Deníček uživatele BettyBoop

14.09.2010

Ahojík holky,

jsem 21tt a mám pořád šílenou zácpu, nejdu sna ani jedenkrát týdně :€z€: Máte radu...??? jak na to...???

Nemyslim si ,ze by jsi mela pribrat po vitaminech,to se poptej v lekarne, jinak na zacpu treba mne pomahaji mandarinky nebo hrusky, no a jinak glycerinovy cipky,ty ti pomuzou urcite. :a:

:a: ahoj, mě z lékarny pomohla lactulosa, ale je dost drahá, levnější je papat jabka ovoce atd, kde je vláknina..i takové to mysli co se jmenuje Dobrá vláknina je super..a pít hodně obyč vody, popřípadě čaj oslazený medem..každému pomůže něco jiného..mě stačilo vyřadit bílé pečivo a jíst víc ovoce :ww: z těhotenských vitamínů nepřibereš ty, maximálně se říká, že se pak rodí větší miminka..ale jestli je to pravda, to fakt nevím, já mám vitamíny Gravital, beru je ob den.. :a\|:

ahojky..tak se zácpou bojuju už skoro 2týdny..a je pravda že mi pomohl švestkový kompot..tak si pro jistotu dávám každý den půl skleničky kompotu a už je to v poho ;) jinak já jsem vitamíny pro těhu žádné nebrala..dr. říkala že je to zbytečný pokud máš pestrou stravu..tzn. od každýho něco...po vitamínech se potom rodí zbytečně moc velký miminka... :k:

Ahojky,
mě pomáhá švestkový kompot, ale jak radí holky, taky activia, psylium je dobré, ale hlavně papkat dost ovoce a zeleniny a ovoce, co má vlákninu, dost pohybu a pitný režim. Zácpou si snad musíme projít každá, mě zlobila minulý týden.
No a s těma vitamínama, není pravda, že se po nich přibírá, naopak, dodáš tím tělu i mimi potřebné vitamíny, které do sebe třeba nejsi schopná jídlem dostat. Já beru centrum pro těhotné a ňamka.
Snad ti rada pomůže, opatruj se a pohlaď :€O: :a:

09.12.2009

Ahojík holky,
píšu si zápisek, ať taky něco v deníčku mám :dance:

Napiště jaké těhu prožíváte vy..???

ahoj tak ja tehotenstvy neprozivam nijak vesele.nejprve v nemocnici pak problemy s doktorkou tak jsme menily doktora a skoro vsechny testy se delaly narychlo.pak nam umrel deda,pes a ted nase miminko(kocourek)bylo mu teprve 9 mesicu.ale snad se vse obrati k lepsimu.moc se na naseho Petrika tesime a tak doufame ze vse od ted bude klapat

In reply to by _Slunicko_

To je mi líto :?
Ale po bolesti přichází zase úleva, tak ti přeju, aby ti miminko všechno vynahradilo a měla jsi zase klid a mír v dušičce a srdíčko plné lásky :girl: :dance:

aHOJKY KRÁSNÝ OBRÁZEK,JÁ JSEM DE¨NESK 12+0.Doma mám už 3 letou holčičku.já jdu 15,12 na utz a budeme zjišťovat jestlipak jsem v pořádku.Jinak mi je celkem pořád nevolno takové jako po opiv¨ci zakže nic moc.Zatím jsem na nemocenské,měla jsem nohu v sádře a te%d se budu domlouvat co dál.Moc se mi nechce zůstat doma(kvůli peněz)ale představa pracovat v kuchyni s těmi pachy je taky nepředstavirelná.Zak přeji hezký den a pohlaďte bříška a mimísky.

14.11.2009

Ahojík holky,
asi to tady zaznělo už tisíckrát, ale jaké dáte mimískům jména? :#o:

Jaké jméno...???

Ahojky tak já mám doma 3 kluky Lukáše,Jiříka,Michálka a ted čekám 4 té tak to bude Dominik a když by to náhodou byla holčička tak Elizabeth.Papá a krásné vybírání

my planujeme:) kluka Lukáše Alaricha a holku Brigitu :) to je takovej kompromis u nas... jelikoz manzel by chtel Brigitu ja zase Nellu a Ester :D a Alaricha a ja Samuela:D

ahoj mi máme doba Gabrielu narozenou 11.3 svátek má 8.3, ted má termín 13.3 a chtěli jme dát Ellu,ale ta má svátek 16.3 tak to bude raději Nella! Už by toho bylo v březnu moc,Nella je aspon v únoru:-)

03.11.2009

Přeji překrásný den všem :one:
Jsem nyní 5+3tt :|-|: a zatím mám těhotenské příznaky jen zvýšenou chuť k jídlu, přecitlivělost a únava, můžu prospat celý den :C]]:

Těhulkování

Ahojky tak to jsme skoro taky stejně já jsem dneska 6t+3tt v 5týdnu mi bývalo špatně od žaludku a to dost a ted co se na mě přehopl 6týden se mi jen chce pořád spát kolikrát spím ve stoje stačí si jen sednout aa spím kolikrát mě to samou štve protože se mi ani nechce dělat . Musím se přemáhat abych něco dělala bolí mě oči jak hrom z té unavy a jinak mi bříško roste už a prsa ani nemluvím .

Ahojky tak to jsme skoro taky stejně já jsem dneska 6t+3tt v 5týdnu mi bývalo špatně od žaludku a to dost a ted co se na mě přehopl 6týden se mi jen chce pořád spát kolikrát spím ve stoje stačí si jen sednout aa spím kolikrát mě to samou štve protože se mi ani nechce dělat . Musím se přemáhat abych něco dělala bolí mě oči jak hrom z té unavy a jinak mi bříško roste už a prsa ani nemluvím .

Ahoj, já jsem zhruba tak dlouho těhotná jako ty, takže moc zkušeností ti asi nepředám ;) . Taky jsem zvědavá, jak to všechno bude, zatím je to pohoda, i když zkušební doba je dlouhá, no. U dr. už jsem byla, ale srdce jsem ještě neviděla, jen váček. Dr. musela vyloučit mimoděložní těhu, což se naštěstí podařilo. Unavená jsem jen večer a ráno, když vstanu, tak se mi klepou ruce a motá se mi hlava jako po flámu.Nejdřív jsem si musela uvědomit, že jsem fakt nic nepila :°°//: . Tak přeju hodně štěstí, at to zvládnem!

podle mě je zbytečný se na něco připravovat, protože každá těhotenství prožíváme jinak ;-)
mně bylo na začátku těhu strašně zle, chuť k jídlu nulová, únava permanentní ale spát moc nešlo, hrozně mi vyrostly prsa, i bříško mi vyrostlo skoro hned, ale nebylo to ani tak miminkem jako spíš trávením (pořád jsem byla strašně nafouklá), mimi se malinko "vyvalilo" ve 12.tt a kopat by prý mělo někdy mezi 18. a 20.tt, ale tak daleko ještě nejsem ...

In reply to by ha.nka

Asi máš pravdu, připravit se na nic nedá dopředu. Nevíme co všechno nás čeká? Jen by mě zajímalo, jestli jste neudělali nějaké zvláštní opatření? Kromě skoncování pitím alkoholu, kouřením a užíváním léků... to si myslím, že je samozřejmost :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka