné nervy.

Ahoj. Tak to je pěkná kravina. Nechápu proč ti Dr tohle říká. Já měřím 165 cm a před prvním těhu jsem vážila 52 kg no a malej měl 3700 g a 50 cm. Jo a taky mi říkali,že bude mimi menší. :n:
Jinak ve 32tt jsme taky byli hlavičkou nahoru a za 14 dní už hlavičkou dolů. Zbytečně se nestresuj, mimi bude v pořádku. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka