Deníček uživatele Beruška_a_tygřík

Jmenuji se Jiřík, narodil jsem se 23.1.09 ve 21:42 s váhou 3610 g a délkou 50 cm. :cc): :a: Zítra už mi budou 2 týdny a mám se čile k světu :hu:

Přejeme vám oběma. Také hodně lásky, pohodičky a úsměvů. Tak ať Jiříček hezky roste. :k: :\x:

Tak už sem pyšnou držitelkou těhotenské průkazky a mám první fotku z UTZ, prostě nádhera.

Moooc gratuluju :qu: , my jsme v květnu zjistili, že budeme mít miminko, tak jsme si rovnou na červenec naplánovali svatbu. Je toho hodně nového, ale na všechno se moc těšíme! Už nás to čeká za 3 týdny :dance: a miminko v lednu :cc):

tak to mooooc gratuluji :k: :one: :one: . Jedna zpráva lepší než druhá. Tak si to všechno pěkně užívej :a: .

Vsechny moc zdravim!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

snazim se to tu vydrzet,ale uz mi to zacina lezt na mozek :jawdrop: , uz bych nejradeji byla doma s pritelem :c: ...dneska je mi celej den nak divne, vypada to,ze na me lezou tehu nevolnosti a jeste sem tak unavena...asi to v praci zapichnu a pujdu hajat :'zz): :'zz): :'zz):

Ahojky snažilky, těhulky a maminky!

Ahoj,
taky jsem měla na testu slabou čárku, když se mi MS spozdila. Radovala jsem se, že se to konečně povedlo. Ale po 9 dnech mě najednou začalo bolet v podbřišku a ráno jsem to dostala :r:

In reply to by klara2

Ahoj,no,to muze nejspis znamenat potrat :( a jakou znacku testu si zkousela? ...to je mi moc lito...snad priste ti to vyjde :w: :k: ja sem si v lekarne koupila naky prasky na udrzeni tehu,tak doufam,ze to bude v poradku...uz sem si zkusila i jinou znacku tehu testu a carka uz zacina byt dost silna...tak snad ta mrcha neprijde

In reply to by Beruška_a_tygřík

Přeju ti,aby ti to vyšlo.
Koupila jsem si nějakej Galmed gold, nebo nějak podobně se test jmenoval. Bolela mě příšerně prsa, unava byla,.....
Já teď si nemůžu dovolit otěhotnět, nastoupila jsem do nové práce. Když se to nepovede do 3 měsíců, tak se to začne řešit s doktorem. Už jsems ním domluvená, cca na září-říjen.

:cc): :cc): :cc): Nóóó,krásná čárečka :qu: !!!Moc gratuluji :k: ,vítám Tě mezi těhulkami :c: a přeji aby vše probíhalo tak jak má :qu: :one: :qu: !!! :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka