Deníček uživatele Beruška732

02.12.2011

Ahoj mamče, tak se po dlouhé době zase hlásíme a pokusím se vložit i nějakou fotečku..

po dlouhé době a nespavost..cukry??
po dlouhé době a nespavost..cukry??
po dlouhé době a nespavost..cukry??
po dlouhé době a nespavost..cukry??
po dlouhé době a nespavost..cukry??
po dlouhé době a nespavost..cukry??

Ahojky, tak prvně ti musím pochválit tu vaší princeznu, už je velkáááá. Kolik vážíte a měříte se ptát nebudu, co? To až na 18 ti měsíční kontrole. Nás čeká teď začátkem prosince. Se vstáváním v noci neporadím. Verunka se začala takhle budit taky, ale začne strašit až po půlnoci a vydrží do 4 dorána. To dostane Nutrilon a pak spí do půl 7, někdy do 8 h. Myslela jsem si, že je to zubama, ale nepomůže ani namazání gelem. Jak jste na tom se zoubkama vy? Mluvíte? Jinak si myslím, že už sem skoro nikdo nechodí a všichni teď navštěvují facebook. Já mu moc neholduji, takže mě tu najdeš pořád. :s: :a:

In reply to by mirkaberkys@se…

Ahoj:-) děkuju za pochvalu malé:-)na 18ti měsíční jdeme až 20.12, ale váhu máme 11,5 a výšku netuším, ale je strašně dlouhá. Zoubky nám chybí už jen špičáky nahoře i dole a mluvení nám jde, takové ty klasiky.i podle fotky pozná máma, táta, bába, děda, teta. Co říká krásně je NE:-d někdy řekne jo.pořád se ptá co to je na věci.umíme asi 8 zvířátek,umí na sobě ukázat věci jako jsou nohy, pupík, oči nos, vlásky, říká kukuřice tj. kukuí a rajče je jáje:-D ale co nám nejde tak je na nočník, zatím sem tomu teda nechávala volnost ,a le mám v plánu už nějak hodně s nočníkem seznámit. Jak jste na tom vy s mluvením, zoubkama a takovýma věcma?:-) A jak se připravujete na Vánoce? Dárečky nakoupené ? tak to má teda asi zas jen nějaké období.Včera byla teda hodně živá.dneska žádný cukr a zatím spí , uvidíme v těch 11..

In reply to by Beruška732

No tak to jste jen o 14 dní mladší. Verunka je narozena 11.6. A výškou to je u nás hodně zajímavé. Měřila jsem jí doma a má 91 cm a ke 14 ti kilům. :00: O proti nám jste teda ukecanější. Verunka ví, co co znamená, ale neřekne to. Vystačí si s mami, tati, babi, čiči. Ukazovat taky umíme - pupík, vlásky, ručičky, nožičky, noc, pusa, ucho, udělá cáky cáky, zakope nahoma, pápa, jak jsi velká a takové ty klasiky...Jinak nočník už nějakou dobu zkoušíme, ale je to spíš zvykání. Posadím jí vždy po vyspání a někdy to vyjde a jindy ne. Myslím si, že mají holky ještě čas. Zoubky už máte i druhé stoličky? Nám chybí jen ty, trojky nám vylezly nedávno. A jak ti papá? A co u vás vánoce? Co jsi kupovala malé?Dárky mám skoro všechny pohromadě, péct začnu příští víkend, jen doufám, že to zase nedotáhnu k těm 16 ti druhům. :s:

In reply to by mirkaberkys@se…

Jééé tak to jste taky velicí:-) vážila jsem ji na digitální a má 12 a měřila u metru a vyšlo mi 89,ale uvidíme na prohlídce..jaké byli míry při narození? Nat měla 54 cm a 4060g :-) jéé na ty jsem zapomněla tak ještě druhé stoličky:-) no špičák už dneska ráno zapichal..ale vypadá chudinka hrozně:-( je opuchlá, bez nálady, musí ji to hrozně bolet.No dřív papala krásně a všechno a teď si umí vybírat .. kolikrát řekne NE, otočí hlavu a nechce, tak ji musím říkat , zavolám tátovi a udělá ty ty ty jedna holko zlobivá a pusu otevře..ale jí všechno.. teda vlastně špenát jí nechutná:-) vy to máte jak s papáním? dárečky jsem pro Nat nechala teď z prosincové mateřské, mám pro ni jen maličkost do vany, barbínku a silnou knížku a jak bude větší, vyloupe si takové velké puzzle z toho, chci jí koupit ještě golfáček- kočárek na panenky a nějaké hračky do vany moc toho nemá a sněhulky dostane pod stromek další. A ty jsi vymyslela do za dárečky? 16 druhů? ty jo tak musíš být šikovná:-) já se zatím učím a zkouším:-) ale musím si pochválit vosí hnízda :-) ty se mi povedli:-)

In reply to by Beruška732

Tak to je taky velká, co? No, my jsme po narození měli 54 cm a 4250 g, takže míry máme dost podobné. S těma zoubkama je to kříž. Oni prckovo pak nechtějí ani papat, a není se jim co divit. Verunka se teda snaží sníst všechno, co uvařím. Už jí všechno s námi, jen šidím koření.
Dárky jsem letos pro malou vymyslela hned. Má ráda to, co jezdí, co může vozit a nebo to dělá rámus. Takže dostane interaktivní autobus, lampičku nad postel, kouzelného zpěváčka, vodní malování a možná ještě to leporelo. Víc toho kupovat nebudeme, protože pak má hned zase svátek.
Pečení mi baví, ale musím na něj mít čas. Dělala jsem hlavně nové recepty, žádné linecké, pracny a tak. a hlavně jen z půloviny dávky, aby toho nebylo moc. :s:

23.06.2011

Korba je ještě z inzerátu, když jsem ji prodávala, rozdělané to nemám, ale jde na fotce krásně vidět zip, když se rozpne, je tam síťka, druhá fotka je prozatím zezadu, kde jde vidět,

pro Magla
pro Magla
pro Magla

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

aha takhle :) nevadí se mi líb :one: í, ale stejně máme potvrzenou holčičku zatím bez záruky tak obzerám co a jak :)

06.06.2011

Ahoj holky.Tak už vím, jak sem vkládat fotky:-D tak posílám fotečky z prvního našeho společného koupání na koupališti v Brně:-) moc se nám to líbilo, když se nám po obědě zase mra

První koupání na koupališti
První koupání na koupališti
První koupání na koupališti
První koupání na koupališti
První koupání na koupališti

Ahojky, krásné fotečky? Jen se chci zeptat, které koupaliště v Brně to je a je tam dobré zázemí pro dětičky? I nějaké občerstvení a tak? Děkuji :a:

14.05.2011

Ahoj holky. Tak mi tady jedna maminka poradila, jak a kam vložit fotky..Nikdy mi to nešlo, tak jsem vám svou Natálku ještě nemohla ukázat jinak než v ikonkách.

konečně vám ji ukážu:-D červík 2010
konečně vám ji ukážu:-D červík 2010
konečně vám ji ukážu:-D červík 2010
konečně vám ji ukážu:-D červík 2010
konečně vám ji ukážu:-D červík 2010
konečně vám ji ukážu:-D červík 2010
konečně vám ji ukážu:-D červík 2010
konečně vám ji ukážu:-D červík 2010
konečně vám ji ukážu:-D červík 2010
konečně vám ji ukážu:-D červík 2010

Tak jsme ráda, že se zadařilo hodit jsem ty fokty. Malá je fakt kouzelná a jste šikuli, když už ťapete za ruce. A jak jste na tom s papáním, váhou atd.?

In reply to by mirkaberkys@se…

my už ťapem za jednu ručku..sama stojí ale krok se bojí ještě udělat..s váhou jsme na tom statečně:-) na 10ti měsíční měla 9,8kg a 77 cm..porodní měla 4060g a 54cm :-D Koukala jsem na tvou malou..je krááásnáá:-) takový drobeček:-) vy ste na tom jak s mírama?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No já mám nejbližší rodinku 55km od nás, tak jsem s ní sama přes týden a o víkendu jedem k našim, takže ti jsou z ní hotoví , ráno si ji vemou ven a já ji vidím až pak navečer:-D tak tím, jak tam jezdíme, už si na ně zvykla a i pro tu malou jsou vzácní..přece jen babička a její rozmazlování:-D Sem tam jdeme-nebo si ji bere- otec od přítele, nebo ještě moje babičky.Takže je na lidi zvyklá a ten týden zvládla opravdu perfektně.A teď se chystáme k rodině mého přítele zase za druhou babičkou a to až do Aše My máme 26.6. To jsi dobrá..Já nemám ještě nic:-/ ale příští týden jdem objednat dort..jaký budete mít? Chěla jsem s hlavou hello kitty, ale pak jsem si říkala, že celá rodina jíme dort morava..takový růžovo bílý se šlehačkou a růžovým želé, ani sladký moc není, tak kitty nechám na příští rok, až to bude víc vnímat a teď objednám ten..Máš pravdu..tak šíleně to uteklo, že si říkám, kde mám vlastně to miminko:-) jakou hračku? já furt nevím, co vymyslet.. teda jedna mě napadla..viděla sem v síťce ve wiky takové větší plastové kostky.Tak to..Jinak vůbec nevím..Hraček má šílenou bednu:-( ale ochudit ji na první narozeninky nechci...je to složité..už teď mám paniku z vánoc:-D tahání stromku, vysvětlování, že nesmí,vymýšlení dárků..chjo:-D

In reply to by Beruška732

Tak to máš rodinu taky z ruky. K nám jezdí babči jen někdy. Není pravidlo, že by jsme je viděli každý týden. Jsem s malou celý týden sama a večer dorazí přítel, tak to je pro mě tak trochu vysvobození. U nás je problém, že bydlíme v chatové oblasti a narazit na někoho je vzácnost.
Když jsem koukala na dorty, tak se mi taky hrozně líbila hello kitty, ale vadí mi, že to není česká postavička. Objednali jsme takovýhle, jen v růžové - http://www.dortyodjany.estranky.cz/fotoalbum/detske-dorty/detske-dorty/… a snad by měl být dozdobený kytičkami. Prostě pro holku. Dovnitř nám paní udělá náplň, aby jí mohla i malá, takže na způsob pribiňáčku a s ovocem.
No a s hračkama je to u nás podobné. Hodně toho dostala k vánocům, tak jsem chtěla koupit malý bazének, z hraček máme zatím jen takovou dřevěnou hračku, kterou může tahat na provázku - bývaly i za nás. Ty kostky, o kterých píšeš dostala k vánocům, ale moc si s nima nehraje. A stromek o vánocích? Slyšela jsem, že je dobrej fígl dát do ohrádky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka